Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان تاکید کرد که باید در رابطه با ایران به یک راه کاری سیاسی دست یافت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه ینی شفق، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در پی آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته بود در شرف یک حمله نظامی به ایران بوده است، روز شنبه گفت که جامعه بین‌المللی باید به دنبال راهکاری سیاسی در رابطه با ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکل که در همایش سالانه کلیساهای پروتستان سخنرانی می‌کرد، همچنین عنوان کرد که مسئله ایران در نشست گروه ۲۰ کشور پیشگام اقتصاد جهان (G20) در ژاپن و حداقل در سطح دو جانبه مورد بحث قرار خواهد گرفت.

وی افزود: باید یک راهکار سیاسی در رابطه با ایران وجود داشته باشد و ما در حال کار کردن روی این موضوع هستیم.

به گزارش ایسنا، تاکید مرکل بر دستیابی به یک راهکار سیاسی در رابطه با ایران در حالی مطرح می‌شود که آمریکا تاکنون با اقداماتی از جمله خروج از توافق هسته‌ای ایران و اعمال تحریم‌هایی یکجانبه بر ایران، رویکردی قهری علیه ایران اتخاذ و راه دیپلماسی را ناهموار کرده است.

به دنبال خروج آمریکا از برجام تنش‌ها میان واشنگتن و تهران شدت گرفت و در این میان شرکای اروپایی برجام نیز در عمل به تعهدات برجامی‌شان تعلل کردند که این به تصمیم ایران برای کاهش سطح تعهدات برجامی خود منجر شد.

نمونه اخیر این تنش‌ها ورود یک پهپاد جاسوسی آمریکا به حریم هوایی ایران و سرنگونی آن توسط سپاه پاسداران ایران بود. گفته می‌شود به دنبال این اقدام، دونالد ترامپ، انجام گرفتن حملاتی علیه ایران را تأیید کرده و سپس پیش از وقوع حمله‌ای از تصمیمش عقب‌نشینی کرده و دستور توقف آن را داد.

آنگلا مرکل روز گذشته در واکنش به این اتفاق گفت که او و دیگر رهبران اتحادیه اروپا پس دریافت اخباری مبنی بر اینکه آمریکا به دنبال اجرای یک حمله نظامی علیه ایران بوده است، درباره وضعیت در خاورمیانه ابراز نگران کرد.

مرکل پس از نشست دور روزه اتحادیه اروپا در بروکسل در جمع خبرنگاران گفت: ما درباره این وضعیت نگران بوده و خواهان مذاکرات دیپلماتیک و حل‌وفصل سیاسی برای موقعیتی بسیار متشنج هستیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مرکل جی 20

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استانهای شانا و دبیران جریانات سياسی دیگر بر وحدت گروه های انقلابی تاکید کرد. 

 

رضایی در دیدار با آقایان نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، آقایان رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و آقای احمد نادري و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد. 

 

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده محوری به جای شخص محوری است.

 

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و وعده صادق خاطرنشان کرد: موقعیت ایران درغرب آسیا بیش از گذشته تعیین کننده شده است، فلذا فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنين شرايطي وحدت نيروهاي انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره برداری از فرصت هاست و هر نوع تکروی و سهم خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروزه بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ علیرغم شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد و آن‌ها نشان دادند که تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی تر و بیشتر می کند.

 

رضایی در پایان گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات و شفافیت باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش های جدید مهیا باشد. تحمل سليقه های سياسی علامت بلوغ عقلانیت گروه های سیاسی است.

 

گفتنیست طی این نشست‌های جداگانه آقایان نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی پور و سعید محمد از صبح ایران، ضمن تشریح روند شکل گیری جریان‌ها و جبهه های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله مندی ها پرداختند و همچنین آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند. 

 

همچنین محسن رضایی در جلسه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • عضو حماس: نتانیاهو به دنبال توافق نیست
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت