Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رئیس سازمان مالیاتی در بخشنامه‌ای تاکید کرد، کلیه اطلاعات از جمله اطلاعات مربوط به تراکنشهای بانکی خریداران حقوقی سکه‌های پیش فروش شده بانک مرکزی به ادارات کل مالیاتی ارسال می‌شود.

امید پارسا خطاب به ادارات کل امور مالیاتی، برای ایجاد وحدت رویه در تعیین مالیات عملکرد دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی دستور العمل جدیدی را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برابر دستورالعمل مورخ 29/ 3/ 98 سازمان امور مالیاتی در رابطه با تعیین وضعیت مالیات عملکرد سال 97 دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی، همه دریافت کنندگان حقیقی بیش از 200 سکه و نیز دریافت کنندگان از 21 سکه تا 200 سکه که تمایل به تعیین مالیات مقطوع برابر دستورالعمل مورخ 12/ 3/ 98 را ندارند مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی بوده و پرونده آنان بر اساس مفاد دستورالعمل مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرد. این درحالی است که کلیه اشخاص حقوقی خریدار سکه از بانک مرکزی، مشمول این دستورالعمل خواهند بود.

در بخشنامه رئیس کل سازمان مالیاتی آمده است،‌ کلیه اطلاعات مربوط به اشخاص حقیقی که مبادرت به خرید  سکه نموده‌اند با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و از سوی معانت مالیاتهای مستقیم، جهت رسیدگی به ادارات کل امور مالیاتی ارسال می‌شود. همچنین اطلاعات تراکنشهای بانکی، افراد مربوط به این دستور العمل از طریق دفتر مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی، همچنین بازرسی ویژه به ادارات مالیاتی ذیربط ارسال می‌شود.

در این بخشنامه تاکید شده است، در مواردی که اشخاص حقیقی دارای پرونده مالیاتی در ارتباط با خرید فرو ش سکه نباشند (طلا فروشی و صرافی)، ابتدا نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام شده و در ادامه نسبت به صدور احکام جهت رسیدگی به کلیه منابع مالیاتهای مستقیم مودیان مزبور  از جمله مالیات مشاغل، حقوق و تکلیفی اقدام شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی تراکنش بانکی بخشنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم از طرف دولت به مجلس و تمرکز این لایحه بر کاهش مالیات بر تولید و تشویق مردم به مشارکت در تولید و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: مسیر رسیدن به توسعه، سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود که در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است.

وی بیان کرد: یکی از معدود روش‌های مشارکت دادن مردم در تولید و تشویق آنها روی آوردن به اقدامات شفاف و مولد اقتصادی و حمایت جدی دولت از بازار سرمایه است.

نماینده مردم سپیدان در مجلس اظهار کرد: مالیات‌های بالا، نبود انگیزه برای توسعه زنجیره ارزش و مالیات سنگین بر کار افراد، مانع از جهش تولید و سرمایه‌گذاری خرد مردم در اقتصاد مولد شده در حالی که تغییرات حاصل شده در این لایحه موجب افزایش جذابیت تولید و کاهش ریسک آن خواهد شد. 

علیزاده ادامه داد: مردم بخش خردی از سهامی که در اختیار دارند را می‌توانند از طریق بازار سرمایه در مسیر تولید تزریق کنند تا به این وسیله سرمایه آنها به بخش شفاف اقتصاد وارد شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم گفت: می‌توانیم با جذب واقعی سرمایه‌هایی که در دست مردم است در بخش تولید اقدام به سرمایه‌گذاری در حوزه مولد کنیم و باعث خروج رکود از چرخه تولید شویم.

نماینده مردم سپیدان در مجلس با بیان اینکه معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد، افزود: کاهش مالیات‌های تولید نه‌تنها به کسب‌وکار‌های موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند. 

علیزاده بیان کرد: از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود