Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در هفته گذشته با حضور در مجلس شورای اسلامی به یک همزبانی و هماهنگی در حوزه تولید مسکن دست یافته‌ایم، گفت: در سال گذشته با حضور رئیس جمهور برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت بازار مسکن رونمایی کردیم و امسال با توجه به افزایش نرخ رشد تقاضا در حوزه تولید مسکن دچار عقب ماندگی شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز اجرای طرح تولید مسکن در شهرهای مختلف

وی اظهار کرد: هم اکنون برنامه‌های ارائه شده در حوزه تولید مسکن از جمله برطرف کردن دغدغه زمین، مورد تأیید و پشتیبانی مجلس قرار گرفته است و در بخش‌هایی از حوزه مسکن اگر نیاز باشد می‌توانیم از ظرفیت‌ سرمایه‌گذاران و مشارکت آنها در آن بخش استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شورای پول و اعتبار تسهیلات حوزه مسکن را در ماه‌های گذشته تصویب کرده است، گفت: تسهیلات مورد نیاز به سازندگان پرداخت می‌شود و آنها می‌توانند این تسهیلات را به خریداران مسکن منتقل کنند به طوری که اگر یک زوج هر دو شاغل باشند می‌توانند تسهیلات بیشتری دریافت کنند و سهم آنها از قیمت تمام شده یک واحد مسکونی افزایش می‌یابد.

اسلامی تصریح کرد: اجرای این طرح می‌تواند نقش موثری در خانه‌دار شدن سریع متقاضیان مسکن داشته باشد و خوشبختانه این طرح مورد تأیید مجلس و نمایندگان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: بررسی بازار خرید و فروش واحد‌های تجاری/ آیا مال‌سازی در مناطق مختلف تهران قانونمند است؟

وی با بیان اینکه اجرای طرح تولید مسکن در شهر‌های مختلف آغاز شده است، گفت: چندی پیش با حضور خبرنگاران کلنگ ساخت ۸ هزار واحد مسکونی در شهر پردیس زده شد و این یک نمونه بارز از اجرای طرح تولید مسکن و ساخت آن‌ است.

وزیر راه و شهرسازی به شناورسازی تسهیلات خرید مسکن هم اشاره کرد و گفت: شناورسازی تسهیلات خرید مسکن در اسفند ماه به تصویب رسید و از ابتدای امسال به تمام بانک‌های عامل ابلاغ شده و در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی به بانک‌های دولتی و به ویژه بانک‌های خصوصی ابلاغ کرده است که در بحث تأمین مالی پروژه‌ها همکاری‌ لازم را داشته باشند، گفت: در مصوبه شورای پول و اعتبار اعلام شده است که ۸۰ درصد منابع مورد نیاز سرمایه‌گذاران برای ساخت مسکن از سوی بانک‌ها تأمین شود و این تسهیلات منهای قیمت زمین قابل انتقال به خریداران است.

اسلامی توضیح داد: اگر خریدار مسکن و یا زوجی قادر به پرداخت اقساط بیشتری باشند، سازنده می‌تواند سهم بیشتری از تسهیلات را به آنها پرداخت کند  که خوشبختانه این ساز و کار بسیار روان و شفاف است.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: با ایجاد اعتماد بین دولت، انبوه‌سازان و سازندگان، اقداماتی که برای تخصیص زمین صورت گرفته و همچنین تصویب بسته مالی از سوی شورای پول و اعتبار وضعیت بازار مسکن بهبود می‌یابد.

وی افزود: با کارکرد خوب این بخش شاهد یک جریان‌سازی تولید مسکن در سال ۹۸ و ۹۹ خواهیم بود و مردم افزایش تولید مسکن را به صورت کامل مشاهده خواهند کرد.

وی تصریح کرد: طبق قانون ساماندهی مسکن و همچنین آیین‌نامه اجرایی که برای مستأجران وجود دارد وظیفه دولت آن است که موسسات اجاره‌داری حرفه‌ای را ایجاد و برای آنها امتیازات قائل شویم که مالک و مستأجر در آن بتوانند راحت‌تر معامله خود را انجام دهند و هر دو از قواعد موجود  در این حوزه تبعیت کنند که این آیین‌نامه تدوین شده و براساس اختیارات قانونی آن را به اجرا در می‌آوریم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت اجاره هر ساله طبق میزان تورم افزایش می‌یابد و امسال هم براساس اقتضای بازار نرخ اجاره تعیین می‌شود.

 گفت‌وگو از محبوبه کباری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بازار مسکن قیمت مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ نگاهی به احکام بودجه 1403 در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از 31 هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید 70 درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود 700 میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.30 درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به 93 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

100همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود 100 همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز 19 میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال 1403 حدود  19  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

640 همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد