Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا خویشتندار (رییس اداره یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره خرید و فروش حیات وحش به ویژه سنجاب گفت: یگان حفاظت محیط‌زیست در استان تهران گشت‌های موردی را در دستور کار دارد. همچنین در صورتی که همیاران محیط‌زیست و شهروندان اطلاع‌رسانی کنند، یگان حفاظت نیز اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حیواناتی که از فروشندگان جمع‌آوری می‌شوند، چنانچه قابلیت رهاسازی در حیات وحش را داشته باشند با ادارات کل محیط‌زیست در استان‌‌های مختلف مکاتبه کرده و حیوان را در اختیار آن استان‌ها قرار می‌دهیم تا در حیات وحش رهاسازی شوند. 

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع برای جلوگیری از خرید و فروش حیات وحش ممنوعه بحث تنویر افکار عمومی و آموزش به شهروندان است. هر چقدر سطح آگاهی مردم بالاتر رود به طور مسلم تقاضا کاهش پیدا کرده و افرادی که اقدام به زنده‌گیری این حیوانات می‌کنند به مقصود خود نخواهند رسید، از همین‌رو مهمترین موضوع در این خصوص برای ما آموزش و اطلاع‌رسانی است.

خویشتندار تاکید کرد: در خصوص سنجاب‌هایی هم که کوه‌های زاگرس برای فروش به تهران آورده می‌شوند ما نیز اکیپ‌هایی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا محل‌های عرضه کننده این حیوانات را مورد کنترل قرار دهند تا چنانچه موردی مشاهده شد، بلافاصله نسبت به ضبط آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: از همکارانم در استان‌هایی که این سنجاب‌ها در آنجا زنده‌گیری می‌شوند نیز خواهش می‌کنم برنامه مدونی برای برخورد با این قاچاچیان داشته باشند، چراکه اگر ارتباط تنگاتنگی بین یگان‌های حفاظت محیط‌زیست استان‌های مبدا و مقصد وجود داشته باشد، قطعا شاهد کاهش خرید و فروش و عرضه حیات وحش خواهیم بود.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران با اشاره به قانون شکار و صید گفت: طبق قانون شکار و صید ما می‌توانیم برای خریدار، فروشنده و نگهدارنده حیات وحش اعلام جرم کرده و نسبت به آن اقدام کنیم در خصوص افرادی که از حیات وحش نگهداری می‌کنند چنانچه به ما اطلاعاتی ارسال شود می‌توانیم حکم ورود به منزل را دریافت کرده و نسبت به جمع‌آوری حیوانات اقدام کنیم اما قطعا مشکلات کمتری برای برخورد با عرضه‌کنندگان وجود دارد و ما در وهله اول سعی می‌کنیم تا محل عرضه این نوع جانوران را شناسایی و آنها را جمع‌‌آوری کنیم و همزمان و موازی به افکار عمومی نیز آموزش‌های لازم در این زمینه ارائه می‌شود.

خویشتندار خاطرنشان کرد: در هفته‌های اخیر نیز 100 گونه جانوری که از قاچاقچیان و فروشندگان حیات وحش کشف و ضبط شده بود در طبیعت رها سازی شدند. فروشندگان حیوانات ممنوعه حیات وحش به صورت زیر‌زمینی کار می کنند و بعضا افراد دستفروشی هستند که در بازار پرندگان خلیج و هم در بازار تجریش به صورت پراکنده حضور دارند که به محض رویت و شناسایی قطعا با آنها برخورد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در صورتی که همشهریان با عرضه‌کنندگان گونه‌های جانوری مواجه شدند با شماره تماس 1540 حتما اطلاع رسانی کنند تا یگان حفاظت محیط زیست استان تهران سریعا به موضوع رسیدگی کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان تهران پرندگان حفاظت محیط زیست خلیج فارس حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، منصور حاجی حسینی گفت: شهر زیرزمینی کاریز کیش، بیست و چهار سال پیش عملیات ساخت آن آغاز شد.

وی افزود: این مجموعه دارای موزه‌ای با آثار تاریخی، تصاویری از روند ساخت شهر زیرزمینی و نوزده نقشه تاریخی خلیج فارس است.

وی گفت: نقشه‌های خلیج فارس از دوران‌های تاریخی پادشاهی اسکندر، توران، روم باستان و سایر دوران‌ها برای بازدید علاقمندان قرار گرفته است.

سرمایه گذار شهر زیرزمینی کاریز کیش افزود: این نقشه‌ها که نسخه اصلی آنها در اختیار وزارت امورخارجه قرار دارند، قدمتی بین صد تا دویست و پنجاه سال دارند.

قدیمی‌ترین سند تاریخی که در آن به نام خلیج فارس اشاره شده است مربوط به الواح هخامنشی است که در کانال سوئز کشف شده است و قدمت آن به بیش از دو هزار و پانصد سال می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان