Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با نشریه تایم تاکید کرده که حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه اشتباه بوده و او تمایل دارد به این اشتباه پایان دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با نشریه تایم تاکید کرده که حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه اشتباه بوده و او تمایل دارد به این اشتباه پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نشریه تایم مصاحبه خود را با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که چند روز قبل انجام شده، امروز (جمعه) به‌طور کامل منتشر کرد.

وی در این مصاحبه، تصمیم ایران مبنی بر غنی‌سازی اورانیوم در سطوح بالای ۳.۶۷ درصد (در صورت عدم اجرای تعهدات اروپا پس از مهلت ۶۰ روزه) را یک اشتباه بزرگ خوانده، اما در برابر این سوال که آیا در چنین شرایطی بیشتر به گزینه نظامی توجه خواهد کرد می‌گوید: «من چنین چیزی نمی‌گویم. اصلا نمی‌توانم این را بگویم. چنین اقدامی نامناسب خواهد بود. اما آن‌ها در صورت غنی‌سازی [در سطوح بالاتر]مرتکب اشتباه بزرگی می‌شوند.»

وی در بخش دیگری از این مصاحبه بار دیگر بر این ادعا که آمریکا خلافت داعش را سرنگون کرده تاکید کرده و گفته است: «الان دیگر داعش وجود ندارد. کلیت خلافت سرنگون شده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا وقتی با سوالی در خصوص احتمال رویارویی با ایران مواجه شده، چنین پاسخ گفته است: «خوب ببینید، من در خصوص ایران گفته بودم که ایران به سلاح هسته‌ای دست نمی‌یابد، این مساله خیلی مهم است. در افغانستان، وقتی من آمدم ۱۶ هزار نیرو داشتیم. الان ۹ هزار نیرو داریم. اتفاقات خوبی آنجا در حال رخ دادن است. نه [نمی‌خواهم با ایران وارد رویارویی شوم]، من دوست دارم از خاورمیانه خارج شویم، ما هرگز نباید در خاورمیانه حضور پیدا می‌کردیم. هرگز نباید آنجا می‌بودیم و من دوست دارم خارج شویم.»

خبرنگار تایم از ترامپ پرسیده است که نظر به توضیحات او، آمریکا به خاطر سلاح هسته‌ای با ایران وارد جنگ می‌شود، اما به خاطر تنگه هرمز چنین اقدامی صورت نمی‌دهد و ترامپ پاسخ می‌دهد: «من حتی این را هم نمی‌خواهم بگویم، البته مطمئنا به‌خاطر سلاح هسته‌ای وارد جنگ می‌شوم، اما در خصوص مورد دیگر [تنگه هرمز]آن را به صورت یک علامت سوال باقی می‌گذارم.»

ترامپ در این مصاحبه تلاش کرده با استناد به آمار نشان دهد که تنگه هرمز باز است و کشور‌ها برای واردات نفت از این تنگه مشکلی ندارند.

وی در ادامه مصاحبه با سوالی در خصوص همراهی سایر کشور‌ها با آمریکا در اعمال فشار بر ایران و مشکل اعتبار این کشور در همراه کردن کشور‌های دیگر مواجه می‌شود. او در پاسخ ضمن رد وجود مشکل در اعتبار آمریکا مدعی شده مشکل آنجاست که آمریکا در حال مواظبت از جهان است، اما جهان از خود مواظبت نمی‌کند! وی در ادامه به عدم پرداخت هزینه‌های ناتو از سوی کشور‌های ثروتمند اشاره کرده است.

تایم می‌گوید یک انتقاد وجود دارد مبنی بر اینکه رویکرد تقابل‌جویانه دولت ترامپ با اروپا باعث شده اروپایی‌ها در فشار بر ایران با واشنگتن همراهی نکنند که ترامپ پاسخ می‌دهد: «نه.... رابطه من با اروپا بسیار خوب است. سفر اخیر من به فرانسه و گرامی‌داشت عالی وزیبای نورماندی را دیدید. واقعا باورنکردنی بود. من روابط خیلی خوبی در اروپا دارم. با نخست‌وزیر و ملکه انگلیس وقت بسیار خوبی را گذراندم.... من می‌گویم روابط ما با اروپا الان بسیار بهتر از دوران اوباما است...» در ادامه ترامپ باز هم به مسائل مربوط به هزینه‌های ناتو پرداخته است.

ترامپ در بخش دیگری از این مصاحبه بار دیگر مدعی شده که ایران با زمانی که او روی کار آمده خیلی فرق دارد. «ایران دو تا دو سال و نیم پیش کشور بسیار متفاوتی بود. آن‌ها به شکل غیر قابل باوری دشمن بودند. همه جا حضور داشتند. آن‌ها واقعا ملت ترور بودند. در ۱۴ نقطه با آن‌ها درگیر بودیم ... الان ایران کشوری متفاوت است. مشکلات بزرگی دارند، مشکلاتی که کسی فکر نمی‌کرد که داشته باشند. آن موقع، زمان توافق نبود، توافقی که رئیس‌جمهور اوباما منعقد کرد. آن توافقی وحشتناک بود. به همین خاطر من توافق را لغو کردم و تحریم و کار‌های دیگر صورت دادم و ایران هم می‌خواهد که به یک توافق برسد. آن‌ها در مورد توافق حرف نمی‌زنند – هرچند که بعضا حرف می‌زنند – ایران می‌خواهد به توافق برسد و این هوشمندانه‌ترین کاری است که می‌توانند بکنند.»

وی سپس با این سوال مواجه می‌شود که آیا پیامی از ایران دریافت کرده یا نه؟ ترامپ به این سوال پاسخ نمی‌دهد و به جای آن در خصوص مخالفتش با جنگ عراق سخن می‌گوید.

تایم سوال می‌کند که آیا آمریکا قصد دارد با ایران گفت‌وگوی مستقیم داشته باشد که ترامپ می‌گوید: «هر زمان که آن‌ها بخواهند من آماده‌ام. راه درازی مانده تا به آن نقطه برسیم، اما من هر زمان آن‌ها آماده باشند، آماده‌ام...، اما اگر به دو تا دو و نیم سال پیش برگردید، فاجعه‌ای در جریان بود. ایران بیش از هر کسی مشکل ایجاد می‌کرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص حمله به کشتی‌ها در دریای عمان می‌گوید: تاکنون بسیار جزئی بوده است. اگر ادبیات ایرانی‌ها را با زمان امضای توافق (برجام) مقایسه کنید، «مرگ بر آمریکا، مرگ بر آمریکا، ما آمریکا را نابود می‌کنیم...»، من دیگر چنین چیز‌هایی را زیاد نمی‌شنوم و چندان هم انتظار ندارم که بشنوم. تفاوت زیادی ایجاد شده است.

دونالد ترامپ افزود: ببینید آن‌ها زمانی که توافق را امضا می‌کردند، همگی فریاد می‌زدند مرگ بر آمریکا. آن‌ها ده ملوان آمریکایی را گرفتند و تنها علت رها کردن آن‌ها این بود که ما از روز بعد شروع به پرداخت مبالغ گزاف به آن‌ها کردیم، وگرنه تحت ریاست‌جمهوری اوباما، ملوان‌ها هنوز در ایران بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترامپ خاورمیانه خروج آمریکا از خاورمیانه غنی سازی اورانیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • نکونام: اگر کسی اشتباه کند تاوانش را می‌دهد
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود