Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه توانمندسازی استارتاپ‌ها با هدف نقش‌آفرینی در توسعه صنعت استان و ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هشتمین کمیته ارتباط صنعت و دانشگاه به میزبانی دانشگاه صنعتی قم و با حضور استاندار و روسای دانشگاه‌های قم برگزار شد و طی آن میز خدمت الکترونیکی و باشگاه توانمندسازی استارتاپ‌ها در این دانشگاه افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این استارتاپ با هدف نقش آفرینی در توسعه صنعت استان و ایجاد فضای کار اشتراکی، آموزش، مشاوره، منتورینگ، سرمایه گذاری اولیه، ارائه خدمات مدیریتی، حقوقی، مالی و اعتباری و رشد و ارتقای واحد‌های فناور ایجاد شده است.

بهرام سرمست، استاندار قم در ادامه این مراسم و در جلسه کارگروه استانی ارتباط صنعت و دانشگاه بر مسئولیت پذیری مدیران استانی برای توسعه همه جانبه قم تأکید کرد و گفت: نگرش سیستمی و مدیریت علمی لازمه تحقق شاخص‌های پیشرفت در استان است.

سرمست تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را مقدمه کاربردی کردن دانش دانست و گفت: مدیران اجرایی، استادان دانشگاه و صنعت گران در فضایی قرار دارند که خود را بی نیاز از یکدیگر می‌دانند، اما اگر می‌خواهیم دانش در کشورمان کاربردی شود، باید ارتباط بین آنان را تقویت کنیم.

استاندار قم با اشاره به ضرورت راه اندازی دفتر ارتباط استانداری با دانشگاه‌ها در محل استانداری قم، گفت: تشکیل اتاق فکر بین دانشگاه‌ها و استانداری با هدف استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه طرح «هردانشگاه یک پروژه» را سه ماه قبل کلید زده ایم، افزود: امیدواریم این طرح با استقبال بیشتر دانشگاه‌ها مواجه شود.

سرمست به مأموریت دانشگاه‌ها در روند توسعه پایدار کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها براساس وظایفی که دارند باید در کارگروه‌های مختلف فعال شوند و به مدیران استانی در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها کمک کنند.

وی از بازدید میدانی از دانشگاه‌های قم و واحد‌های صنعتی در چند روز آینده خبر داد و گفت: مقالات پژوهشی و پایان نامه‌های دانشگاهی در قم، باید براساس نیاز‌های واقعی واحد‌های صنفی نگاشته شوند.

در بخش دیگری از این مراسم نیز، جلال رضایی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن معرفی این دانشگاه گفت: انتخاب دانشگاه صنعتی قم به عنوان دبیرخانه‌های نانو و کارگروه استانی ارتباط صنعت و دانشگاه در استان نشان دهنده وظیفه مهم این دانشگاه در رشد صنعت استان است.

رضایی نور تأکید کرد: طرح و اجرای طرح همیار صنعت برای اولین بار در کشور با هدف اشتغال زایی و رونق تولید، احداث اولین مرکز نوآوری در منطقه ۴ آموزش عالی از جمله توانمندی‌های شاخص دانشگاه صنعتی قم می‌باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی قم ارتباط صنعت و دانشگاه را در رونق تولید به ویژه در زمان تحریم‌ها بسیار مهم قلمداد کرد و شناسایی مشکلات صنایع استان، ایجاد سامانه ارتباط صنعت و دانشگاه (کافه صنعت) جهت ارتباط مستقیم و بی واسطه صنعت گران با اساتید دانشگاه را از جمله اقدامات خاص دانشگاه جهت ارتباط صنعت و دانشگاه دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی قم ارتباط صنعت و دانشگاه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد

هما خورشیدی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: دوره صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری و دوره بازآموزی راهنمایان گردشگری از سری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان صنعت گردشگری، امروز و فردا در یزد برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره‌ها به صورت رایگان با محوریت این اداره‌کل و توسط مؤسسات آموزشی خدمات گردشگری و باهدف آشنایی با مباحث روز صنعت گردشگری برای شاغلان و فعالان این صنعت برگزار می‌شود و در پایان برای هر کدام از شرکت‌کنندگان گواهینامه صادر می‌شود.

خورشیدی، ضمن اشاره به اهمیت آموزش و بازآموزی فعالان صنعت گردشگری گفت: تأمین نیروی انسانی ماهر یکی از مهمترین بخش‌های تاثیرگذار در حوزه گردشگری است که با حمایت دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور و به منظور ارتقای سطح شاغلان این صنعت زمینه اجرای دوره‌های توانمندسازی فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای