Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات ایرانی متشکل از ۹ رئیس دانشگاه بزرگ و شماری از اساتید برجسته کشور، علاوه بر شرکت در نشستی با حضور وزیر علوم، روسای دانشگاه‌ها و شخصیت‌ها و محققین علمی و دانشگاهی سوئیس، از دانشگاه‌های برن، APFL در لوزان ، ATH در زوریخ و دانشگاه ژنو، بیمارستان این زل در برن و نیز سازمان اروپایی تحقیقات هسته‌ای در ژنو موسوم به CERN بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم مارتینا هیرایاما دبیر دولت و قائم‌مقام وزیر آموزش، تحقیقات و ابتکارات سوئیس طی سخنانی در جلسه افتتاحیه، با اشاره به امضاء نقشه راه و تفاهمی نامه ای که  توسط روسای جمهوری دو کشور در سفر سال ۱۳۹۶ اشنایدر امان رئیس‌جمهوری وقت سوئیس به تهران و  سفر حجت‌الاسلام‌ و المسلمین روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دیدار رسمی تیر سال ۱۳۹۷ از برن میان دو کشور به امضا رسید، تأکید کرد که سوئیس مصمم به پیگیری و اجرای این توافقات می‌باشد.

وی اضافه کرد که در سفر آمبرجیو قائم‌مقام وقت وزیر آموزش، تحقیقات و ابتکارات سوئیس به تهران، راه‌های همکاری علمی-دانشگاهی میان دو کشور بررسی شد و همچنین (فروردین امسال) یک هیئت ۳۳ نفره علمی تحقیقاتی سوئیس کارگاه آموزشی مشترکی را با دانشگاه اصفهان برگزار کرد.

وی یادآور شد که در سال جاری در مورد ۱۶ طرح تحقیقاتی مشترک به توافق رسیدیم که اجرای آن‌ها آغازشده است. اکنون این دیدار بی‌سابقه‌ی هیئت بزرگ و مهم علمی-تحقیقاتی ایران از سوئیس، پایه و چارچوبی محکم و درازمدت را برای همکاری دو کشور در بخش‌های آموزشی و تحقیقاتی بنا می‌نهد و سوئیس برای این نوع همکاری با ایران اهمیت شایانی قائل است.

هیرایاما ابراز خوشنودی کرد که ایران دستاوردهای علمی قابل‌ملاحظه‌ای کسب کرده و سوئیس مایل به تبادلات علمی و آموزشی با ایران است.

سالار آملی هم طی سخنانی وضعیت آموزش عالی در کشورمان را تشریح و اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران، سوئیس را یکی از شرکا و اولویت‌های اصلی خود برای گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی می‌داند.

روسای دانشگاه‌های صنعتی شریف، اصفهان، شیراز، مشهد و زنجان و معاون دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران در این جلسه و در دیدارهای خود از دانشگاه‌های مختلف سوئیس، تبادل دانشجو و استاد، اجرای پروژه‌های مشترک و شرکت دانشجویان و اساتید دو کشور در دوره‌های کوتاه و بلندمدت را  از جمله زمینه‌های همکاری برشمردند.

روسای دانشگاه‌های سوئیس ضمن پیشنهاد فهرستی طولانی و قابل‌ملاحظه از زمینه‌ها و فرصت‌های همکاری میان دانشگاه‌های دو کشور، حضور اساتید و دانشجویان موفق ایرانی در دانشگاه‌های این کشور را فرصتی برای بهره‌برداری در راستای توسعه همکاری علمی دو کشور دانسته و تأکید کردند که دانشجویان ایرانی ازجمله موفق‌ترین و برجسته‌ترین دانشجویان خارجی در سوئیس و افتخاری برای کشورشان هستند.

کشور سوئیس در حال حاضر ۲۵۰ هزار دانشجو دارد که یک‌چهارم آن را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند. دانشجویان ایرانی عمدتاً در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می‌کنند و تعداد آن‌ها تا ۱۵۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

در چهارمین روز و در بخش دوم این برنامه جامع علمی، هیئت علمی-تحقیقاتی جمهوری اسلامی ایران، متشکل از ۲۰ استاد برجسته و مدیران عالی مهم‌ترین دانشگاه‌های کشور، یک کارگاه آموزشی مشترک در دو بخش مهندسی و محیط‌زیست و پزشکی با اساتید و محققین دانشگاه علمی کاربردی وینترتور در شهری به همین نام در سوئیس برپا شد.

در این کارگاه یک‌روزه، روسای دانشکده‌ها و مؤسسات علمی و تحقیقاتی و اساتید کشورمان به‌تفصیل در خصوص ساختار و تشکیلات مؤسسات خود و دستاوردهای علمی‌شان سخن گفتند و طرف‌های سوئیسی، نظام، ساختار و تحقیقات علمی در سوئیس را به بحث و بررسی گذاشتند. هیئت از یک بیمارستان و آزمایشگاه‌های مجهز تحقیقاتی در وینترتور بازدید کرد.

حافظ حاجی کریم جباری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوئیس در این دیدارها ضمن تشریح دستاوردهای قابل‌توجه جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف علوم و فنون، سوئیس را از جمله کشورهای هدف در سیاست توسعه علمی-فن آوری کشورمان اعلام و ظرفیت‌های دو کشور را برای تبادل تجربیات، تخصص و دانش فنی، در سطحی عالی ارزیابی کرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان

اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه و آژانس انکشاف و همکاری سوئیس 20 میلیون یورو را برای توانمندسازی جوامع محلی و کاهش اثرات منفی تغییرات آب و هوایی به افغانستان کمک می کند.

در این اعلامیه آمده است ۱۵ میلیون یورو این کمک‌ها‏ از سوی اتحادیه اروپا و ۵ میلیون دیگر آن از سوی آژانس انکشاف و همکاری سوئیس در اختیار نهاد افغان‌اید و شرکایش قرار خواهد گرفت.

اتحادیه اروپا همچنین افزوده است این کمک‌ها به افراد آسیب دیده در چهار ولایت افغانستان اختصاص یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد