Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی حکمی از سوی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، مدیر دفتر مطالعات، پژوهش‌ها و ارتباطات حوزوی این مرکز منصوب و وظایف وی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد، حجت الاسلام «نوری زاده»؛ رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، طی حکمی ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام حسنی سعدی، حجت الاسلام عبدالله توانا را به عنوان مدیر دفتر مطالعات، پژوهش ها و ارتباطات حوزوی مرکز رسیدگی به امور مساجد منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن این حکم به شرح زیر است:

 

برادر ارجمـند، جنـاب حجـت‌الاسـلام آقـای عبدالله توانا (دام عزه)

 

خداوند متعال را سپاسگزاریم که توفیق ‌انجام ‌مسئولیت در جایگاه ‌خدمتگزاری به مسجد ، این کانون ذکر، عبادت و معرفت را به ما ارزانی فرمود. فرا رسیدن چهلمین‌ سالگرد استقرار نظام جمهوری ‌اسلامی و توصیه و تأکید ‌رهبر فرزانه ‌‌انقلاب ‌‌اسلامی در بیانیه گام دوّم مبنی بر افزایش‌ چشمگیر عیار معنویت و اخلاق در فضای ‌عمومی‌ جامعه و رونق ‌بی‌سابقه‌ مساجد و فضاهای ‌دینی ایجاب‌ می‌نماید که برنامه‌ریزی برای تحقق مسجد برقرار و دستیابی به الگوی مسجد طراز اسلامی، به عنوان مأموریت مهم این مرکز با اهتمام ویژه پیگیری گردد که دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز در پشتیبانی آن نقش موثری داشته و دارد . ضمن ‌تقدیر و تشکّر از زحمات و تلاشهای‌ دلسوزانه و مخلصانه جناب‌ حجت‌الاسلام ‌آقای حجر حسنی سعدی ، با اعتماد به ‌‌الطاف‌ خداوند متعال‌‌ و ذیل ‌‌توجّهات ‌حضرت ‌‌ولیعصر (ارواحنا له‌الفداء) ، جنابعالی را که بحمدالله برخوردار از تجربه ، تعهد و سوابق ارزشمند می‌باشید ، به مدت "دو سال" به ‌سمت " مدیر دفتر مطالعات ، پژوهش‌ها و ارتباطات حوزوی" منصوب می‏نمایم.

 

بنابرگزارش پایگاه تخصصی مسجد، در بخش دیگری از این حکم مقتضی است با اغتنام سرمایه‌های به‌دست‌آمده ، فرصت‌های پیش‌رو و پشتوانه اسناد و منابع مدوّن دانش مدیریت مسجد ، اولویت‌های زیر را به عنوان وظایف اصلی پیگیری نمایید:

 

1. طراحی نقشه و تعیین اولویت‌های پژوهشی مرکز، با نگاه به بیانیه گام دوم و افق‌های راهبردی مصوب و موارد درخواستی ارکان و معاونت‌های تخصصی مرکز

 

2. بهره‌برداری از ظرفیت‌ بی‌بدیل علمی و پژوهشی حوزه‌های علمیه و سایر مراکز حوزوی، متناسب با شرایط روز مساجد

 

3. تشکیل کارگروه‌های تخصصی و موضوعی با حضور کارشناسان و فضلای حوزوی

 

4. همکاری و هماهنگی با دفتر طرح و برنامه، در جهت طراحی و تدوین اسناد راهبردی و پشتیبان مورد نیاز

 

5. طراحی مسیر عملیاتی‌سازی منویات مقام معظم رهبری در حوزه کارکردهای مسجد و استفاده از ظرفیت مساجد با توجه به نیازهای جامعه و شرایط روز

 

توفیقات روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

 

سید ناصرالدین نوری‌زاده

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه شیراز استان بوشهر خبرگزاری شبستان مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد ایلام دهه کرامت مرکز رسیدگی به امور مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند

به گزارش جماران؛ پس از سیستان و بلوچستان به عنوان محروم ترین، استان‌ های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.

استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است. مرکز پژوهش‌های مجلس تصویری از محرومیت در استان‌های کشور را ترسیم کرده است. 

مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال ۱۴۰۱ تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.

پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.

منبع: اعتماد

دیگر خبرها

  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف