Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین گفت: مشکلاتی که مدیر نالایق ایجاد می‌کند بدتر از ضدانقلاب است و این اتفاق در حوزه اقتصاد و مدیریت‌های کلان افتاده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقه حقیقت‌جو در گفت‌وگو با شاخص، با اشاره به عاقبت برجام، اظهار کرد: ماجرای برجام موجب شد تا مردم و مسئولین دوباره نظام سلطه را شناختند و ثابت شد که باید به بیگانگان بی‌اعتماد بود و اینکه اگر هر دولتی آمد و گزارش داد که با تکیه بر کدخدا مشکلات حل می‌شود، نتیجه‌ای به دنبال نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از خلا‌های امروز این است که در حوزه مدیریت و حوزه‌های دیگر با بی‌برنامگی جلو می‌رویم یعنی ما چشم‌اندازی که بتوانیم در آن افق حرکت کنیم را نداریم.

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین گفت: متاسفانه سیاست زدگی‌ها باعث شده که مدیران نالایق روی کار بیایند و مشکلاتی که مدیر نالایق ایجاد می‌کند بدتر از ضدانقلاب است و این اتفاق در حوزه اقتصاد و مدیریت‌های کلان افتاده است.

حقیقت‌جو ابراز کرد: موضوعی که در گام دوم انقلاب مطرح شده و بسیار حائز اهمیت است این است که باید به دانش جوانان تکیه کرد؛ ما در ساخت‌های مدیریتی در دو بخش دچار مشکل شدیم که یکی مربوط به بازنشسته‌هایی است که همچنان بعد از چهل سال بر سر کار ابقاء می‌شوند و متاسفانه نیروی کار جوان وارد عرصه نمی‌شود.

وی ادامه داد: بحث بعدی که در دانشگاه خیلی مشهود است نیز مربوط به افت سطح علمی است چراکه شاهد نوعی بی‌انگیزگی در جوانان هستیم و یکی از علت‌های آن، باز نبودن عرصه برای فعالیت جوانان است و امروز جمع کثیری از دانشجویان دکترا را داریم که هیئت علمی نشدند و مسن ترها همچنان بر این مسند حضور دارند.

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین تصریح کرد: بیانیه گام دوم انقلاب درواقع برخی از نظام‌های مدیریتی را شکسته است و مقام معظم رهبری تکیه بر جوانان را در گام دوم انقلاب تاکید کردند که بسیار مهم است.

حقیقت‌جو اضافه کرد: ما جوانان انقلابی داریم که انقلاب را ندیدند اما پای انقلاب و دستاوردهای آن ایستاده‌اند و در مقابل گروه‌هایی را داریم که خود در معرکه انقلاب بودند اما دنیاگرایی آن‌ها را از این مسیر خارج کرده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه دنیاگرایی برخی از مسئولین که زمانی خود پای انقلاب بودند نیز دستاویزی شده که نظام سلطه آن را به رخ جوانان می‌کشد و آن‌ها را نسبت به انقلاب بدبین می‌کند.

امروز باید خالصانه برای مردم کار کرد

این مدرس دانشگاه ابراز کرد: اخلاق نامناسب و شناخت نادرست از اسلام موجب عدم جذب جوانان شده و با حجم بالایی از دین گریزی مواجه هستیم که دشوار است و از طرفی هم نظام سلطه با شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی شبانه روز علیه ایران و اسلام کار می‌کند.

حقیقت‌جو با بیان اینکه به نظام مدیریتی چرخشی معتقد هستم، گفت: یکی از معضلات ما این است که گروه‌های سیاسی مختلف عاقلانه رفتار نمی‌کنند و متاسفانه از دانشجویان و جوانان سوء‌استفاده می‌کنند؛ امروز باید خالصانه برای مردم کار کرد چراکه جامعه به کمک نخبگان نیاز دارد.

وی با بیان اینکه به افرادی نیاز داریم که بتوانند اکنون ساختار مدیریتی درستی انجام دهند، ادامه داد: مردم می‌‌خواهند ببینند که مسئولین ما واقعا برای آن‌ها کار می‌کنند چراکه امروز بیشتر مسئولین فاصله زیادی از مردم گرفتند و این خلا باید جبران شود.

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین تاکید کرد: جوانان ساختارشکن هستند و در نظام مدیریتی، سریع از کار اشتباه خود تغییر رویه می‌دهند پس تاکید گام دوم انقلاب بر جوانان است؛ همان طور که جنگ را جوانان اداره کردند نیز می‌توانند این نظام اقتصادی را هم اداره کنند.

حقیقت‌جو یادآور شد: امروز گروه‌های جوانان در دانشگاه‌ها کار را با محوریت گام دوم انقلاب آغاز کرده‌اند و ابتدا مسئله شناسی می‌کنند و نگاه تازه‌ای به مسئله‌ها دارند؛ ما باید ابتدا مسئله‌ها را درست بشناسیم و در مورد مسائل جامعه درست اقدام کنیم تا بتوانیم نتیجه درست بگیرم.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: نباید اجازه دهیم که بیانیه گام دوم انقلاب مهجور واقع شود بلکه باید به طور جدی و با مطالعات علمی و برنامه‌ریزی درست آن را به مرحله اجرا درآوریم.

وی ادامه داد: یکی از خلاهای امروز این است که ما نیروسازی و مدیرسازی نکردیم و وقتی که برخی از مدیران بازنشسته می‌شوند نیز واقعا نیروی آزموده و زبده برای جایگزین آن وجود ندارد؛ متاسفانه از ظرفیت جوانان استفاده نمی‌کنیم.

به آسیب شناسی در فضای دانشگاه نیاز داریم

حقیقت‌جو با اشاره به اینکه به آسیب شناسی در فضای دانشگاه نیاز داریم، گفت: باید به درستی در مسائل سرمایه گذاری شود؛ مشکلات زیادی در حوزه آسیب‌های اجتماعی وجود دارد اما دیده نشده است.

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین ادمه داد: استاد در پرورش فکری و اعتقادی دانشجویان بسیار تاثیرگذار هستند و شاید می‌توان گفت در این زمینه خلا‌هایی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز مسئله دین گریزی دانشجویان در دانشگاه بین الملل بررسی می شود که در این زمینه کارگروه‌های مبتنی بر مبانی علمی تشکیل شده چراکه کار باید علمی و براساس مسائل روانشناسی انجام شود.

حقیقت‌جو تصریح کرد: نظام مدیریتی بدون پایه علمی و تحقیقات میدانی و کاروگره نتیجه‌ای نخواهد داشت و راه‌اندازی کارگروه‌های تحقیق در عملیات باید یکی از برنامه‌های جدی دانشگاه‌ها باشد.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: مدرک فروشی که امروز در دانشگاه‌های غیرانتفاعی اتفاق می‌افتد نیز از بحث‌های مهم است؛ مسئولین ذی‌ربط باید تقصیر را به گردن بگیرند و به میدان بیایند و کار کنند.

وی اضافه کرد: شبکه‌های نظام سلطه مردم را نسبت به انقلاب، علم و دین بی‌انگیزه و دین گریزی را به جامعه القا می‌کنند و دستاوردهای انقلاب را زیر سوال می‌برند؛ دلسوزان نظام، مردم و کشور باید پای کار بیایند.

حقیقت‌جو عنوان کرد: رسالت اصلی امروز اساتید نیز دادن انگیزه و امید به جوانان است چراکه تمام همت نظام سلطه بر این است که بگوید ایران دراین چهل سال انقلاب، عقب مانده‌تر از دوران پهلوی است در حالی که امروز ایران پیشرفته‌ترین کشور در منطقه است.

مدرس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین با بیان اینکه تهذیب نفس مسائل مهم در گام دوم انقلاب است، اظهار کرد: اگر کسی ایده و طرحی دارد باید به میدان بیاید و جوانان نباید ناامید نشوند چراکه نظام، مردم و انقلاب به ما نیاز دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!

 ۲۶ فروردین امسال، صدای درگیری و فریادهای زن و مردی جوان در یکی از خیابان‌های شمال تهران توجه رهگذران را به خود جلب کرد. رهگذران که شاهد درگیری بودند، ناگهان با صحنه تلخ و عجیبی مواجه شدند.

مرد جوان گوشی تلفن همراهی در دست داشت و زن جوان با اصرار از او می‌خواست گوشی‌اش را پس بدهد اما در یک لحظه مرد عصبانی دست به جیب شد و با بیرون آوردن یک چاقو ضربات متعددی به زن جوان زد و پا به فرار گذاشت.شاهدان بلافاصله با اورژانس و پلیس تماس گرفتند و زن جوان به بیمارستان منتقل شد اما ۱۹ ضربه چاقو او را به کام مرگ کشاند. گزارش قتل زن جوان به بازپرس سالار صنعتگر اعلام شد و تیم جنایی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت آغاز کردند.

هویتی برای قاتل

با حضور کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل، مشخص شد محل سکونت زن جوان چند خیابان پایین‌تر از محل قتل بوده است. یکی از شاهدان در تحقیقات گفت: زن جوان اصرار داشت که گوشی تلفن همراهش را از قاتل بگیرد اما او ممانعت می‌کرد و می‌خواست محتویات داخل گوشی را ببیند. به همین دلیل مقتول به دنبال مرد جوان می‌دوید و فریاد می‌کشید.

خیلی زود محل زندگی مقتول و خانواده‌اش شناسایی شد و در تحقیقات از آنها مشخص شد مقتول مدتی قبل از همسرش جدا شده و با فرزندش زندگی می‌کرده است. مدتی قبل او با مردی به نام پژمان آشنا شد.

اما بعد از چند ماه زن جوان تصمیم به جدایی گرفت اما مرد جوان موافق جدایی نبود. با این اطلاعات احتمال ارتکاب قتل از سوی پژمان قوت گرفت و کارآگاهان با دریافت عکس وی و نشان دادن به شاهدان ماجرا مطمئن شدند که قتل از سوی او رخ داده است.

همچنین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل درگیری تصاویر ضارب را بدست آوردند که با تطبیق عکسی که از پژمان در دست داشتند، تأیید می‌کرد که او قاتل فراری است.

دستگیری در شمال

با شناسایی هویت قاتل، تیم تحقیق راهی محل زندگی او شدند، اما مرد جوان آنجا را ترک و فرار کرده بود. تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه داشت تا اینکه رد او در یکی از شهرهای شمالی کشور بدست آمد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، پس از هماهنگی‌های قضایی، راهی محل مخفیگاه متهم شده و او را بازداشت کردند.

متهم پس از انتقال به پایتخت، به قتل ناخواسته زن جوان اعتراف کرد. پژمان، برای تکمیل تحقیقات به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی پایتخت به اداره آگاهی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

نمی‌دانستم مرتکب قتل شده‌ام

مرد جوان که به اتهام قتل بازداشت شده، مدعی است پس از ضربه زدن به زن جوان و هنگام فرار از اینکه زن مورد علاقه‌اش به قتل رسیده بود، اطلاع نداشته و بعد از دستگیری متوجه شده است.

با مقتول چطور آشنا شدی؟

۵ ماه قبل در یکی از خیابان‌های شمال تهران با او آشنا شدم. رابطه‌مان اوایل در حد تلفن و پیامک بود، اما کم کم قرار ملاقات‌ها شروع شد و مدام همدیگر را می‌دیدیم. به خودم که آمدم متوجه شدم او را خیلی دوست دارم و او همان زنی است که سال‌ها دنبالش بودم.

با این همه علاقه چرا او را به قتل رساندی؟

قصدم کشتن نبود. اصلاً نمی‌دانستم که او را کشته‌ام. وقتی او را زدم و فرار کردم نگران حالش بودم اما جرأت نمی‌کردم تماس بگیرم.

می‌دانستم پلیس در تعقیبم است و می‌ترسیدم که لو بروم از طرفی هراس این را داشتم که بشنوم او کشته شده است.

چرا تلفنش را گرفته بودی؟

شک کرده بودم. رابطه ما خیلی خوب بود اما از یک هفته قبل از قتل همه چیز تغییر کرد. رفتارش سرد شده بود و تلفن‌هایم را پاسخ نمی‌داد. از هر ۱۰ پیام یک پیام را جواب می‌داد. پیگیر رفتارش شدم و او گفت که دیگر نمی‌خواهد با من ادامه دهد و خواست که با او تماس نگیرم.

چرا؟

خودم هم نمی‌دانم، رابطه‌مان خوب بود و حتی قرار بود با هم ازدواج کنیم. اما یک دفعه تغییر کرد، احساس می‌کردم شخص دیگری وارد زندگی‌اش شده است و باید به این موضوع پی می‌بردم.

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

به مقابل خانه‌اش رفتم و از او خواستم گوشی تلفن همراهش را بدهد تا آن را بررسی کنم. تصور می‌کردم اگر پای شخص سومی در این میان باشد، بی‌شک پیام‌ها یا تماس‌هایش را در گوشی می‌بینم. اما او نمی‌خواست تلفنش را ببینم و زمانی که گوشی او را به زور گرفتم، تا چند خیابان آن طرف‌تر دنبالم آمد.

چرا چاقو داشتی؟

چاقو را بردم تا او را بترسانم و بتوانم گوشی تلفن همراهش را بگیرم و با بدست آمدن رمز گوشی، وارد آن شوم و بفهمم که آیا به من خیانت کرده است یا خیر.

چند ضربه به او زدی؟

نمی دانم، خیلی عصبانی بودم. پلیس می‌گوید که ۱۹ ضربه زده‌ام. آن زمان چون حالم را نمی‌فهمیدم، به یاد ندارم چند ضربه زده‌ام.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • عنایتی: سیاست باشگاه پیکان جوان‌گرایی است
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی