Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای شهر تهران در جلسه‌ای پر تنش با مصلحت اندیشی به ذی حساب ۲ شهرداری تهران رأی اعتماد داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی تأیید صلاحیت حمیدرضا زارعلی به عنوان ذی حساب ۲ شهرداری تهران در دستور کار یکصد و چهل و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران قرار گرفت که در نهایت پس از اظهار نظر موافقان و مخالفان حمیدرضا زارعلی توانست با کسب رأی اعتماد اعضای شورای شهر به عنوان ذی حساب ۲ شهرداری تهران معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای شورای شهر تهران علت مخالفت خود با انتصاب حمیدرضا زارعلی به سمت ذی حساب ۲ شهرداری تهران را مسئولیت هم زمان وی در سمت امور مالی شهرداری تهران می‌دانستند و اعتقاد داشتند با انتصاب وی به سمت ذی حساب ۲ شهرداری تهران تعارض منافع به وجود می‌آید.

نکته قابل توجه در بررسی این دستور، اظهار نظر محسن هاشمی به عنوان رئیس شورای شهر تهران بود که با استناد به ماده ۷۹ قانون شهرداری بیان کرد: اگر معرفی ذی حساب ۲ شهرداری تهران تأخیر بیفتد امورات شهرداری تهران انجام نمی‌شود و با همین اظهار نظر از سوی محسن هاشمی کافی بود که جو جلسه علنی شورای شهر به نفع حمیدرضا زارعلی تغییر کند.

نکته جالب توجه این بود که رئیس شورای شهر تهران به ماده قانونی اشاره کرد که از سال ۸۱ با اصلاحات به وجود آمده تغییرات گسترده‌ای در آن به وجود آمده است و زبان ساده شهرداری تهران دیگر ذی حساب اول و دوم ندارد.

حسن رسولی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: با اصلاح ماده ۷۹ قانون شهرداری تهران جایگاه مسئولیتی ذی حسابی را با مدیریت مالی و حسابداری در شهرداری به صورت کامل تفکیک شده است.

رسولی ادامه داد: متأسفانه رئیس جلسه با استناد به ماده ۷۹ تذکرات اعضای شورای شهر تهران را نپذیرفت و در نهایت رأی گیری برای انتصاب حمیدرضا زارعلی به عنوان ذی حساب ۲ شهرداری تهران انجام شد و وی توانست به اخذ رأی اعتماد اعضای شورای شهر تهران به این سمت منصوب شود.

عضو شورای شهر تهران افزود: بر اساس مستندات و دلایلی که توضیح دادم و اصلاحی که در ماده ۷۹ قانون شهرداری صورت گرفته است، شهرداران کشور و به ویژه پیروز حناچی شهردار تهران از سال ۸۱ و پس از اصلاح ماده ۷۹ خودشان ذی حساب نیستند و جایگاه ذی حسابی به طور کلی تفکیک شده است.

در بودجه سال ۹۸ شهرداری تهران در بند ث تبصره ۲۴ مستند به همین امر به منظور اعمال نظرات موثرتر و حسن نظارت کار قانونی تصویب شد که تأمین اعتبار پرسنل ذی حساب شهرداری از سر فصل اعتبارات شهرداری منفک و به سرفصل اعتبار دبیرخانه شورای شهر تهران منتقل شود.

رسولی تاکید کرد: بر این اساس ذی حسابان کل و ذی حسابان خرد مناطق جزء ارباب جمعی شورای شهر تهران قرار می‌گیرند و ما باید با جدیت انتصاب زارعلی در سمت ذی حساب ۲ شهرداری تهران را پیگیری کنیم.

وی افزود: برای بررسی زوایای انتصاب حمیدرضا زارعلی با پیروز حناچی شهردار تهران جلسه‌ای را ترتیب خواهیم داد تا به موضوع انتصاب هم زمان وی در دو سمت و تفکیک ذی حسابی از شهرداری تهران رسیدگی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۵۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری یک نوع تخلف قانونی محسوب می‌شود، گفت: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی عصر امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ برای تصویب، طبق اصول و ضوابط قانونی و در موعد مقرر به شورای اسلامی شهر کرمانشاه در دی ماه سال گذشته ارسال شد.

وی افزود: با وجود آنکه کلیات این بودجه در اواخر سال گذشته و پس از ۲ ماه کاری به تصویب رسید ولی به بهانه اینکه در پنج بند دارای مشکل است جزئیات آن تاکنون و با وجود برگزاری ۳۰ جلسه کاری کارشناسان، معاونان و شهرداران مناطق هشتگانه این شهر با اعضای این شورا، به تصویب کامل نرسیده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری خود یک نوع تخلف قانونی محسوب می شود، اضافه کرد: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

وی با اشاره به مطالبی که در یک هفته اخیر علیه شهرداری در فضای مجازی منتشر شده است، ادامه داد: طبق قانون چنانچه مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود کذب بوده و واقعیت نداشته باشد قابل پیگیری در محاکم قضایی است.

نوروزی اظهار کرد: واقعیاتی وجود دارد که به‌دلیل مصلحت شهر و مردم تاکنون بازگو نکرده‌ام ولی در صورتی که ضرورت پیدا کند به اطلاع مردم و افکار عمومی رسانده خواهد شد.

وی بودجه سال گذشته کرمانشاه را چهار هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برخی ها به دلیل ناآگاهی اعلام کردند که تنها ۵۱ درصد از این بودجه در سال گذشته محقق شده در حالی که این رقم بیش از ۷۰ درصد تحقق پیدا کرده که در ۲ بخش نقدی و غیرنقدی بوده است.

شهردار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه بودجه سال جاری نیز بر رقم ۶,۸۰۰ میلیارد تومان بسته شده است، افزود: بر تمامی هزینه‌های شهرداری، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نظارت کامل دارند و علاوه بر این حسابرسی نیز از سوی شورای شهر تعیین شده است که بر گردش مالی و نحوه هزینه کرد شهرداری نظارت کامل دارد.

وی با بیان اینکه تمامی آیتم‌هایی که در بودجه سال گذشته و حتی چند سال گذشته شهر کرمانشاه آمده است در بودجه امسال نیز تکرار شده است، اضافه کرد: حتی در آن زمان در شورای شهر حاضر شدم و کلیات بودجه را کاملاً برای اعضای شورای شهر توضیح دادم اما ریاست شورای شهر آن را تا روز آخر سال گذشته به فرمانداری ارجاع نداد.

نوروزی با اشاره به برخی ایرادات نادرست گرفته شده توسط شورای شهر از بودجه سال ۱۴۰۳ که اعداد و ارقام آن اصلاً در داخل بودجه وجود ندارد، گفت: اینگونه اقدامات و سخنان که حتی مصداق آن نیز اعلام نمی شود تشویش اذهان عمومی و به نوعی القای شبهه برای تخریب محسوب می شود و نیتی که پشت آن است نیت درستی نیست.

وی با بیان اینکه پنج ماه است که بودجه برای تصویب به شورای شهر ارسال شده و هنوز به تصویب نرسیده است، تاکید کرد: مشخص نبودن بودجه، مشکلات فراوانی را در حوزه قراردادهای پیمانکاری و اقداماتی که در حوزه‌های زیباسازی، خدمات و عمران شهری باید انجام شود ایجاد کرده است.

شهردار کرمانشاه یادآور شد: طبق مکاتبات انجام گرفته با استاندار کرمانشاه مقرر شده که نهایتاً تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه جاری تکلیف بودجه شهرداری مشخص شود زیرا انجام هر اقدامی برای کارهای زیربنایی و خدماتی مستلزم کد بودجه است و تا تکلیف آن مشخص نشود نمی توان کاری را پیش برد.

کد خبر 749205

دیگر خبرها

  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳