Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@06:58:24 GMT

خرید غذا از رستوران، ۸۰ میلیون تومان آب خورد!

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۸۲۷۸

خرید غذا از رستوران، ۸۰ میلیون تومان آب خورد!

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ کارآگاه کامیار چهری اعلام کرد: اواخر سال گذشته مرد جوانی به دادسرای ناحیه ۳ تهران رفت و از سرقت کارت عابر بانکش توسط پیک رستوران خبر داد. او گفت: از رستوران به صورت تلفنی سفارش غذا دادم و پس از حضور پیک موتوری رستوران، غذا را تحویل گرفتم و هنگام پرداخت هزینه آن با کارت عابر بانک پیک موتوری به طرزی ماهرانه کارت عابر بانک بنده را با کارت عابر بانک دیگری تعویض کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان متوجه نشدم اما لحظاتی بعد متوجه شدم ٨٠٠ میلیون ریال از حسابم برداشت شده است.

با شکایت مالباخته پرونده‌ای جهت رسیدگی تخصصی به پایگاه سوم پلیس آگاهی ارجاع شد.

کارآگاهان با توجه به اظهارات مالباخته بلافاصله با هماهنگی بازپرس محترم شعبه ۱۲ دادسرای ناحیه ۳ تهران نسبت به دستگیری پیک موتوری رستوران مذکور اقدام کردند.

بلافاصله پیک رستوران بازداشت شد و پس از انتقال به پایگاه طی مواجهه حضوری با شاکی مشخص شد پیک موتوری رستوران آن شخص کلاهبردار که از رستوران به درب منزل شاکی مراجعه و اقدام به کلاهبرداری کرده، نیست.

در ادامه تحقیقات مشخص شد شخص دیگری در بین راه و جلوی درب منزل شاکی غذاها را از پیک رستوران تحویل و مبلغ آن‌را پرداخت کرده است. بعد از آن مرد کلاهبردار با مراجعه نزد شاکی، خود را پیک موتوری رستوران معرفی کرده و کارت عابر بانک شاکی را تعویض کرده است.

با مشخص شدن این موضوع دستگیری کلاهبردار در دستور کار کارآگاهان تیم مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفته که با تلاش‌های انجام شده و با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی محله‌ای برداشت از کارت توسط متهم شد.

بررسی‌ها نشان می‌داد که پیک موتوری قلابی اقدام به خرید گوشی تلفن همراه کرده است. لذا با بهره گیری از روش‌های علمی کشف جرم کارآگاهان موفق به شناسایی مخفیگاه وی در یکی از مناطق شرق تهران شده که با انعکاس موضوع به بازپرس محترم پرونده در اواسط خردادماه سال جاری طی یک عملیات پلیسی متهم «نادر، ۳۵ ساله» دستگیر و به پایگاه منتقل شد.

در تحقیقات اولیه از متهم مشخص شد شخصی که نزد شاکی به عنوان پیک موتوری مراجعه و اقدام به تعویض کارت عابر بانک کرده است برادرش بنام سجاد بوده و با همدستی برادرنشان به نام‌های سجاد و سعید اقدام به کلاهبرداری از این طریق کرده است و با پول حاصله اقدام به خرید موبایل و صرف خوش‌گذرانی و مصرف مواد مخدر کرده اند.

سرهنگ کارآگاه کامیار چهری، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ در انتها اعلام کرد: با توجه به دستگیری یکی از اعضای این باند و اعتراف به کلاهبرداری از مالباخته، متهم با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس محترم پرونده دستگیری سایر اعضای باند و کشف سایر جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرقت پیک موتوری کلاهبردار کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • تصادف منجر به فوت با گواهینامه جعلی قتل عمد محسوب می‌شود؟
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید