Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، محمدعلی طالبی استاندار یزد در شورای اطلاع رسانی استان گفت: با توجه به جایگاه موثر و ضرورت اطلاع رسانی مناسب در شرایط فعلی، اصلاحیه شورای اطلاع رسانی، مبنی بر اجرای آیین نامه جدید با  ترکیب قوی تر و حضور افراد موثر در این زمینه، با تاکید بر بهره مندی از مشارکت افراد حقیقی و صاحب نظران، اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز امیدواری نسبت به پویایی و اثرگذاری این شورا، بر ایجاد فرآیند مناسب اطلاع رسانی در استان گفت: با نوع نگاهی که در استان به حوزه اطلاع رسانی و پاسخگویی به عنوان یک الزام قانونی برای دستگاه های اجرایی وجود دارد و فضایی که باید جهت مطالبه گری و بهبود فرآیندها پیش روی رسانه های ارتباط جمعی فراهم شود، انتظار است تا بر این اساس قوی ترین و موثرترین شورای اطلاع رسانی را در سطح کشور داشته باشیم.

"طالبی" اعلام نظر و بررسی اعضای شورا برای انتخاب افراد حقیقی موثر و کارآمد را خواستار و یادآور شد: لازم است این شورا برای جهت دهی  برنامه های مهم استان به ویژه انتخابات که نیازمند مشارکت مردم است وظائف و مسئولیت خود را به خوبی ایفاء کند.

وی افزود:کشور و استان در شرایطی قرار دارد که تقویت  اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی مهم است و  اطلاع رسانی مناسب یکی از ابزارهای این مسیر  است که می تواند پیوندی مستحکم بین مردم و مسئولان نظام برقرار کند و زمینه اطلاع رسانی مناسب مرتبط با فعالیت ها و اقدامات در جامعه و پاسخگویی به شبهات، سوالات و نقدهایی که از طرف مردم صورت میگیرد  را با محوریت رسانه های جمعی فراهم آورد.

عالی ترین مقام اجرایی استان خاطرنشان کرد: پیرامون طرح اطلاع رسانی « و عمل» که از سوی صدا و سیما در این جلسه ارائه شد،لازم است طرح های موازی که هدف مشترک دارند بررسی شود وظرفیت صدا و سیما جهت اعتماد آفرینی و کمک به حل و فصل مسائل جامعه مورد توجه قرار گیرد.

"طالبی"  اظهار داشت: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید، از برگزاری حتی یک مورد تجمع مقابل استانداری ممانعت نکرده ایم  ولی  با توجه به شرایط کشور، ممکن است برخی افراد که هدفشان اصلاح امور نیست بلکه میکوشند فقط دیده شوند- و البته تمام راه های ارتباطی با مسئولان نیز برای آن ها باز است-  برای دستیابی به این منظور، و پخش تصویر خود در رسانه ها و صدا سیما، فعالیت های نادرستی انجام داده و موجب آسیب به سایر بخش های جامعه  شوند.

استاندار یزد در پایان گفت:مدافع فضای باز در استان هستیم و اعتقاد داریم  باید بیشترین همکار ی و همراهی برای ابراز نظرات و دیدگاه های مردم فراهم شود و در این راستا از اولین استان هایی  هستیم که چند نقطه مناسب از شهر را برای برگزاری تجمعات مشخص کرده و جهت بررسی و تائید نهایی به وزارت کشور  ارسال کرده ایم.

 گفتنی است انتخاب ۵ عضو حقیقی شورای اطلاع رسانی استان توسط اعضاء، جهت بررسی بیشتر به جلسه آتی موکول شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات دولت رسانه سرمایه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد