Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@00:27:10 GMT

نهادها؛ هیچ وقت از ما اطلاعات کاربران را نخواسته اند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۳۰۹۲

ساعت 24-مدیران برخی از پیام‌رسان‌های داخلی اعلام کردند که پیام‌رسان‌های داخلی نتوانسته‌اند در جذب مخاطب موفق باشند، یکی از دلایل آن عدم اعتماد کاربران به پیام رسان‌ها است در حالیکه دستگاه‌ها و نهادهای دولتی هیچ وقت از ما اطلاعات کاربران را نخواسته اند.

یکی از پنل‌هایی که عصر روز پنج شنبه در سالن اصلی کتابخانه ملی و در رویداد موبایل ایران برگزار شد، بررسی ضرر یا ضرورت داشتن پیام رسان‌های داخلی است که «محمدتهرانی» مدیر خدمات ارزش افزوده پیام‌رسان گپ، «مرتضی رحیمی» مدیر سروش پلاس و «میثم عسگری» مدیر پیام‌رسان آی‌گپ در این پنل تخصصی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزگرد با یک سوال از حاضران در سالن شروع شد، اینکه چند نفر اپلیکیشن ایرانی روی گوشی‌های خود نصب کرده‌اند؟ تعداد دست‌هایی که در سالن بالا رفتند، به عدد ۱۰ هم نمی‌رسید.
مرتضی رحیمی مدیرعامل سروش گفت: همواره در خصوص پیام‌رسان‌های داخلی شبهه دسترسی به اطلاعات کاربران مطرح می‌شود، رفتار کاربران به این شکل است که اگر اطلاعات ما دست اپلیکیشن خارجی باشد مشکلی نداریم اما نباید دست اپلیکیشن ایرانی باشد، البته این فرهنگ قدیمی ما است. در گذشته هم زمانی که می‌خواستیم عکس‌های خود را چاپ کنیم آن را به یک محله دیگر می‌بردیم.
وی افزود: ما هرگز سابقه سوء استفاده و درز اطلاعات در پیام‌رسان‌های داخلی را نداشتیم، شبهاتی در این خصوص مطرح شد اما افشای اطلاعات اصلاً واقعی نبود، فکر می‌کنم بهترین راه این است که مردم از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده کنند تا باور کنند که قرار نیست اتفاق عجیب و غریبی رخ دهد.
رحیمی خاطرنشان کرد: در شبکه‌های اجتماعی تعامل شکل می‌گیرد و همین مسئله گاهی باعث می‌شود جرم اتفاق بیفتد اما خوشبختانه در پیام‌رسان‌های داخلی جرم کمتری رخ می‌دهد، تاکنون در خصوص وقوع جرم در پیام‌رسان داخلی شاکی نداشتیم، باید اعلام کنم که تا الان ما هیچ دیتایی به هیچ نهاد و دستگاهی نداده‌ایم.
مدیرعامل سروش گفت: جرایمی که در تلگرام رخ می‌دهد نسبتش به پیام‌رسان‌های داخلی صد به یک است و هیچکس نمی‌تواند آن را پیگیری کند، هسته اصلی کسب و کار آنها حریم خصوصی است و سعی می‌کنیم آن‌را رعایت کنیم.
وی افزود: طی مناقصه‌ای که انجام شد صدا و سیما سرمایه گذار اصلی شد، پس از فاز اول ما باید به سمت درآمدزایی فرهنگی قدم برمی‌داشتیم و این کار سرمایه‌گذاری را می‌طلبید که سازمان صدا و سیما پاسخگوی آن نبود.
وی درباره همزمانی ارائه پیام‌رسان سروش و دیگر پیام رسان‌های بومی گفت: سروش سال ۹۲ توسعه داده شد اما ورود آن، شناخته شدنش و تأخیر در تصمیم گیری سرمایه‌گذارها باعث شد ارائه آن با فیلتر شدن تلگرام همزمان شود.
رحیمی تاکید کرد پیام رسان‌های داخلی زمانی پیشرفت می‌کنند که بتوانند اعتماد کاربران را جلب کنند. این جلب اعتماد نیز تنها زمانی رخ می‌دهد که کاربران استفاده از آنرا شروع کنند.
مدیر عامل پیام‌رسان سروش هزینه‌ای که بابت تولید این اپلیکیشن صرف شده را نزدیک ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش زیادی از آن سخت افزار است.
محمدتهرانی مدیر خدمات ارزش افزوده پیام رسان گپ با تأیید صحبت‌های مدیرعامل سروش گفت: اگر سبقه جدی پیام‌رسان‌های داخلی را بررسی کنید متوجه می‌شوید که تا به حال کسی از ما دیتایی نخواسته است. هیچ نهاد و دستگاهی هم به اپلیکیشن‌های ما دسترسی ندارند. اما متأسفانه این مسئله بسیار بد جا افتاده است.
وی افزود: در دنیا ساخت مسنجر کار سختی است، تقریباً سه سال طول می‌کشد که اپراتوری مانند ایرانسل مسنجر راه بیندازد، به همین دلیل به صرفه‌تر و بهتر است که از پیام رسان‌های داخلی استفاده کنند.
وی با این توضیح از توافق گپ با ایرانسل و MTNآفریقای جنوبی برای توسعه کسب و کار این پیام‌رسان خبر داد.

تهرانی خاطر نشان کرد: ما از سال ۹۲ تا ۹۳ برای این پیام رسان هزینه کردیم و برای توافقی که درباره اش صحبت کردم نیز ۸ ماه زمان گذاشتیم و تازه یک ماه است که این توافق حاصل شده است.
وی تاکید کرد: سیاست ما تاکید صرف بر پیام رسانی نیست، قصد داریم اکوسیستم کاملی را بر بستر یک پیام‌رسان ارائه دهیم، هیچکدام از ما بنیانگذاران پیام رسان‌های بومی موافق نبودیم تلگرام فیلتر شود تا شاید ما بتوانیم بهتر رشد کنیم، اگر تلگرام فیلتر نمی‌شد ما مسیر طبیعی رشد خود را طی می‌کردیم و به تدریج بین کاربران جا می‌افتادیم.
میثم عسگری مدیرعامل آی گپ گفت: از یک سال قبل همراه اول و بانک پارسیان به صورت خیلی شفاف و به عنوان بیزنیس‌های اصلی بر روی آی گپ سرمایه گذاری کردند و اگر این دو کمپانی را خصوصی بدانیم باید بگوییم که دو شرکت اصلی آمدند و این سرمایه‌گذاری را انجام دادند.
وی افزود: در حال حاضر برای سهام آی گپ مشتری داریم و هستند کسانی که بخواهند در این حوزه سرمایه گذاری کنند، از ۸ ماه قبل نقشه تجارت مشخص و یک برنامه ۵ ساله را آغاز کردیم تا به سمت یک شبکه اجتماعی برویم که تمام خدمات مورد نیاز کاربران در آن وجود دارد، ما می‌توانیم بیشتر خدمات بانکی را در اپلیکیشن خود ارائه کنیم و حتی مجوز آی گپ تی وی را نیز دریافت کرده‌ایم، اگر اعتماد مردم برای استفاده از پیام رسان داخلی جلب شود، می‌توانیم شاهد درآمدزایی خوبی در این حوزه باشیم.
تهرانی گفت: از سال ۹۶ حاکمیت، فیلتر تلگرام را در دستور کار خود قرار دارد در حالی که ما کار خود را از سال ۹۴ کلید زده بودیم، پیام رسان‌های دیگر حتی یکی دو سال قبل از ما کار توسعه پیام‌رسان خود را آغاز کرده بودند اما همزمانی این اتفاق با فیلترینگ تلگرام باعث شد ما نتوانیم به خوبی رشد کنیم.
وی درباره هزینه‌هایی که صرف ساخت اپلیکیشن آی گپ شده، گفت: طی سه سال گذشته زیر ۲۰ میلیارد تومان برای این اپلیکیشن هزینه شده است ما جزو آن پیام رسان‌های ایرانی نبودیم که وام دریافت کردند.

رویداد موبایل ایران، ۳۰ و ۳۱ خردادماه با حضور صاحبنظران حوزه گیم در کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود، در این رویداد چند کارگاه آموزشی و پنل برگزار می‌شود که علاقمندان به این حوزه می‌توانند در آن شرکت کنند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟

ایتنا - جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.
جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.

به گزارش ایتنا، اظهارات انیستون به Page Six در زمانی بیان شد که تعداد کاربران تیک‌تاک به بیش از 1.5 میلیارد نفر رسیده بود و این اپلیکیشن در مناطق آسیایی و غربی به ویژه در ایالات متحده به محبوبیت فوق‌العاده ای دست یافته بود.

جنیفر آنیستون گفت که نمی‌خواهد در چالش‌های ترند شده در "تیک تاک" افراط کند و خاطرنشان کرد که زندگی او و دیگران را نابود می‌کند.

بازیگر سریال "دوستان" هشدار داد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد.

قابل ذکر است که جنیفر آنیستون در سال 2019 مدت‌ها بعد از پیوستن اغلب ستاره‌های هالیوود به معروف‌ترین اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس، به پلتفرم اینستاگرام پیوست.

دیگر خبرها

  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی