Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@02:27:53 GMT

چگونه آسم ناشی از استرس را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۲۶۷۴

چگونه آسم ناشی از استرس را کنترل کنیم؟

 آسم از جمله بیماری‌هایی است که استرس می‌تواند در بروز آن نقش داشته باشد. بر اثر این بیماری فرد به دلیل التهاب در مجاری تنفسی به سختی می‌تواند نفس بکشد.

در سال‌های گذشته تاثیر استرس در بروز بیماری آسم بیشتر شایع شده‌ است. طبق اعلام انجمن آسم انگلیس حدود ۴۳ درصد از مبتلایان به آسم معتقدند که استرس، یکی از نشانه‌های اولیه بیماری‌شان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کارشناسان، یادگیریِ چگونگی مدیریت استرس و اضطراب می‌تواند در به حداقل رساندن موارد بروز آسم تاثیر بسزایی داشته باشد.

زندگی در دنیای مدرن، ترکیبی از استرس‌های مستمر است که از فاکتورهایی مرتبط با تحصیل، کار و حتی خانواده بوجود می‌آید.

افراد مبتلا به آسم که بیماری‌شان از استرس ناشی می‌شود بیشتر در معرض حمله آسم قرار دارند. حملات آسم جدا از عامل تحریک کننده آن، به یک شکل هستند و علائم آن شامل سرفه، تنگی نفس، احساس تنگی در قفسه سینه، خس‌خس کردن و سخت نفس کشیدن می‌شود.

اعمال تغییراتی ساده اما موثر در سبک زندگی می‌تواند همزمان به تسکین علائم آسم و استرس کمک کند. مبتلایان به بیماری آسم در کنار مصرف داروهای تجویزی می‌توانند با ورزش کردن، انتخاب مواد غذایی سالم و استراحت کردن به خود کمک کنند.

مدیتیشن، مشاوره، تمرکز بر کنترل تنفس، یوگا و دوری از شرایط استرس‌زا از دیگر اقدامات توصیه شده‌ در این زمینه است.

به گزارش مدیکال دیلی، کارشناسان سلامت بر این باورند زمانیکه فرد آموزش ببیند چگونه بر استرس و اضطراب خود غلبه کند، می‌تواند در کنار روش‌های درمانی صحیح، بیماری‌ آسم را کنترل کند.

۲۳۵۲۳۵ کد خبر 1272000

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استرس بیماری های خاص سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم خاموش استرس را بدانید

ایتنا - به گفته کارشناسان، علائم خاموش استرس را می‌توان به راحتی نادیده گرفت، اما تشخیص آنها برای حافظت از سلامت روان مهم است.
علائم قابل مشاهده استرس نسبتاً واضح است - تحریک پذیری، عصبانیت، بی‌حوصلگی، تنش عضلانی.

به گزارش ایتنا، دکتر عاصم شاه، مدیر جامعه روانپزشکی در کالج پزشکی بیلور در هیوستون، در یک بیانیه خبری گفت: «شاید نتوانید علایم را برای مدت طولانی پنهان کنید. اما خانواده، دوستان و همکاران بلافاصله متوجه آن خواهند شد. این درحالیست که علائم خاموش استرس ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا قابل توجه باشد. اگر منزوی و تنها باشید، هیچ کس به جز شما متوجه آن نمی‌شود.»

در حالی که برخی از استرس‌ها در زندگی طبیعی است، نظارت بر علائم خاموش آن مهم است. شاه گفت که اگر آنها در طول زمان بدتر شوند یا شروع به تداخل در زندگی روزمره کنند، ممکن است نشانه‌ای باشد که به کمک یک متخصص بهداشت روان نیاز دارید.

عاصم  شاه افزود:« علائم خاموش استرس می‌تواند زمانی باشد که افراد علاقه خود را به زندگی از دست بدهند. آنها از انجام کارهایی که زمانی از آنها لذت می‌ردند دست بر می‌دارند. آنها مضطرب، عصبی یا ترسیده‌اند و از کارهایی که قبلاً انجام می‌دادند اجتناب می‌کنند، زیرا تحت فشار قرار می‌گیرند.»

سایر علائم استرس خاموش شامل کاهش یا افزایش وزن، کندن عمدی موها یا جویدن ناخن است. برای مدیریت استرس، شاه توصیه می‌کند ابتدا با فعالیت بدنی و تکنیک‌های تمدد اعصاب شروع کنید.

عاصم شاه گفت: «می‌توانید مدیتیشن، تمرینات تنفس عمیق را امتحان کنید یا زمان با کیفیتی را با خانواده و دوستان بگذرانید. برای فعالیت بدنی، پیاده روی کنید، ورزشی که دوست دارید انجام دهید یا در یوگا یا تای‌چی شرکت کنید.»
 

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • راهکارهای کاهش استرس