Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی در همایش نقش روحانیت در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: در زمینه دانش‌های دینی از استان زنجان علما بسیاری رشد و تعالی پیدا کرده‌اند که همه آنها مایه افتخار این شهر بوده ‌و امروز هم شخصیت‌های برجسته‌ای در حوزه‌های علمی و دانشگاهی  در این استان وجود دارد که منشا خدمات بزرگ فرهنگی بوده‌اند پس باید جوانان شجره نامه‌های علمی خود را بشناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به تشریح اهداف گام دوم انقلاب و تاثیر روحانیت در کاهش آسیب‌های اجتماعی و چگونگی در گام برداشتن در این مسیر و به جا انداختن مفاد این بیانیه اشاره کرد و افزود: امام(ره) در تربیت و هدایت انسان‌های مومن مسیری را ترسیم کردند که روحانیت به عنوان اثر گذارکردن مرجعیت در راستای هدایت انسان‌ها  عهددار بودند.

جانشین مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه گفت: در یک برهه‌ای از زمان مخاطب یک روحانی در یک روستا، بخش، شهرستان در ایامی که مجاز به تبلیغ بود عده معدودی بودند.

وی گفت: امام خمینی(ره) زمانی پا به عرصه نهادینه سازی روحانیت گذاشت که تمام دنیا آورده خود را آورده بودند و ادعا می‌کردند بهترین مکتب‌ها در اختیار آنهاست و دنیای غرب زمینه‌ای را در جوامع اسلامی فراهم کرده بودند که هجوم برخی افراد به مراکز فساد باعث افتخارشان بود.

‌عبداللهی گفت: زمانی نهضت اسلامی توسط امام خمینی(ره) مدیریت شد که حاکمیت بر این مملکت بر کشف بی‌حجابی مباهات می‌کرد و هر آنچه برای انحراف مردم  لازم بود اتفاق افتاد.

وی گفت: کار امام راحل تربیت کردن آدم‌ها بود، مرحوم بهشتی به عنوان معمار دستگاه قضا در پرورشگاه امام(ره) رشد کرد و بعد از پیروزی انقلاب برای صیانت  از دستگاه قضا در این فرد آمادگی مطلق وجود داشت و پس از امام(ره) سکان انقلاب به دست مقام معظم رهبری رسید که پرورش یافته مکتب امام راحل بود.

جانشین مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه به نقش رهبری اشاره کرد و افزود: هیچ کس نتوانست در مقابل روحانیت قد علم کند و اگر نقش روحانیت نبود قطعا نقش رهبری امام(ره) بامشکل مواجه می‌شد، امام(ره) روحانیتی را تربیت کرد که ایثارگر به اهداف امام(ره) بودند.

وی گفت: بعضی ادعا می‌کنند که مردم به روحانیت بدبین شده‌اند که واقعا دروغ می‌گویند چرا که مردم دوستدار علما و روحانیون بوده و امروز شیعه در سراسر دنیا پایگاه و جایگاه بالاتری داردو در مراکز دنیا تربیت طلبه داریم که برنامه‌های آنها حتی مورد استقبال غیر شیعیان نیز قرار می‌گیرد.

عبداللهی با اشاره به اینکه باید آسیب‌هایی که روحانیت را تهدید می‌کند بشناسیم تا بتوانیم آسیب‌های جامعه را شناسایی کنیم، تصریح کرد: بعضی آسیب‌ها ویژه روحانیت است و نباید بگوییم به من چه، مگر می‌شود  به انقلاب و دستاوردهای آن بی‌توجه باشیم.

به گفته وی این انقلاب در اختیار ما گذاشته شده است و ترسیدن طلبه چیزی جز بیچارگی او نیست و نباید از مفاهیم انقلاب فاصله گرفت چرا که یک عده می‌خواهند حوزه را به دو بخش انقلابی و غیر انقلابی تقسیم کنند که هر کس این کار را بکند خائن به انقلاب است چون امروز انقلابی بودن باید جزء ذات هر طلبه  باشد.

جانشین مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه افزود: اگر تفرقه در حوزه به وجود آمد اولین بدبختی ماست  و دشمن می‌خواهد در بین روحانیت آسیب‌های اجتماعی را بروز دهد و ما باید با وحدت و تاسی به ولایت نقشه دشمنان را نابود کنیم.

به گفته وی شبهه، تفرقه، دچار زرق و برق دنیا شدن، خضوع روحانیت در برابر مادیات آسیب است  و بی‌دقتی نسبت  به معلومات حوزوی مهمترین آسیب و تهدید به شمار می‌رود.

 عبداللهی گفت: کار تربیتی نظام اسلامی با روحانیت بنیانگذاری شده و در جهت پیشگیری از آسیب بنیانگذاری می‌شود که جامعه دینی باید با روحانیت بنیانگداری شود چرا که روحانیت اگر کنار بکشد به هیچ جا نخواهیم رسید.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد

ایسنا/یزد رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: اگر زنده نگه داشتن یاد شهدا نبود امروز جوانان کشورمان برای دفاع از اسلام و کشورشان حتی فراتر از مرزهای ایران زمین این چنین با انگیزه نبودند.

«هادی قاسمی» شامگاه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در مراسم یادواره شهید خوشنام که به مناسبت چهارمین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه علم و هنر وابسته به جهاددانشگاهی یزد برگزار شد، به خاطراتی از سفرش به سوریه در سال ۱۳۹۵ به اتفاق جمعی از مدیران رسانه اشاره و اظهار کرد: هرچند در برخی کشورها در رابطه با جنگ تلاش دارند که جهت‌گیری تبلیغی را به سمت فراموش کردن ناگواری‌ها و تلخی‌های آن داشته باشند ولی در کشور ما به رغم گذشت سالها از دوران دفاع مقدس، همچنان تلاش داریم که آن را در اذهان مردم یادآوری کنیم.

وی با اشاره به برگزاری فستیوال‌ها و جشنواره‌های مختلف با موضوع دفاع مقدس، بزرگداشت‌ها و یادواره‌های شهدا، برگزاری اردوهای راهیان نور و سرکشی‌های مداوم از خانواده شهدا در کشورمان، بیان کرد: نتیجه فرهنگی و بازخورد این اتفاقات این شده که ۳۰ سال بعد از جنگ کشورمان، جنگ دیگری هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر از مرزهای کشورمان با جهت گیری به سمت ما اتفاق افتاد و هزاران نفر از جوانان کشورمان برای حضور در آن و مقابله با دشمن اسلام اعلام آمادگی کردند.

قاسمی عنوان کرد: امروز هم اگر دوباره جنگ برای کشورمان یا برای جبهه اسلام اتفاق بیافتد، جوانانمان برخلاف ادعای واهی برخی خودفروختگان، بار دیگر برای صیانت و دفاع، حماسی مبارزه خواهند کرد.

وی گفت: رژیم صهوینیستی نیز انتظار داشت با توسل به استراتژی فراموشی بعد از چند نسل، امروز غزه را به تصرف خود درآورد ولی مردم غزه، نفر به نفر و با تبلیغات مادرانه جور رژیم جعلی و غاصب را به فرزندانشان طی این سالها گوشزد کرده‌اند به طوری که اکنون نیز در میان ویرانه‌های شهر و کشورشان فریاد دفاع از خاکشان را سر می‌دهند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: هدف از اقدامات دستگاه‎های فرهنگی و بر و بچه‌های بسیج برای برگزاری این قبیل رویدادها و یادواره‌های شهدا این است که هرگز ظلم دشمن را فراموش نکنیم و در برابر تبلیغات دستگاه ظالمانه، زینب‌وار بایستیم و باور داشته باشیم که قدرت ۷۲ تن از سپاه چند هزار نفری دشمن بیشتر است.

آیت الله «سید محمد کاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این مراسم بزرگداشت ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، به روایتی که انسانها را به زندگی همانند زندگی زنبور عسل توصیه می‎کند، اشاره و تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم، زندگی دو حیوان را مقابل یکدیگر قرار داده به طوری که انسان از زندگی عنکبوتی، نهی کرده و به زندگی مانند زنبور عسل توصیه کرده است.

وی نقش استعمار در زندگی بشری را همانند زندگی عنکبوت خواند و گفت: استعمار ملتها را اسیر خود کرده و همانند عنکبوت شیره جان آنها را می‌مکد ولی زندگی زنبور عسل، یک زندگی اجتماعی و تولید محور به عنوان یک اصل است و از طرفی تولید زنبور عسل نیز تولیدی فاسدناپذیر است.

آیت الله مدرسی به نقل از روایتی دیگر، یکی از موجوداتی که برای خاموش کردن آتش نمرود برای سوزاندن حضرت ابراهیم(ع) تلاش کرد را زنبور عسل به حد توانش خواند و گفت: انسانها نیز باید به اندازه توان خود در راه خداوند گام بردارند تا خداوند نیز آنها را یاری کند.

وی تاکید کرد: در واقع اسلام، مرد میدان می‌خواهد نه تماشاچی؛ چرا که همین تماشاچیان بودند که علی(ع) را خانه نشین کردند و به حسن(ع) زهر نوشاندند و سر فرزندان زهرا(س) را بر سر نیزه کردند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در این باره به بیانات امام راحل(ره) در ایام پایانی تبعیدشان در پاریس نیز اشاره و عنوان کرد: امام(ره) تاکید داشتند که مردم وظیفه دارند با تمام توان از حکومت خود دفاع کند و قطعاً اگر چنین نبود ۳۰۰ هزار شهید در کشورمان برای اسلام و این نظام جان خود را فدا نمی‌کردند.

وی با بیان این که بر همین اساس نیز همگان در مقابل حجاب و عفاف، در مقابل ترک فعل‌ها و در برابر اختلاس و این جامعه مسئول هستیم، گفت: باید آموزه‌های دینی‌مان را از شهدا فرا گیریم.

آیت الله مدرسی در پایان نیز اظهار کرد: شهدای بزرگمان به تعبیر سردار شهید سلیمانی تا شهید نشدند و زندگی شهادت‌گونه برای خود انتخاب نکردند، به فیض شهادت نائل نیامدند که ما نیز باید از آنها الگوبرداری کنیم.

اجرای سرود توسط گروه «فجر جاوید» و مداحی «مجتبی رمضانی» و برپایی نمایشگاه فرهنگی از دیگر برنامه‌های این یادواره بزرگداشت مقام شامخ شهید بود که با حضور پرشور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)