Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی گفت: جشنواره ملی فیلم روستا و عشایر گامی برای معرفی توانمندی ها و ظرفیت های جامعه روستایی و عشایری است.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان خراسان شمالی؛ ولی الله حیاتی ضمن تقدیر از دست اندرکاران جشنواره ملی فیلم روستا و عشایر در این استان، افزود: برگزاری مطلوب این جشنواره یکی از ابزارها و گام های مهم برای توسعه زیرساخت ها در حوزه روستایی و عشایر و معرفی ظرفیت ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اظهار داشت: فیلم سازان می توانند هنرمندانه سبک زندگی مردم روستا و عشایر را به تصویر بکشند.

وی، با بیان اینکه رسالت هنرمندان در همه حوزه ها به ویژه حوزه فیلم سازی در معرفی ظرفیت ها و توانمندی های روستا وعشایر برکسی پوشیده نیست، تصریح کرد: در این راستا هنرمندان با تولید آثاری فاخر  می توانند در این راستا گام های موثر برای توسعه همه جانبه روستاها داشته باشند.

حیاتی،یادآورشد: هنرمندانی که به کشف زیبایی های لطیف والطاف بی کران الهی درسبک زندگی مردم روستا وعشایرموفق می شوندرسالت مسئولان راسنگین ترمی کندچراکه بایدبه حفظ وتداوم زندگی وهنرآنهاکمک کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی، با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره به شکل ملی در این استان گفت: هنرمندان استان باید از این ظرفیت عظیم در راستای تولید آثار فاخر و بهره گیری از ظرفیت ها و تجربیات و تعامل با هنرمندان سایر استان های کشور همت بگمارند.

حیاتی ضمن اظهارامیدواری برای ادامه یافتن اینگونه جشنواره ها بیان داشت:درتمامی کشورهای دنیافیلم وعکس امروزه جزو اسناد تاریخی مردم به شمارمی رود و برگزاری جشنواره ای ازاین نوع درحقیقت افزودن اسنادی با ارزش به صفحات تاریخ ایران زمین می باشد.

جشنواره ملی روستا و عشایر خراسان شمالی ١٤ تا ١٧ تیرماه در بجنورد به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی برگزار خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فیلم روستا و عشایر فیلم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود