Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، اداره هوانوردی فدرال آمریکا با افزایش تنش ها، دستوری فوری مبنی بر ممنوعیت پرواز خطوط هوایی خود در حریم هوایی ایران بر فراز آبهای خلیج فارس و دریای عمان صادر کرد.

این دستور چند ساعت پس از آن صادر شد که آمریکا  پروازهای بین فرودگاه نوارک نیوجرسی و بمبئی، پایتخت مالی هند را معلق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرواز از حریم هوایی ایران عبور می‌کند. این ممنوعیت به دنبال هدف قرار گرفتن یک پهپاد جاسوسی آمریکا توسط ایران اعلام شده است.

 هدف قرار گرفتن هواپیمای گلوبال هاوک که میتواند در ارتفاع ۱۸۳۰۰ متری پرواز کند، آخرین واقعه از سری اتفاقات خلیج فارس است. خلیج فارس شاهرگ عرضه نفت جهان است که اخیرا شاهد حمله به چند نفتکش بوده است.

اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد طبق اطلاعات ردیابهای پروازها، نزدیک ترین پرواز غیرنظامی به پهپاد گلوبال هاوک آمریکا هنگام ساقط شدن توسط ایران، ۴۵ مایل با آن فاصله داشته است.

  «چندین هواپیمای غیرنظامی در زمان این اتفاق در منطقه در حال پرواز بودند».

این آژانس مدعی شد: «نگران افزایش تنش ها و عملیات های نظامی در مسیر حرکت هواپیماهای غیرنظامی است چون  ایران تمایل دارد از موشک‌های دوربرد خود در حریم هوایی بین‌المللی بدون هیچ  هشداری استفاده کند.»

 در جولای ۲۰۱۴، یک پرواز مالزیایی مورد اصابت یک موشک بر فراز اوکراین قرارگرفت و ۲۹۸ سرنشین آن کشته شدند.

 این ممنوعیت آمریکا شامل هواپیماهای کشورهای دیگر نمی شود ولی آپسگروپ که راهنمای اپراتورهای پرواز است، اعلام کرد این مسئله را برای کل خطوط هوایی جهان مورد بررسی قرار می دهد.

 آمریکا اعلام کرد پروازهایش به هند را از طریق حریم هوایی ایران به خاطر ملاحظات امنیتی لغو می‌کند ولی مدت زمان این ممنوعیت را اعلام نکرد.

 سخنگوی دولت آمریکا گفت مسافران پرواز از بمبئی به نیویورک باید به دنبال پروازهای جایگزین به سمت آمریکا باشند.

 روز پنجشنبه دو خط هوایی دیگر،   امریکن ایرلاینز و دلتا ایرلاینز اعلام کردند بر فراز ایران پرواز نمی کنند. خطوط هوایی ژاپن ایرلاینز و آنا هم در این منطقه پروازی نخواهند داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران خلیج فارس ژاپن عمان نیویورک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد

عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • خلجی: ادعای دروغین آزادی بیان دانشگاه در غرب، رسوا شده است
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • سرنگونی یک فروند هواگرد بر فراز استان صعده یمن