Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا: بهزاد هرمزی در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان ضمن اشاره به اینکه ۷۷ روستای استان در شهرهای آق قلا، رامیان، علی آبادکتول، کردکوی، کلاله، گالیکش، گرگان، گنبدکاووس، مینودشت و مراوه تپه آب لوله کشی آشامیدنی ندارند، تصریح کرد: برای تکمیل کل پروژه های آب و فاضلاب روستایی استان دو هزار میلیارد تومان پول نیاز است، درحالی که کل بودجه مصوب ما در سال ۹۷ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بود که از این رقم تنها ۶۴ میلیارد تومان تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حجم ذخیره آب مخزن استان ۹۰ هزار مترمکعب است، تاکید کرد: با وجود ۲۲۰ هزار مشترک روستایی و با این  شرایط، در پیک مصرف دچار مشکل خواهیم شد.

مدیر عامل آب روستایی استان گلستان گفت: در سه سال گذشته از محل صندوق اعتباری توسعه، حفر ۳۰ حلقه چاه، اجرای ۳۸۰ کیلومتر شبکه آب شرب، بهسازی ۱۲ دهنه چشمه، اجرای ۱۵۰ کیلومتر خط آب  و تکمیل ۲۴ هزار مترمکعب مخزن آب اتفاق افتاد.

وی از 40 درصد پیشرفت فیزیکی دو پروژه فاضلاب در تلور و هفت روستا در غرب استان خبر داد و خاطر نشان کرد: هزینه این پروژه ها  ۳۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ روستا در سال ۹۷ از نعمت آب شرب برخوردار شدند، اظهارکرد: درصد برخورداری روستاها از آب شرب را از ۶۹.۸ درصد به ۷۱.۵ درصد رساندیم.

هرمزی تصریح کرد: در سفر وزیر نیرو در بهمن ۹۷، مجتمع قرناوه مراوه تپه افتتاح و هفت روستای فاقد آب از این نعمت برخوردار شدند.

وی با بیان اینکه پایداری شبکه نیز در کنار کمیت موضوع بسیار مهمی است ، تصریح کرد: برای سال 98 و 99 مبلغ  ۱۱۲ میلیارد تومان مصوب شده است تا در زمینه آبرسانی و پایداری شبکه هزینه شود.

هرمزی در ادامه  با بیان اینکه خسارت ها در سیل به واسطه هدایت نامنظم آب بود، به میزان خسارت وارده به تاسیسات آب و فاضلاب روستایی در حوادث سیل، طوفان و رانش زمین اشاره کرد و بیان داشت: در حوادث فوق  ۴۸ میلیارد تومان به تأسیسات آب و فاضلاب روستایی خسارت وارد شد و آب 50 درصد روستاهای تحت پوشش شرکت آب روستایی  با ۱۰۰ هزار مشترک قطع شد.

وی با تاکید بر اینکه شرکت آب روستایی در روزهای ابتدایی سیل درصحنه حضور داشت، گفت: در آن زمان علاوه بر کنترل آب های بسته بندی، کیفیت آب در مناطق سیل زده را نیز رصد میکردیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب پوشش زمین سیل شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: «در یک ماه گذشته ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ‌های خودرو، دچار مسمومیت و ۱۴ نفر از آن‌ها در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.»

به گزارش تسنیم، بابک یکتاپرست با بیان اینکه آمار مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۰۰ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: «در سال‌جاری به‌دلیل افزایش حجم بارش‌ها، شاهد رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت هستیم و متأسفانه گروه‌های مختلف طبیعت‌گرد این قارچ‌های خودرو را به‌عنوان قارچ خوراکی مصرف می‌کنند در حالی که این کار، عوارض مرگباری به‌همراه دارد.»

 وی افزود: از هشتم فروردین تا پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تعداد ۵۳ نفر براثر مصرف قارچ‌های سمی و وحشی دچار مسمومیت شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: از این تعداد ۱۴ نفر بستری و ۳۹ نفر درمان و ترخیص شده‌اند و خوشبختانه تا این لحظه فوتی ثبت نشده است.

یکتاپرست با اشاره به رشد ۳ برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: بیشترین مسمومیت با قارچ‌های سمی در استان‌های فارس (۱۶ نفر)، لرستان (۱۲ نفر) و کرمانشاه (۱۰ نفر) رخ داده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • انفجار گاز فاضلاب در پارک پرواز تبریز چهار مصدوم به جا گذاشت
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی