Web Analytics Made Easy - Statcounter

سران کشورهای اروپایی در نشست روز جمعه در بروکسل موفق به انتخاب رئیس جدید کمیسیون اروپا و سایر مناصب ارشد اتحادیه اروپا نشدند و قرار شد روز یکشنبه ۹ تیرماه بار دیگر تشکیل جلسه بدهند.

به گزارش ایرنا به نقل از  منابع خبری اروپایی، سران کشورها و دولت های اروپایی به شدت دچار اختلاف بودند و امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در جلسه پنجشنبه شب که تا بامداد جمعه نیز ادامه یافت گفت که "نامزدهای اصلی" (Spitzenkandidaten) از بررسی خارج شده و فرایند انتخاب از نو انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضع آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان وضوح کمتری داشت. او گفت که "دونالد توسک" رئیس شورای اتحادیه اروپا گزارش داده که هیچکدام از سه نامزد اصلی شامل "مانفرد وبر" از آلمان، "فرانتس تیمرمان" معاون اول کمیسیون اروپا و "مارگارت وستاگر" کمیسر رقابت اتحادیه اروپا از اکثریت آرا برخوردار نیستند اما وضعیت ممکن است تغییر کند.

انتخاب مسئولان مناصب ارشد اتحادیه اروپا همیشه کار دشواری بوده است بطوری که در سال ۲۰۱۴ میلادی این فرایند در تابستان نیز ادامه یافت و تصمیم نهایی اواخر ماه اوت (اوایل شهریور) اتخاذ شد.

مرکل خاطرنشان کرد که احزاب اصلی راست میانه و چپ میانه دیگر اکثریت لازم کرسی‌های پارلمان اروپا را برای رسیدن به توافق بین خودشان را در اختیار ندارند و اکنون باید درصدد ایجاد یک ائتلاف گسترده‌تر طرفدار اتحادیه اروپا باشند که دستکم شامل لیبرال‌ها و احتمالاً سبزها خواهد بود.

مرکل در کنفرانس خبری اوایل وقت جمعه گفت: طبیعی است که ما خواستار راه حلی با پارلمان اروپا هستیم. صدراعظم آلمان از پاسخ به اینکه آیا او و حزب محافظه کار مردم اروپا (EPP) در پارلمان اروپا به طرفدار از نامزدی وبر ادامه خواهند داد، خودداری کرد. مرکل تاکید کرد: من در پایان بررسی‌های پارلمان اروپا می‌توانم به این سوال پاسخ دهم اما آنچه روشن است اینکه شرایط موجود چالش هایی برای ما ایجاد کرده است.

یکی از چالش های مرکل این است که وبر عضو ارشد حزب اتحاد سوسیال مسیحی آلمان (CSU) حزب خواهری اتحاد دموکرات مسیحی در ایالت بایرن است و صدراعظم آلمان ناچار است مذاکراتی را رهبران هر دو حزب انجام دهد.

دونالد توسک رئیس شورای اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری ساعت ۲ بامداد جمعه به این سوال که آیا نامزدی وبر در مباحثات سران اروپایی قطعاً رد شده است پاسخ مستقیمی نداد و گفت: ما نیازمند زمان بیشتری برای بحث درباره کل موضوع هستیم و در پایان ماه ژوئن به موضوع بر می‌گردیم و امروز برای قضاوت درباره نام‌ها زود است.

سران اروپایی اعلام کردند که یکشنبه ۳۰ ژوئن (۹ تیر ماه) اندک زمانی پس از آنکه چندین تن از آنها از نشست گروه بیست در اوزاکا ژاپن باز خواهند گشت، بار دیگر در بروکسل تشکیل جلسه خواهند داد. انتظار می‌رود که رایزنی‌های غیررسمی درباره آینده اتحادیه اروپا در اوزاکا نیز ادامه یابد؛ جایی که توسک، یونکر، مرکل و مکرون و همچنین مارک روته نخست وزیر هلند، پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا و ترزا می نخست وزیر انگلیس و جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا حضور خواهند داشت.

رهبران اروپایی تحت فشار هستند تا پیش از اولین جلسه پارلمان جدید اروپا در روز دوم ژوئیه (سه شنبه ۱۱ تیر) و انتخاب رئیس جدید پارلمان اروپا، درباره بسته مسئولان مناصب ارشد اتحادیه اروپا به توافق برسند.

مکرون رئیس جمهوری فرانسه همچنین با انتخاب "ینس وایدمان" رئیس سابق بانک مرکزی آلمان به عنوان رئیس جدید بانک مرکزی اروپا مخالفت کرد. علت مخالفت مکرون این بود که وایدمان در زمان مسئولیت در بانک مرکزی آلمان با تدابیر مربوط به نجات یورو مخالفت کرده بود. ‏

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأیید کرد انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

به نقل از یورونیوز، رئیس دیپلماسی اروپا در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض با همتای سعودی خود دیدار کرد.

در این دیدار، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان گفت: حتی اگر آتش‌بس در غزه حاصل شود، ما همچنان باید با پیامدهای درگیری نه‌تنها در غزه بلکه در کرانه باختری رود اردن، فراتر از آن، در منطقه خود مواجه شویم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بورل اظهار کرد: به من گفتند که جغرافیا دیگر مهم نیست. در اوکراین، جنگ برای سرزمین است و اینجا در غزه و فلسطین، جنگ برای سرزمین است، دو طرف برای یک سرزمین می‌جنگند و تنها راه‌حل این است که آن را به اشتراک بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد