Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشورگفت: بسیج تنها برای جنگ و دفاع نیست و همان‌گونه که در برهه‌ای از زمان در دفاع مقدس حضوری فعال داشت پس‌ازآن نیز هرگاه مشکل و معضل ملی مانند بلایای طبیعی به وجود آمده حضوری مؤثر داشته است.

به گزارش ایسنا، شاپور محمد زاده در جمع رؤسای سازمان‌های بسیج فرهنگیان کشور در شیراز گفت: بسیج ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی دارد و در هر زمینه‌ای که تاکنون حضور یافته توانسته است به‌راحتی بر مشکلات فائق آید، لذا باید به نحوی برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم نهایت استفاده را از این ظرفیت و پتانسیل مردمی برای رفع مسائل و مشکلات آموزشی و پرورشی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: تاکنون چالش‌ها و مسائل حوزه آموزش ‌و پرورش با حضور و همکاری بسیج حل‌وفصل و دستاوردهای بسیاری نیز کسب‌شده است.

وی ادامه داد: آموزش ‌و پرورش این آمادگی را دارد تا نهایت تلاش خود را به کار گیرد و از تجربیات ارزشمند بسیج و سپاه در تمامی عرصه‌ها خصوصاً در حوزه سوادآموزی و ریشه‌کنی بی‌سوادی بهره‌مند شود، همچنین نقش بسیج فرهنگیان باید به یک نقش اصلی و کلیدی در حوزه تعلیم و تربیت تبدیل‌شده و شما عزیزان این نقش خود را به‌خوبی ایفا نمایید.

محمد زاده با مقایسه آمارهایی از میزان بی‌سوادی قبل و پس از انقلاب اسلامی گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی در حوزه سوادآموزی موفقیت‌های چشمگیری حاصل‌شده و سالانه تعداد زیادی از هم‌وطنان از قیدوبند بی‌سوادی رها می‌شوند.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: ریشه‌کنی کامل بی‌سوادی با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های سازمان‌ها و نهادهای کشور ازجمله سازمان بسیج فرهنگیان محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سوادآموزی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری و بسیار مورد تأکید و توجه ایشان است، گفت: اگر حمایت‌های ایشان نبود شاید امروز نهضت سوادآموزی هم وجود نداشت لذا در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری، نهضت سوادآموزی تاکنون سالیانه قریب به ۴۰۰ هزار نفر از افراد بی‌سواد گروه هدف (افراد ۱۰ تا ۴۹ ساله) را تحت پوشش آموزش‌های خود قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر ارائه خدمات آموزشی به بی‌سوادان از طریق انعقاد قرارداد با مؤسسات آموزشی صورت می‌پذیرد و سازمان نهضت سوادآموزی آمادگی دارد در زمینه ارائه آموزش به بی‌سوادان از ظرفیت‌های مؤسسات آموزشی بسیج استفاده کرده و با این مؤسسات قراردادهای آموزشی منعقد کند.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی آموزش ‌و پرورش، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با تأکید بر اینکه هیچ‌گاه تعامل بین آموزش‌ و پرورش و بسیج مثل امروز بی‌نظیر و زیاد نبوده، گفت: امیدواریم این تعامل و همکاری به‌ویژه در حوزه سوادآموزی همچنان ادامه یافته و از تمامی ظرفیت‌های موجود این نهاد مقدس برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت اسلامی کشورمان استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان نهضت سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر؛ سردار حسین زارع کمالی ظهر یکشنبه در دیدار با محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور را با تاکید بر اینکه کشور درگیر جنگ مستقیم اقتصادی است مورد اشاره قرار داد و افزود: کارگران سردمداران این جنگ هستند.

وی با اشاره بر آمادگی سپاه و مجموعه بسیج استان در جهت تحقق بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: استعدادها و نخبه‌های فراوانی در جامعه کارگری استان وجود دارد که این استعداد نیاز به توجه، شناخته شدن و استفاده حداکثری از ظرفیت آن در جهش تولید است. جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است.

زارع کمالی همچنین بسیج کارگری و شکل گیری پایگاه مقاومت بسیج در واحدهای تولیدی را از ظرفیت‌هایی برشمرد که می‌توان در جهت ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی کارگران مورد استفاده قرار داد.

وی توجه به حقوق و مزایای کارگران و رسیدگی به معیشت آنها را از اولویت‌های کارفرمایان برشمرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی نیز باید دغدغه‌هایی که برای یک کارفرما در حوزه تولید به وجود می آیند بکاهند و بیشترین فکر کارفرما استفاده حداکثری از ظرفیت کارخانه جهت تولید و در نتیجه رسیدگی بیشتر به معیشت کارگران باشد.

کد خبر 6091013

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است