Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@09:40:55 GMT

دیدار هیئت تورگردانان مجارستانی و ایرانی در نصف جهان

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۲۳۳۴

دیدار هیئت تورگردانان مجارستانی و ایرانی در نصف جهان

نشست مشترک تورگردانان مجارستانی با حضور مسئولان شهری و به میزبانی شهرداری اصفهان برای تبادل گردشگر میان اصفهان و مجارستان و به منظور استفاده از ظرفیت آژانس‌های مسافرتی هر دو طرف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا مساح صبح امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه نشستی که با حضور تور گردانان مجارستانی برگزار شد، اظهار کرد: در راستای توسعه گردشگری شهر اصفهان درتلاشیم تا تورگردانان از کشورهای مختلف را به شهر اصفهان دعوت کنیم تا  با حضور و بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر اصفهان تبلیغاتی در کشور خود انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از  جلساتی که با حضور تورگردانان برگزار می‌شود، تسهیل ورود گردشگر و افزایش تعداد آنان به شهر اصفهان است.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان تصریح کرد: تعاملات صورت گرفته میان آژانس‌های برتر گردشگری مجارستان و اصفهان زمینه را برای ورودگردشگر خارجی از این کشور به شهر اصفهان فراهم می‌کند.

مساح ادامه داد: همزمان با حضور هیئت مجارستانی در شهر اصفهان، طرح «اصفهان ۲۰۲۰» از سوی شورای شهر و شهرداری اصفهان برای توسعه و رونق گردشگری در این شهر تصویب شده و در مسیر اجرا قرار گرفته است.

وی افزود: بر اساس این طرح قرار است در سال ۲۰۲۰ میلادی اصفهان به عنوان شهر مرجع در زمینه گردشگری، هنر و میراث فرهنگی معرفی شود.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: اصفهان آثاری دارد که به ثبت جهانی رسیده و این شهر به شبکه شهرهای خلاق صنایع دستی پیوسته است.

مساح تاکید کرد: در اصفهان بیش از ۲۰۰ نوع صنایع دستی تولید می‌شود و این ظرفیت از مولفه‌هایی است که می‌توان در زمینه گردشگری روی آن سرمایه گذاری کرد.

وی با بیان اینکه شهر اصفهان علاقمند به توسعه گردشگری است، اضافه کرد: شهردار اصفهان فردی است که علاقه زیادی به رونق گردشگری در شهر دارد و شهرداری هم درصدد است از همه ظرفیت های خود در این زمینه بهره ببرد.

در ادامه این نشست، محسن یارمحمدیان، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه هرچند شهر اصفهان در دنیا شناخته شده است، اما وظیفه داریم این شهر را بیش از پیش به مردم دنیا معرفی کنیم، اظهار کرد: اصفهان از حدود چهار سال پیش خود را برای پذیرش توریست آماده کرده است و با همین آمادگی علاقمند به میزبانی از مردم مجارستان در شهر هستیم.

اصفهان در مسیر توسعه

شهرام امیری، مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان نیز با ابراز خرسندی از حضور تورگردانان مجارستانی در شهر اصفهان گفت: قطار عقاب طلایی در سال‌های اخیر از طریق کشور مجارستان به سمت ایران حرکت کرده و اصفهان میزبان گردشگران خارجی از کشورهای اروپایی و آمریکایی زیادی بوده است.

شهرام امیری خطاب به تورگردانان مجارستانی عنوان کرد: امروز در شهری حضور یافته اید که قدمت تاریخی آن به بیشتر از هفت هزار سال می‌رسد و حرف های بسیاری برای گفتن دارد.

وی خاطر نشان کرد: استان اصفهان با مساحتی بالغ بر ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع در مرکز کشور ایران واقع شده است، و تلاش برای  رشد، توسعه و پیشرفت سه گونه گردشگری فرهنگی، طبیعی و سلامت در استان اصفهان درحال انجام است.

مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان با اشاره به حوزه گردشگری فرهنگی اصفهان، تصریح کرد: در استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۱۸۷۰ اثر به ثبت ملی و هفت اثر میراثی به ثبت جهانی و دو اثر میراثی در شهر اصفهان نیز به ثبت جهانی رسیده است.

امیری با بیان اینکه استان اصفهان دارای سه گونه آب و هوایی است، ادامه داد: باتوجه به تنوع آب و هوایی در استان می توان این ظرفیت را قابلیتی برای جذب توریست دانست به طور مثال شرق اصفهان دروازه کویر مرکزی ایران و گرم‌ترین کویر جهان است که می توان با برنامه ریزی صحیح گام مثبتی در این راستا برداشت.

وی افزود: برای توسعه صنعت گردشگری نزدیک به ۵۳۰ اقامتگاه بوم‌گردی و طبیعت‌گردی به وسیله بخش خصوصی ایجاد شده است.

پیشرفت محسوس در زمینه گردشگری سلامت

مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان عنوان کرد: استان اصفهان در حوزه گردشگری سلامت نیز گام‌های بزرگی برداشته است زیرا ایران یکی از بهترین سیستم‌های پزشکی در کل خاورمیانه را دارد و درتلاشیم اهداف گردشگری سلامت در سه بعد توسعه دهیم.

امیری گفت: تاسیس مراکز پزشکی و خدمات‌رسانی برای گردشگران، ایجاد اقامتگاه‌ برای گردشگرانی که به منظور استراحت در طبیعت و کسب سلامت به ایران می‌آیند همچنین ترویج کشت گیاهان دارویی برای تبدیل استان اصفهان به یکی از اصلی‌ترین مراکز کشت گیاهان دارویی درجهان، سه هدف مورد نظر در حوزه گردشگری سلامت است.

وی با اشاره به حوزه گردشگری فرهنگی، تاکید کرد: اصفهان یکی از اصلی‌ترین مراکز گردشگری فرهنگی در ایران و خاورمیانه است و از بین ۲۲ هزار اثر تاریخی  در حدود سه هزار اثر تنها درشهر اصفهان وجود داردکه بسیار از این آثار تاریخی در نوع خود منحصر به فرد هستند.

مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان ادامه داد: میدان تاریخی نقش جهان دومین میدان بزرگ جهان است که از لحاظ تاریخی و هم زیبایی‌شناختی منحصر به فرد است.

امیری گفت: مجارستان جزء کشورهای اروپای شرقی است که هماهنگی زیادی از نظر فرهنگی با کشورهای شرقی از جمله ایران دارد و امیدواریم در این زمینه برای توسعه گردشگری میان دو کشور استفاده شود.

کاووس مسعودی، رئیس انجمن صنفی آژانس داران اصفهان نیز در این هم اندیشی اظهار کرد: برگزاری چنین نشست هایی که می توان در آن به بحث و تبادل نظر پرداخت بسیار خوب و تاثیر گذار است چراکه تورگردانان خارجی مشکلات خود را به راحتی مطرح می کنند و به طور مشکلات مطرح شده رفع خواهد شد. 

وی خاطر نشان کرد: یکی از اهداف ما در گردشگری، توسعه صلح است که با توجه به خصلت مهربانی و میهمان نوازی ایرانی ها دریافت مشکلات از سوی میهمانان خارجی برای ما کمک کننده است.

به گزارش ایمنا، خانم ادیتلر، خانم ادیکوش و آقای کوروهه سه نماینده از سه آژانس برتر گردشگری مجارستان، رئیس انجمن صنفی آژانس داران اصفهان و تعدادی از آژانس داران شهر در این جلسه به بیان نظرات خود پرداختند.

فراهم کردن امکان اضافه شدن زبان مجارستانی به سایت وزارت امور خارجه ایران برای تسهیل در دریافت ویزا از سوی گردشگران مجارستانی و مذاکراتی در خصوص تبادل گردشگر میان اصفهان و مجارستان از جمله دیگر مسائل مطرح شده در این نشست بود.

به گزارش خبرنگارایمنا، نشست مشترک تورگردانان مجارستانی با حضور مسئولان شهری اصفهان و به میزبانی شهرداری اصفهان و برای تبادل گردشگر میان اصفهان و مجارستان و به منظور استفاده از ظرفیت آژانس‌های مسافرتی هر دو طرف برگزار شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان اصفهان پچ مجارستان سلامت شهرداری اصفهان گردشگری مجارستان ميدان نقش جهان ميراث فرهنگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور

ایسنا/اصفهان جلسه‌ای دیگر از سلسله نشست‌های هیئت اندیشه ورز استان اصفهان، با حضور جمعی از صاحب نظران استان اصفهان به صورت برخط و حضوری با عنوان «نشست تخصصی روز آمدسازی نقشه جامع علمی کشور» در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در نشستی از سلسله نشست‌های هیئت اندیشه ورز استان اصفهان که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، رضا انصاری، عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: هیئت‌های اندیشه ورز استانی به جهت یاری رساندن به نقشه جامع علمی کشور تشکیل شده است. نقشه جامع علمی کشور یکی از اسناد مهم ملی ما است که در سال‌های گذشته با تاکیدات رهبر معظم انقلاب در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و به تصویب رسید. پیگیری، به روز رسانی و اجرایی کردن نقشه جامع علمی کشور یکی از دغدغه‌های مسئولین کشور در سطوح مختلف است.  

وی با بیان اینکه ستاد علم و فناوری ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده، ادامه داد: ذیل ستاد، هیئت‌های اندیشه ورز استانی شکل گرفته است و در این راستا، یکی از برنامه‌های مهم در دستور کار هیئت اندیشه ورز استان اصفهان که به ریاست حسین هرسیج شکل گرفته، مشارکت در بروز رسانی نقشه جامع علمی کشور است. از این‌رو، دانشگاه اصفهان تصمیم دارد سلسله نشست‌هایی را با حضور اندیشمندان و صاحب‌نظران برای تحقق این مهم در اندیشکده حکمرانی برگزار کند.

در ادامه، علی ذاکری، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده آینده پژوهی دانشگاه اصفهان،  به بیان نکاتی در خصوص خط‌مشی‌ گذاری در حوزه علم، فناوری و نوآوری و نیز جایگاه فعلی و آینده علمی کشورهای دنیا پرداخت.

تفاوت دو رویکرد «گذشته محور» و «آینده محور» در حوزه برنامه ریزی

این عضو هیئت علمی دانشگاه در تبیین دو رویکرد اساسی در حوزه برنامه ریزی، تشریح کرد: وقتی ما به برنامه‌ریزی فکر می‌کنیم دو رویکرد کلی را می‌توان در نظر گرفت: planning from the past که بر اساس آن برنامه‌ریزی را از گذشته شروع می‌کنید (رویکرد گذشته محور) و تکنیک در حوزه فناوری، تکنیک مهندسی معکوس است. در این مورد، رویکرد راهبردی، تطبیق پذیری است و شما به دنبال شکل‌دهی به آینده نیستند. رویکرد دوم planning from the future است و در این رویکرد ما می‌بینیم که چه چیزهایی از آینده به سمت ما می‌آیند (رویکرد آینده محور) و سعی می‌کنیم آن‌ها را به دست بیاوریم. در واقع، در این حوزه، شناسایی اینکه چه چیزی در آینده ثروت آفرین و ارزش آفرین است به راحتی میسر نیست.

ایران جزء ۱۰ کشور برتر دنیا، در دو حوزه «نانو فناوری» و «بیو فناوری»

ذاکری عنوان کرد: در نگاه به آینده، برخی عوامل مانند دانه‌های زیر خاک هستند که به آن‌ها "emerging issues" به معنای پدیده‌های نوظهور می‌گوییم. داشتن نگاه Backcasting و شناسایی فرصت‌های استراتژیک از اهمیت زیادی برخوردار است. او معتقد است که اگر می‌خواهید سهم بری خودتان را از آینده افزایش دهید، بزرگترین فرصت‌ها در پدیده‌های نوظهوری است که هنوز کسی به سراغ آن‌ها نرفته است. کیون لی می‌گوید اگر می‌خواهید نقشه جامع علمی و فناوری بنویسید باید این نکته را در نظر بگیرید که پدیده‌های نوظهوری که اقتصادهای آینده را شکل می‌دهند چه مواردی هستند. یکی از ویژگی‌های آن‌ها این است که با وجود سرمایه گذاری‌هایی که انجام شده، هنوز کسی صاحب مطلق آن‌ها نیست. در ایران ما توانسته‌ایم در دو حوزه «نانو فناوری» و «بیو فناوری» موفق‌های را کسب کنیم. کشور ایران جزء ۱۰ کشور برتر دنیا در این دو حوزه به شمار می‌رود.  

اهمیت کربن و رد پای کربن در برنامه‌ریزی کشورها

وی یادآور شد: با تاکید بر اینکه آگاهی از رد پای کربن هر فرد، به این معنا که سالانه هر فرد چند تن کربن وارد جو می‌کند، نکته‌ای بسیار مهم است، حسابداری کربن به ما می‌گوید که در ۲۰ سال آینده، در کنار پول، کربن هم یکی از فاکتورهای اصلی در برنامه‌ریزی کشورها خواهد بود. از این‌رو، برای تولید هر کالا دو سوال اساسی مطرح می‌شود؛ اول اینکه هزینه کالای تولید شده چقدر است و ما چقدر می‌توانیم آن را به فروش برسانم؟ به عبارتی، اگر آن را در مقیاس بالا تولید کنیم، هزینه به چه میزان کاهش پیدا می‌کند که ما بتوانیم به نقطه سودآوری برسیم؟ و پرسش دیگر اینکه برای تولید این محصول چقدر کربن وارد جو می‌شود و آیا خریدار حاضر است چنین محصولی که برای آن به این میزان کربن تولید شده را خریداری کند یا خیر؟ همچنین، ۱۳۰ کشور دنیا به این توافق رسیده‌اند که تا افق ۲۰۵۰ رد پای کربن را به صفر برسانند. ما در کشور ناترازی انرژی داریم و چاره‌ای به جز حرکت به سمت انرژی‌های تجدید پذیر نداریم. باید در نظر داشته باشیم که بالاترین توان تابشی دنیا در اختیار ایران است و چیزی که قرن‌ها بزرگترین نقطه ضعف ما بوده، اکنون می‌تواند به بزرگترین نقطه قوت ما تبدیل شود. همچنین، قنات‌هایی که روزی توسط اجداد ما ساخته شدند، از چنین ظرفیتی برخوردارند.

رابطه علم و فناوری خطی نیست

رئیس دانشکده آینده پژوهی دانشگاه اصفهان، در پایان صحبت‌های خود با بیان اینکه ما نمی‌توانیم علم را از فناوری جدا کنیم، گفت: این نکته بسیار مهم است و باید به این فکر کنیم که چطور علم را به فناوری و ثروت تبدیل کنیم. به عبارتی، نگاه ما در ایران، در توزیع علم، تکنولوژی و فناوری، یک نگاه جزیره‌ای است و یک نگاه سیستماتیک و یکپارچه نداریم. تحقق این امر نیازمند این است که در کنار شناسایی پدیده‌های نوظهور، یک نگاه سیستماتیک و یکپارچه به علم، تکنولوژی و نوآوری داشته باشیم. همچنین، نگاهمان به تکنولوژی باید در سطوح مختلف ملی، منطقه‌ای، بخشی و تکنولوژیکال باشد.

همچنین، سید محمد قلمکاریان، عضو هیئت علمی و مسئول نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان، با تمرکز بر سند و مبانی نقشه جامع علمی کشور، اظهار کرد: مقوله علم و فناوری، از مهمترین زیرساخت‌های پیشرفت کشور و ابزار جدی رقابت در عرصه‌های مختلف است. به این ترتیب تحقق آرمان‌هایی نظیر احیای تمدن عظیم اسلامی، حضور سازنده، فعال و پیشرو در میان ملت‌ها و کسب آمادگی برای برقراری عدالت و معنویت در جهان، در گرو پیشرفتی همه جانبه در علم است؛ علمی که دارای سه شاخصة عدالت، معنویت و عقلانیت باشد.  

وی ادامه داد: اکنون که ۱۳ سال از عمر نقشه جامع علمی کشور می‌گذرد، فرصت خوبی است که کامیابی‌ها و کاستی‌ها استخراج شود و روز آمدسازی لازم صورت گیرد. دنیای علم مدام در حال تغییر است و ما باید اسناد بالادستی محکم در حوزه های مختلف داشته باشیم.

پیشنهادهای عملی بر اساس پژوهش

در این خصوص، این عضو هیئت علمی دانشگاه پیشنهادهایی را بر اساس پژوهش‌ها ارائه کرد و آن‌ها را بر شمرد وی گفت: با در نظر گرفتن تاثیرات جهانی شدن بر آموزش عالی، باید آمادگی لازم جهت رویارویی با پیامدهای جهانی شدن کسب شود و با برنامه ریزی دقیق، اصولی و حساب شده، زمینه بومی سازی آن‌ها فراهم شود. همچنین، با توجه به اینکه اهداف آموزش عالی بصورت بسیار کلی و بدون در نظر گرفتن تاثیرات جهانی شدن بر آموزش عالی بیان شده است، پیشنهاد می‌شود که اهداف مصوب آموزش عالی به صورت دقیق تبیین و نگاشته شود و در این زمینه پیامدهای جهانی شدن در اولویت قرار گیرد.

قلمکاریان افزود: با توجه به تشکیل و سازماندهی مرکز مطالعات جهانی شدن در کشور و تعیین ریاست آن توسط ریٔیس جمهور، پیشنهاد می‌شود که مرکزی مشابه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شود و با تعامل و بررسی همه جانبه به ارایٔه راه‌های نهادینه کردن تاثیرات جهانی شدن به ویژه در حوزه اهداف آموزش عالی بپردازند. علاوه بر این، بعد اقتصادی جهانی شدن که اکنون به عنوان یکی از جهات مهم و سرنوشت ساز مطرح است، با عنایت به لزوم تعامل کشور با سازمان‌های جهانی، بانک‌های بین المللی مورد توجه همه جانبه قرار گیرد و روند تاثیر پذیری مثبت آن مشخص شود

مسئول نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور، عنوان کرد: در ارتباط با تاثیرات بعد سیاسی جهانی شدن بایستی آمادگی لازم در دولت به ویژه در نهادهای آموزشی و دانشگاه‌ها پدید آید تا امکان استفاده بهینه از جنبه‌های مثبت اثرات فراهم شود. بعد فرهنگی جهانی شدن به دلیل ویژگی‌های خاص فرهنگ ایرانی و اسلامی توجه ویژه‌ای را می‌طلبد، لذا بایستی ارزش‌ها و هنجارهای اسلامی در مواجهه با پیامدهای جهانی شدن حفظ و صیانت گردد و در این زمینه برنامه‌ریزی و هدف گزینی دقیق صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • آمادگی کامل سمرقند برای هرگونه همکاری در برگزاری هفته فرهنگی اصفهان
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • خدمت به خاندان اهل بیت علیهما السلام عزت آفرین است
  • انتخاب رئیس جدید هیئت کارگری استان اصفهان
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود