Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در مورد حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

متن کامل این گزارش هفته گذشته در صحن علنی قرائت شده بود و امروز نمایندگان در این خصوص صحبت کردند.

مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود معتقد بود ماشین‌های به کارگرفته شده برای حمل و نقل دانشجویان فرسوده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ماشین‌ها معاینه فنی نداشته و در کل کشور نیز وسایل نقلیه عمومی دچار نقایص فنی و فرسودگی است.

دلخوش نماینده مردم صومعه سرا نیز استفاده از اتوبوس‌های کهنه و عدم توجه به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را از دلایل وقوع این حادثه خواند.

سیدحسین نقوی حسینی که به گفته خودش ۱۰ سال استاد دانشگاه علوم و تحقیقات بوده است، گفت: بارها به صورت پیاده، یا با وسایل حمل و نقل عمومی یا وسایل شخصی این مسیر را طی کرده‌ام. این مسیر بسیار ناامن است و باید نقاط حادثه خیز آن اصلاح می‌شد.

وی همچنین از عدم نظارت بر عملکرد پیمانکاران در دانشگاه آزاد انتقاد کرد و گفت: این عدم نظارت موجب به کارگیری ناوگان فرسوده برای حمل و نقل دانشجویان شد.

محمدعلی وکیلی نماینده تهران نیز معتقد بود: انداختن مسئولیت وقوع این حادثه بر گردن راننده اتوبوس اشتباه است دلایلی مانند حادثه خیز بودن جاده و فرسودگی وسایل حمل و نقل عامل این حادثه بوده است.

وی بر لزوم همدردی با خانواده‌های حادثه دیده تاکید کرد

در ادامه، مصطفی کواکبیان نماینده تهران گفت: شبهه‌ای وجود دارد که دانشگاه آزاد در حال هاشمی زدایی است امیدوارم مسئولان فعلی دانشگاه به کارهای علمی و پژوهشی بپردازند و با اساتید و تشکل‌ها به صورت عادلانه برخورد کنند، متاسفانه در این زمینه انتقادات جدی وجود دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: آقای ولایتی که چندین شغل دارند بهتر است کارها را به جوان‌ترها واگذار کنند.

وی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در مورد حادثه دانشگاه را گزارشی جامع خواند و گفت: باید دانشگاه و پیمانکاران مربوطه در رابطه با این واقعه پاسخگو باشند، مجلس فقط گزارش می‌دهد دستگاه قضایی باید پیگیری کند.

کواکبیان همچنین با اشاره به اقدامات آیت الله رئیسی و قوه قضاییه گفت: او قانون بررسی اموال مسئولان و مدیریت فضای مجازی را دنبال می‌کنند امیدوارم عزم وی برای ایجاد اصلاحات جدی باشد و فقط بیان شعار نباشد.

وی در خصوص احداث تله کابین در واحد دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات گفت: مقدمات احداث تله کابین در این واحد دانشگاهی با هزینه میلیاردی انجام شده چرا دانشگاه آزاد اینقدر هزینه کرده که فقط جنبه تفریحی داشته باشد. دانشگاه آزاد با مشکلات زیادی رو به رو است که مشکلات راه‌ها از مهمترین آنهاست.

به گزارش مهر، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در مورد حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات طبق تبصره یک ماده ۴۵ آیین نامه داخلی مجلس تدوین و قرائت شد در این تبصره آمده است در صورتی که کمیسیون در گزارش خود، در مورد ناکارآمدی مسئولان ذیربط دلایلی ارائه نماید مراتب توسط هیات رئیسه به بالاترین مقام مسئول مذکور برای اقدام مقتضی اعلام می‌گردد.

کد خبر 4648275

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی کواکبیان مجلس شورای اسلامی اتوبوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۶۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • حال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان مساعد است
  • جزییات حادثه واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین
  • ۱۳ نفر در تصادف یک اتوبوس کشته شدند
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل (+فیلم)
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل