Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار رفسنجان گفت: اولین جشنواره و نمایشگاه عکس تحت عنوان «از چشم دختران ببینیم» در رفسنجان به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و دهه کرامت ویژه بانوان برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ محمدرضا عظیمی زاده صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت برگزاری اولین جشنواره و نمایشگاه عکس تحت عنوان «از چشم دختران ببینیم» در رفسنجان در دفتر وی برگزار شد اظهار داشت: این جشنواره به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و دهه کرامت و با هدف نشان دادن حضور فعال بانوان و به ویژه دختران در اجتماع طراحی و برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از سیاست هایی که شهرداری ها در دوران جدید وسال های اخیر برنامه ریزی و دنبال می کنند، بحث های فرهنگی_اجتماعی ست، شهرداری ها کار های عمرانی را به صورت مداوم و روزانه باید انجام دهند و چیزی که خدمات شهرداری ها را از یکدیگر متمایز می کند، فعالیت هایی که با بسته های فرهنگی و تغییر فرهنگ و ساختار های فرهنگی شهر همراه می شود و حتی برنامه های خدماتی و عمرانی نیز به نوعی سطح فرهنگ و تعاملات اجتماعی مردم را بالا ببرد.

وی خاطر نشان کرد: رویکردی که اکنون در شهرداری رفسنجان حاکم است صرف فعالیت های خدماتی و عمرانی نیست و برنامه های فرهنگی و اجتماعی نیز اهمیت داده می شود، باید بستری فراهم شود که مردم از تنوع زیادی که در شهر موجود است لذت ببرند و بتوانند از فضای شهر به نحو مطلوب استفاده کنند و این امر زمینه ساز ارتقا بحث فرهنگی در جامعه خواهد بود.

عظیمی زاده اضافه کرد: در بحث فرهنگی و اجتماعی شهرداری باید داری ساختار اداری قوی باشد و در وهله دوم باید شبکه های فرهنگی در سطح شهر داشته باشیم که با شناسایی مکان ها در شهر به ما کمک کنند، باید برای تقویت این بنیه ها در شهر و شهرداری، گروهی ها بصورت مشاور و اندیشه ورز داشته باشد که این گروه ها در بخش هایی مانند بخش ورزش ،فرهنگی و همچنین بخش بانوان و موضاعات دیگر در شهرداری در حال فعالیت هستند.

وی بیان داشت: شهرداری یک نهاد عمومی است و با همه ی بخش ها اعم از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و نهاد هایی که بصورت موسسات فرهنگی و مردم نهاد هستند می تواند تعامل کند و با بدنه اجتماع در ارتباط است و همین ارتباط باعث می شود که نقش افرینی فعالیت های شهرداری در شهر تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.

عظیمی زاده گفت: بخش دیگری از کارها در برنامه های مناسبتی است که ما سعی داریم در مناسبت های مختلف برنامه های خاصی داشته باشیم که اثر گذاری ان در سطح جامعه بسیار بالا خواهد بود.

بهناز شریفی دبیر برگزاری اولین جشنواره و نمایشگاه از چشم دختران ببینیم نیز بیان داشت: محور های برگزاری جشنواره شامل نقش زنان در جامعه، زن از نگاه جامعه، دغدغه های دخترانه و دختران و امید به زندگی، هستند.

وی افزود: صفر تا صد برگزاری آن توسط بانوان انجام می شود و حتی تیم داوری از بانوان تشکیل شده است و بحث نمایشگاه عکس که به بانوان عکاس اختصاص داده شده ، ورود تمام رده های سنی دختران آزاد است.

شریفی گفت: هرعکاس می تواند پنج عکس در هر بخش ارسال کند. عکس ها باید دارای کیفیت مناسب و بدون لوگو و اسم باشند، عکس ها خام و دارای تغییرات نباشند. علاقه مندان می توانند جهت ارسال آثار و اطلاعات خود از آی دی @rafsanjanmedia در شبکه های اجتماعی و یا ایمیل rafsanjanmedia@gmail.com اقدام کنند.


وی ادامه داد: بعد از انجام داوری ها جوایزی به برگزیدگان نمایشگاه داده خواهد شد. این جوایز در بخش دوربینی به برندگان گواهی افتخار تعلق می گیرد و همچین برای نفر اول ٢٠ میلیون ریال وجه نقد، نفر دوم ١۵ میلیون ریال و نفر سوم ١٠ میلیون ریال و در بخش موبایلی نیز برای نفر اول ٧ میلیون ریال، نفر دوم پنج و نفر سوم،سه میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

شریفی خاطر نشان کرد: مهلت ارسال آثار شرکت کنندگان تا هفتم تیر ماه خواهد بود و در روز هشتم تیر ماه داوری انها انجام خواهد شد و در نهایت در تاریخ دوازدهم تیر ماه نمایشگاه برگزار خواهد شد.

وی بیان داشت: برای برپایی نمایشگاه عمارت گلستان امین در نظر گرفته شده و بازارچه ای نیز توسط بانوان در ان مکان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان