Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@00:15:37 GMT

مسجدسلیمان با تارتار به توافق می رسد؟

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۴۶۵۳۰

مسجدسلیمان با تارتار به توافق می رسد؟

تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان این روزها ازهرزمانی به استخدام سرمربی مورد نظر خود برای فصل آینده نزدیک شده اما هنوزبه طور رسمی خبری دراین خصوص اعلام نشده است.

به گزارش "ورزش سه"، حکایت تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در لیگ هجدهم حکایت عجیبی بود چراکه این تیم تنها با اتکا به نتایج درخشانی که به‌یک‌باره از هفته دهم تا پانزدهم نیم‌فصل اول گرفت، توانست حکم بقای خودش در لیگ برتر را به‌نوعی تضمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها 50 درصد تمام امتیازاتشان درکل فصل را در فاصله همین 5 هفته به دست آوردند تا در لیگ بعدی بازهم شاهد تیم محبوب زاگرس نشینان و بختیاری‌های ایران باشیم. بقای این تیم در لیگ اخیر وقتی جالب‌تر به نظر می‌رسد که متوجه می‌شویم آن‌ها به تنها تیمی در تاریخ لیگ برتر بدل شدند که بدون حتی یک برد در نیم‌فصل دوم می‌توانند بازهم در لیگ بعدی حاضر شوند.


درخصوص عملکرد مربیانی که در فصل گذشته هرکدام در مقطعی در این تیم حضوریافتند می‌توان گفت که نفت M.I.S با محمود فکری به لیگ برتر صعود کرد، با ویسی کارش را در لیگ آغاز کرد، با مرزبان خودش را بالا کشید و با فیروز کریمی باقی ماند.


پس از سوت پایان بازی این تیم مقابل ذوب‌آهن در هفته پایانی لیگ، فیروز کریمی که تنها برای 5 بازی انتهایی سکان این تیم را در دست گرفته بود قراردادش به اتمام رسید تا ازهمان روز به بعد نام‌های زیادی برای به خدمت گرفتن هدایت این تیم به گوش برسد.


محمود فکری که مردم این شهر با او خاطرات بسیار خوبی را داشتند به‌نوعی محتمل‌ترین گزینه سرمربی گری این تیم بود که علی‌رغم توافق مسئولان نفت با مخالفت استاندار خوزستان مواجه شد تا با بستن قرارداد با آلومینیوم اراک عملا نامش از لیست حضور در نفت خط بخورد.


 گزینه بعدی سیروس پور موسوی سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران بود که او هم ترجیح داد که ادامه کارش را در معیت فدراسیون فوتبال باشد تا شاید وقتی دیگر بخواهد به لیگ برتر بازگردد.


اما گزینه بعدی که این روزها بیشتر از هرکسی به نیمکت این تیم نزدیک‌تر است و گفته می‌شود کارش را با نفت به اتمام رسانده است کسی نیست جز مهدی تارتار سرمربی سابق تیم پارس جنوبی جم که حالا پس از خروج از این تیم بدش نمی‌آید بازهم نامش را در لیست یکی از شانزده مربی لیگ برتر که در این فصل جذاب‌تر از هر فصلی به نظر می‌رسد مطرح کند.


اما  به نظر می رسد مهدی تارتار  به دنبال پیشنهاد های بهتری است و به همین دلیل بدش نمی‌آید که زمان را به نفع خودش بخرد . این در شرایطی است که به علت فشار بیش‌ازحد طرفداران نفت برای مشخص شدن هر چه زودتر سرمربی این تیم امکان دارد تارتار در محاسباتش دچار اشتباه شود و فصل را بدون تیم آغاز کند.


درحالی‌که بسیاری از تیم‌ها سرمربی خود را شناخته‌اند و در بازار نقل و انتقالات فعالیشتان را آغاز کرده‌اند بازیکنان نفت m.i.s در بلاتکلیفی محض به سر می‌برند و هنوز نمی‌دانند که باید چه تصمیمی درخصوص آینده اشان بگیرند. تا به امروز آن‌ها علیرضا علیزاده و هیثم هاشمی زاده و محمد شادکام را از جمع خودشان جداشده می‌بینند و اگر وضعیت به همین شکل پیش رود باید شاهد خروج موسی کولیبالی، یوسف وکیا، اکبر افاقی، میلاد خدایی هم از جمع این تیم باشیم و این درحالی‌که است که شهر اولی‌ها هنوز هیچ ورودی نداشته‌اند.


 مدیران و مسئولان نفت مسجدسلیمان علاوه بر پرداختن به امور فنی تیم باید قدر حضورشان را در لیگ برتر مغتنم بشمارند و در پی برآورده کردن زیرساخت‌ها و امکانات سخت‌افزاری مناسب به‌عنوان یکی از 16 تیم برتر ایران باشند تا کسی به خودش اجازه ندهد این شهر را به کمبود امکانات اولیه برای برگزاری یک دیدار رسمی زیر سؤال ببرد.


ورزشگاه شهید بهنام محمدی به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین ورزشگاه‌های ایران به‌شدت نیازمند رسیدگی هر چه زودتر و بیشتر مسئولان این تیم است تا مردم این شهرهم مثل بسیاری از شهرهای ایران ازحضورتیمشان در سطح اول فوتبال ایران لذت ببرند. این مهم پیش نخواهد آمد مگر اینکه ارکان مدیرتی این تیم با مسئولان شهری و استانی آستین‌هایشان را بالا بزنند و یک‌صدا شوند و تا کار از کار نگذشته است به‌دوراز پرداختن به مسائل شخصی تصمیمی واحد را اتخاذ کنند تا روزهای خوب این تیم در لیگ یک بازهم تکرار شود.


 

مهدی تارتار نفت مسجد سلیمان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کمپین ستاره ها مهدی تارتار نفت مسجد سلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!

تقابل بالانشینان لیگ برتر نمایی کامل از فوتبال ایران است که در بسیاری از مسابقات لیگ نه تنها بار فنی ندارد بلکه در ابعاد فرهنگی هم دچار چالشی جدی است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، دومین روز  از هفته بیست و پنجم لیگ برتر تنها 87 روز با مسابقه نیمه نهایی ایران و قطر در جام ملت‌های آسیا فاصله داشت. 4 تیم بالانشین لیگ برتر ایران که یا مدعی قهرمانی‌اند یا کسب سهمیه، عایدی جز صفر - صفر و حواشی پررنگ نداشتند. دو مسابقه تراکتور - استقلال و پرسپولیس - سپاهان به لحاظ فنی موضوع قابل اشاره‌ای نداشت و کمتر کارشناسی می‌تواند درباره مسائل تاکتیکی این 2 دیدار اظهار نظری داشته باشد.

تیم‌های بالانشین لیگ برتر ایران، به جای ارائه بازی هجومی، تعریف نقشه‌های مختلف برای گلزنی و استفاده از پتانسیل بازیکنان ترجیح دادند احتیاط کامل را در دستور کار قرار دهند. اگر چه حساسیت بالاست اما واقعاً دلیل نمی‌شود که در 180 دقیقه چند صحنه خطرناک هم روی دروازه‌ها خلق نشود. همین موضوع باعث شد برخی کارشناسان تقابل تیم‌های رده بالای ایران را بازی ترسوها خطاب کنند. این در حالی است که هواداران با هزار امید و آرزو و صرف هزینه برای تماشای بازی زیبا راهی ورزشگاه شدند؛ غافل از اینکه همانند مجموعه تهی در ریاضیات، خبری از فوتبال زیبا نبود.

شاید قشنگ‌ترین نقد درون خانوادگی فوتبال را محرم نویدکیا نسبت به کیفیت پایین بازی‌های لیگ برتری داشت که گفته بود: «فکر می‌کنم دنیای تساوی‌ها و صفر - صفرها تمام شده است. ما شاید الان معتقدیم که در کشورمان جواب می‌دهد و نبازیم طوری نیست، ولی برای مثال در دنیا ژاوی را برای نتایج و پیروزی‌های یک صفر تحت فشار قرار می‌دهند، چرا که با فلسفه بارسلونا دیگر همخوانی ندارد. به همین دلیل در دنیا برای فوتبالی پول خرج می‌کنند که مردم لذت ببرند. فوتبالی که بِکش بِکش باشد و صفر - صفر، مردم برای آن پول هزینه نمی‌کنند.»

با این اوصاف باید گفت از خروجی فوتبالی که بازیکن بیشتر از مسابقه، حواسش به جار و جنجال باشد، بازیکن ملی‌پوش یا لژیونر به ندرت خارج می‌شود. این یک اصل مهم است که ترسوها جایی در فوتبال روز دنیا ندارند و به آنها جام نمی‌دهند. نمونه قابل بیان دستاورد عملی بازی ترسوها، تقابل نمایندگان کشورمان مقابل رقبای عربستانی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا بود که به دلیل برخی باورهای غلط از پیش بازنده شدیم. این در حالی است که  العین امارات با رقم و هزینه‌ای نسبتاً معقول مقابل دو غول عربستانی سربلند از زمین خارج شد.  

مشکل لیگ برتر ایران اما تنها مختص به مسائل فنی نیست. سبک بازی ترسوها به دلیل اینکه در زمین مسابقه جذابیتی ندارد، نیازمند جار و جنجال و حواشی خود ساخته  است. با این اوصاف به سکوها هم تنش و خشونت تزریق می‌شود. در چنین حالتی شاهد رفتارهای بسیار زشتی از هواداران هر دو تیم پرسپولیس و سپاهان بودیم؛ خشونت عیان و فرهنگ رفتاری نامناسبی که باعث جابه جایی سکوی بانوان هوادار شد. بدترین آن پیرمرد سپاهانی و بی‌ادبی بود که توهین زشتی به بانوان هوادار کرد و البته از سوی کمیته انضباطی 10 سال محروم شد، محرومیتی که باید دید با توجه به مشکلات فراوانی که در کنترل و ورود تماشاگران به ورزشگاه وجود دارد، چگونه اعمال می‌شود.

هوادار خاطی سپاهان 10 سال محروم شد

شادروان پرویز دهداری معلم اخلاق فوتبال ایران اگر در قید حیات بود، قطعاً بخش زیادی از لیست تیم ملی را تغییر می‌داد. چرا که برخی بازیکنان ملی پوش قبل و حین برگزاری مسابقات آتش‌بیار معرکه شدند.

میزان حواشی در 2 بازی به حدی بود که در روزهای بعد از برگزاری مسابقه، بخشی از سؤالات خبرنگاران و توجه افکار عمومی به این مسئله اختصاص دارد و کمیته انضباطی دائماً در حال احضار افراد مختلف با این مسابقات است. عجیب‌تر اینکه مربیان 4 تیم بالانشین کشور از هواداران بابت نمایش بی‌کیفیت فنی تیمشان عذرخواهی هم نکردند.

5 هفته دیگر تا پایان لیگ برتر باقی مانده و هر چه رو به جلوتر برویم میزان حساسیت مسابقات بالاتر می‌رود. اگر قرار باشد مسائل فنی - فرهنگی لیگ برتر دستخوش تغییرات نشود، بزرگترین بازنده، فوتبال ملی ایران است.

در واقع گاهی اوقات ناچاریم که بگوییم فوتبال ایران نه تنها از نظر فنی چیزی به خود اضافه نکرده بلکه از لحاظ فرهنگی نیز دچار مشکلات جدی است. اتفاقات رخ داده روی سکوها تنها مختص به دیدار پرسپولیس و سپاهان یا تراکتور و استقلال نیست و باید فکری برای برون‌رفت از این شرایط پیدا کرد.

بار دیگر تأکید می‌کنیم استفاده از ابزارهای کنترلی مانند دوربین‌های چهره‌زن نیاز ورزشگاه‌ها است و در کنار آن باید با خاطیان برخورد جدی صورت گیرد و به صورت واقعی از ورود آنها به ورزشگاه‌ها جلوگیری کرد. به جای اینکه هواداران واقعی را از تماشای بازی‌ها محروم کنیم، می‌توان با ابرازهای کنترلی؛ بی‌فرهنگ‌ها و برهم زنندگان نظم و انضباط را محروم کرد.

2 تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  اولین واکنش سرمربی سپاهان به جنجال هوادار منتسب به تیمش در آزادی
  • ۱۰ گل برتر رئال مادرید در فصل ۲۰۲۳/۲۴ (فیلم)
  • رونمایی از سنگین‌ترین حکم تاریخ فوتبال ایران!
  • سنگین‌ترین جریمه فوتبال ایران برای سرمربی لیگ برتری
  • رونمایی از سنگین‌ترین حکم در تاریخ فوتبال ایران!
  • ارزیابی سرمربی شهرداری گرگان از دو برد اخیر در ایران و غرب آسیا
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • هفته بیست و پنجم لیگ برای خوزستان تاریخی شد
  • ربیع خواه: من از فوتبال شناور پرسپولیس لذت می‌برم/ گل محمدی جزو ۲ سرمربی برتر ایران است
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟