Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر فهرست دارو‌های ممنوعه حج ۹۸ را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدتقی حلی ساز رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه فعالیت کادر درمانی و پزشکی هلال احمر قبل از حضور کاروان‌های زائران در شهر‌های مدینه منوره و مکه مکرمه آغاز خواهد شد تا همه امکانات برای حضور زائران ایرانی مهیا باشد، اظهار کرد: بر این اساس ۱۳ تیر ماه یک گروه ۵۰ نفره از پزشک، پرستار، متخصص دارو و تجهیزات دارویی و خدمات انفورماتیک به منظور راه اندازی درمانگاه‌های هلال احمر در مدینه و بیمارستان مکه به عربستان اعزام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: فهرست دارو‌های ممنوعه نیز اعلام شده است که شامل آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم، آمپول مرفین ۱۰ میلی گرم، قرص متادون ۵ و ۲۰ میلی گرم، شربت متادون، قرص هیدرومورفین ۲ میلی گرم، قرص متیل فنیدات هیدروکلراید، قرص ترامادول ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم، آمپول ترامادول ۵۰ میلی گرم، شربت اکسپکتورانت کدئین، قرص استامینوفن کدئین، آمپول دیازپام ۱۰ میلی گرم، قرص دیازپام ۲،۵ و ۱۰ میلی گرم، آمپول بوپرنورفین و قرص بوپرنورفین است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره دارو‌های تخصصی بیماران نیز توضیح داد: زائران بیمار برای بردن دارو‌های تخصصی خود با توجه به شرایط ذکر شده از جمله همراه داشتن نسخه پزشکی منعی ندارند. زائران باید پیش از همراه بردن دارو‌های تخصصی با پزشک مربوطه مشورت کرده و نسخه پزشکی با فرمت عربی را دریافت کنند.

وی با اشاره به الزامی بودن واکسن مننژیت گفت: بسیاری از زائران با مراجعه به دفاتر جمعیت هلال احمر، واکسیناسیون را انجام داده‌اند و افرادی که هنوز مبادرت به این مهم نکرده‌اند باید در فرصت باقیمانده به محل‌های تزریق واکسن مننژیت مراجعه کنند.

حلی ساز به بیان برخی توصیه‌های پزشکی و درمانی پرداخت و گفت: بهداشت فردی یکی از مهمترین راهکار‌ها برای سالم ماندن در ایام حج است، بنابراین زائران از هم اکنون به توصیه‌ها و نکات بهداشتی توجه جدی داشته باشند.

وی افزود: با توجه به گرمای هوا و همچنین فعالیت‌های بدنی زائران به ویژه پیاده روی و انجام اعمال در ایام تشریق، زائران باید با آمادگی کامل جسمی و توجه به نکات بهداشتی به سرزمین وحی عزیمت کنند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: زائران برای کسب آمادگی جسمانی و حفظ استطاعت جسمی به صورت روزانه پیاده روی کنند؛ پیاده روی یکی از راهکار‌هایی است که موجب حفظ آمادگی جسمانی خواهد شد و در این زمینه باید به نکات بهداشتی و درمانی توجه ویژه‌ای شود.

به گفته وی زائران باید به غیر از آمادگی برای کسب قوای جسمانی نسبت به تهیه کفش و ملزومات مناسب برای این سفر مبادرت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داروی غیرمجاز داروی حج دارو در عربستان هلال احمر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: کدام مواد سمی در رژ لب‌ها وجود دارند؟

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228713 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند