Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه زبان تبلیغ نباید تند و همراه با خشونت باشد، گفت: در پرداختن امر معروف و نهی از منکر باید با زبان نرم و محبت آمیز حرف زد چراکه زبان نرم و لعین حتی می تواند در دل فرعون هم اثر بگذارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان، «آیت الله سید کاظم نورمفیدی» در دیدار با رابطین اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر را رسالت اصلی انبیا دانست و اظهارکرد: امام حسین (علیه السلام) اساس قیام خود را امر به معروف و نهی از منکر قرار داده است و فرمودند اگر این فریضه به درستی عمل شود سایر موارد هم به درستی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به اینکه پرداختن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر بر عهده همه است، افزود: فردی که می خواهد وارد این کار مهم شود باید آگاه باشد.

 

وی با بیان اینکه زبان تبلیغ نباید تند و همراه با خشونت باشد، گفت: در پرداختن امر معروف و نهی از منکر  باید با زبان نرم و محبت آمیز حرف زد چراکه زبان نرم و لعین حتی می تواند در دل فرعون هم اثر بگذارد.

 

آیت الله نورمفیدی یادآور شد: پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) با اخلاق و کرامت های خود تبلیغ دین می کردند که این موضوع باید مورد توجه همه ما قرار گیرد.

 

وی اظهارکرد: ما نمی توانیم فردی را اجبار کنیم به زور روزه بگیرد اما اگر بخواهد عمدا در جامعه روزه خواری کند باید با آن برخورد شود چرا که این کار دهن کجی به خدا است و باید همه ما به این موضوع حساس باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به اینکه تبلیغ دین باید به درستی انجام شود، افزود: نباید برای موضوعاتی که خداوند آن را حرام نکرده به نام دین به مردم فشار و آن ها را درگیر کرد چراکه این باعث می شود تا مردم از دین زده شوند.

 

وی گفت: نباید در زندگی های شخصی مردم دخالت کرد، امر به معروف و نهی از منکر باید به شکلی بیان شود که مخاطب از آن فرار نکند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان نیز، امر به معروف و نهی از منکر را یک امر فرهنگی دانست و اظهار کرد: هر فردی باید به اندازه توان، قدرت و شعاع نفوذ کلامش در بحث امر معروف و نهی از منکر وارد شود.

 

«حجت الاسلام نورالله ولی نژاد» پایه و اساس امر به معروف و نهی از منکر را الفت و مهربانی عنوان کرد و افزود: ممکن است افکار عمومی جامعه پرداختن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را به نوعی بگیر و ببند جامعه تصور کنند در حالی که اصل موضوع خیر است.

 

وی در ادامه گفت: حضور مردم در شب های قدر و دیگر صحنه ها چون راهپیمایی های مختلف نشان می دهد مردم ما همچنان پایبند به ارزش ها هستند.

 

حجت الاسلام ولی نژاد یادآور شد: اکنون معیار هایی در اختیار ما است که می تواند به حفظ ارزش ها کمک کند و شرایط را به ایده آل برساند.

 

وی نقش بازاریان و دیگر اقشار چون مداحان، هیئت های مذهبی، مساجد در طول تاریخ انقلاب اسلامی مهم دانست و خاطرنشان کرد: در جاری شدن سیلاب تمام اقشار پای کار آمدند و نقش مهمی در کاهش آلام مردم داشتند که امید است این همکاری ها و همراهی ادامه داشته باشد.

 

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس خبرگزاری شبستان استان بوشهر کانون های فرهنگی هنری مساجد دهه کرامت اوقات فراغت بیرجند شیراز خطبه نماز جمعه خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در گلستان تبلیغ جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه حسن روحانی به جنجال ساختن مسجد در پارک قیطریه/ مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟

وی گفت: باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901507

دیگر خبرها

  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • کنایه حسن روحانی به جنجال ساختن مسجد در پارک قیطریه/ مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • روز عشق ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر Global Love Day
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است