Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر ایرج حریرچی در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به وضعیت اقتصاد کشور، اظهار کرد: امروز با مدیریت جهادی بیش از هر دوره ای اتحاد در ارائه خدمات و کاهش فشار هزینه های سیستم درمان بر زندگی مردم ضرورت دارد.

وی از روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواست تا متناسب با شرایط هر استان، ضمن همدلی و همکاری مجموعه پرسنل راهکارهای افزایش سرانه خدمت بهداشتی و درمانی به مردم را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه در شرایط بحران اقتصادی نقش دولت باید پر رنگ تر شود، خاطرنشان کرد: مدیریت در خدمات رسانی به بیماران و خدمات بهداشتی و درمانی در اولویت است.

دکتر حریرچی اضافه کرد: در دهه 50 تا 90 در کشورمان مراجعه سالانه به سیستم درمان و بهداشت سه الی هفت درصد رشد داشته که از دلایل آن می توان به افزایش سن و پیری جمعیت، افزایش سواد، انتظارات بالا، دسترسی بهتر به امکانات بهداشتی و غیره اشاره کرد.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: در این شرایط باید روش های ارزان قیمت درمان را به مردم به ویژه اقشار ضعیف و متوسط ارائه داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه ضمن تاکید بر همدلی میان مسئولان این دانشگاه اظهار کرد: در نوسانات اقتصادی کشور، اولویت ارتقای سطح خدمت به مردم است. 

دکتر سید احمد هاشمی با بیان اینکه خراسان شمالی استانی نو پا بوده و با وجود ارتقای شاخص زیر ساخت های بهداشتی و درمانی نسبت به سال های گذشته نیازمند توجهات ویژه ای در بخش های مختلف از جمله آموزش است، گفت: در این راستا حمایت وزارت بهداشت ضرورت دارد.

دکتر هاشمی با اشاره به سه طرح در آستانه افتتاح این دانشگاه نیز توضیح داد: پروژه دپارتمان قلب بجنورد با 40 تخت آماده بهره برداری و در انتظار تهیه یکسری از اقلام از جمله دستگاه های آنژیوگرافی است.

وی ادامه داد: پروژه های دانشکده دندانپزشکی و nicu بیمارستان بنت الهدی نیز با پیشرفت 98 درصد در انتظار تامین اعتبار نهایی با حمایت وزارت خانه برای بهره برداری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی درمان معاون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان