Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاخره پس از مدت ها کش و قوس و مناقشه میان گروه ها و افراد مختلف، مدیرکل جدید آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان معرفی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ تاخیر در آغاز مراسم موجب شد تا مدیران اداری و کارمندانی که باید در آن ساعت کاری در محل اداره خود بوده و پاسخگوی ارباب‌رجوع باشند مباحثی مانند قطع تلگرام طلایی هاتگرام و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را برای گذراندن وقت خود مطرح کنند.

از احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف در جلسه معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش حضور داشتند و برخی که در ابتدای جلسه در انتهای سالن و گوشه ای تنها خلوت کرده بودند با آمدن گروهیِ هم حزبی هایشان خود را به صندلی های جلوی سالن رسانده تا هم در دریچه لنز دوربین عکاسان قرار بگیرند و هم قرابت فامیلی و رفاقتی خود با مدیرکل جدید را فریاد بزنند.
 
جمع حاضر اکثراً مدیران و کارمندان آموزش و پرورش بودند که تاخیر طولانی مدت راهی برایشان باقی نگذاشته بود تا روی به گرفتن عکس های خویش انداز ببرند که در نهایت انتظارها به پایان رسید و احمد علی موهبتی در صدر هیئتی حدود ۴۰ نفره که در پشت سر او می آمدند به همراه مدیران کل سابق و جدید وارد سالن شد که حضور او آغازگر جلسه بود.

سرپرستی که بله نگفت
سرپرست سابق آموزش و پرورش استان که به عنوان اولین سخنران پشت تریبون رفت از مخالفت خود با پذیرش چنین سمتی سخن به میان آورد اما به گفته خودش برگزاری امتحانات با شرایط خاص، هفته بزرگداشت معلم، پیگیری مطالبات صنفی معلمان و البته حُسن اعتماد وزارت خانه موجب شد تا قبول مسئولیت کند.
 
باقری در ادامه بر ضرورت نگاه ویژه به آموزش و پرورش اشاره کرد و هزار کاری که باید با همت و غیرت به ثمر برسد.
 
خیّران مسئول گریز
مدیرکل سابق آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان نیز در این جلسه با یادآوری روزهای تلخ و شیرین خدمت در این استان اشاره ای به جمعیت 26درصدی دانش آموز در این خطه کرد و با مقایسه آمار 17درصدی نسبت به کشور بر رسیدگی جدی به این حوزه تاکید کرد.
 
علیرضا نخعی افزود: برخی خیران وجود داشتند که از مسئولان فراری بودند اما ظرفیت خوبی برای خدمت رسانی داشتند که امروز با بهره گیری از همان خیران و سلسلسه نشست هایی که برگزار شد انجمنی دایر شده تا بتوانیم از آنها در راستای افزایش سطح زیرساختی مدارس در سیستان وبلوچستان استفاده کنیم.
 
وی گفت: طی سال های گذشته به طور متوسط در هر سال هزار کلاس درس ساخته شده که باید افزایش نیز پیدا کند.
 
شروط استاندار برای وزیرآموزش و پرورش
احمدعلی موهبتی نیز در این جلسه بر حساسیت آموزش و پرورش به خصوص در سیستان وبلوچستان تاکید کرد و از مصاحبه شخصی خود با 12 گزینه مدیرکلی برای این سمت خبر داد.

استاندارسیستان وبلوچستان همچنین گفت: 5 جلسه با معاونین، 3 جلسه با وزیر سابق و 2 جلسه نیز با سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش پیرامون مسائل استان و انتخاب مدیرکل داشته ام و این حوزه آنقدر برایم ارزشمند بود که حضور در مراسم تودیع و معارفه فرماندار را لغو کردم.
 
موهبتی همچنین از شروط خود برای وزارت خانه و استخدام فوری نیرو در استان و اعطای اختیارات کامل به مدیرکل استان خبر داد و گفت: با توجه به گستردگی سیستان وبلوچستان و بعد مسافت ها در استان پیشنهاد تبدیل آموزش و پرورش استان به دو اداره نیز داده شده که در گام اول می توان بخشی از اختیارات را به یکی از ادارات شهرستانی تفویض کرد.
 
شایان ذکر است در پایان جلسه از خدمات علیرضا نخعی تقدیر و حمیدرضا رخشانی که پیش از این به عنوان معاون آموزش متوسطه اداره کل خدمت میکرد به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان معرفی شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود

دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز - دوشنبه - به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا،‌ محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار کرد: همه ما مدیون تلاشها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفتها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم؛ چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و به‌روز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارشهای ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گام های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هرچه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد؛ چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است