Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار گفت: واگذاری بقیه سهام دولت در شرکت‌های حاضر در بورس به گونه‌ای است که قبلا پذیرفته شده‌اند و قیمت گذاری جدیدی در کار نیست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نوروزی در پاسخ به این پرسش که عده‌ای می‌گویند، باقیمانده سهام دولت در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شرکت‌هایی که ‌باید واگذار شوند، بر اساس قیمت‌های قبلی و اصطلاحا مفت‌فروشی است، گفت: شرکت‌هایی که قبلا در بورس یا فرابورس پذیرفته شده‌اند و دولت در آنها مقداری تملک دارد، درصد تملک دولت کاهش می‌یابد و پذیرش جدیدی در کار نیست، چون این شرکت‌ها قبلا در بورس پذیرفته و قیمت‌گذاری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قیمت سهام شرکت‌های بورسی که دولت سهام‌دار آن است، بر اساس تابلوی بورس و یا فرابورس مشخص است و قیمت‌گذاری جدیدی در کار نیست. 

به گفته معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار با مکاتبه با سازمان بورس،‌ واگذاری این شرکت‌ها پیگیری می‌شود و سعی می‌کنیم با تسریع در فرایندها با حفظ کیفیت، شرایط پذیرش تسهیل شود.

به گفته نوروزی عمده شرکت‌های بورسی که دولت در آن سهم دارد، مانند ملی مس یا فولاد مبارکه قبلا در بورس پذیرفته شده‌اند ، این شرکت‌ها از طریق بورس با قیمت سهام در تابلو برس واگذار می‌شوند. 

معاون ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار در مورد اینکه برای شرایط واگذاری این شرکت‌ها گفته شده به صورت بلوکی و نقدی و یکجا عرضه می‌شود،‌ گفت: این شیوه عرضه توسط هیات عالی واگذاری تعیین شده است و برای مشارکت دادن مردم در فرایند خصوصی‌سازی، مردم عادی باید از طریق خرید سهام صندوق‌ها وارد شوند و سهام صندوق‌هایی که این شرکت‌ها را خریداری می‌کنند، را در اختیار گیرند.

وی تاکید کرد: شرکت‌های‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دولتی که در بورس حضور دارند، از شرکت‌های خوب بازار به شمار می‌روند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و قیمت سهام آنها در تابلوی بورس مشخص است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق گفته سبحانی مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی باقیمانده سهام دولت در ۱۸ شرکت بورسی و فرابورسی امسال از طریق بورس و فرابورس واگذار می‌شود تا سهم دولت در شرکت‌داری کاهش یابد. این سهام به صورت بلوکی، نقدی و یکجا واگذار می‌شوند.

همچنین به گفته محمود گودرزی معاون بورس اوراق بهادار تهران، 17.34 درصد از باقی‌مانده سهام دولت در بیمه البرز روز 22 تیر 98 از طریق بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌شود و طبق ضوابط سازمان بورس اوراق بهادار تشریفات قانونی برای عرضه این میزان سهام انجام می‌شود. 

گودرزی در مورد شرایط معامله باقی‌مانده سهام دولت گفت: معامله به این صورت است که حداقل 10 درصد از ارزش سهام قابل واگذاری در هنگام شرکت در مزایده باید به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی (سمات) واریز شود.

معاون بازار بورس تهران گفت: روز ۲۲ تیرماه 694 میلیون سهم به قیمت پایه هر سهم 1581 ریال و در مجموع به ارزش پایه 109 میلیارد تومان در بورس تهران به مزایده گذاشته می‌شود و این سهام به صورت عمده و نقدی عرضه می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت بورس شرکت های بورسی اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۲۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود