Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ اشرفعلی حسینی رئیس اداره حفاظت محیط زیست چابهار گفت: یکی از مهمترین اولویت های سازمان حفاظت محیط زیست همواره جلب مشارکت کلیه اقشار جامعه  بوده در همین راستا  

کارگاه آموزشی با موضوعیت تفکیک زباله و بازیافت آن برای زنان خانه دار روستای تیس کوپان با همت کارشناسان محیط زیست شهرستان چابهار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در خصوص وضعیت کنونی پسماند در این شهرستان افزود: شهرستان  چابهار دارای 578 روستا با بیش از 40000 خانوار و جمعیت روستایی بالغ  برابر 170000 نفر ( باستناد سرشماری سال 1395) میباشد . بطور متوسط روزانه 51 تن پسماند در روستاهای چابهار تولید و به روشهای سنتی (سوزاندن، دفن کردن، تلنبارکردن )در محیط دفع می شود.

درسالهای اخیر سایت بیوکمپوست در چابهار راه اندازی شده است که اقدام به جمع آوری زباله وسپس تفکیک زباله خشک از تر می نماید. در این سایت زباله های تر جهت تهیه کود بازیافت  می شود و زباله های خشک و قابل بازیافت جهت ورود  مجدد به چرخه تولید بسته بندی می گردد.

 

وی در ادامه بیان داشت که متاسفانه باتوجه به موارد فوق هنوز هم شاهد وجود پسماندها در سطح شهر و روستاها هستیم که علت آن را میتوان جدی نگرفتن و پایبند نبودن شهروندان و اهالی روستاها به اجرایی نمودن قوانین و مقررات موجود در خصوص مدیریت پسماند دانست که تماماً ناشی از عدم آگاهی و عدم آموزش کافی در این زمینه می باشد. پسماندها علاوه بر بد منظر نمودن  محیط اطراف، مسبب مشکلات بهداشتی نیز خواهد شد که همین امر موجب گردیده  نیاز به آموزش جهت مدیریت پسماندها بیش از پیش در این شهرستان احساس شود.

رئیس اداره محیط زیست چابهار افزود: جهت تدوین و اجرای برنامه مدیریت پسماند روستاها ضرورت دارد که مطالعه جامعی در خصوص وضعیت اجتماعی و اقتصادی روستاها بعمل آمده و به کمک دهیاری و سایر ارگان های متولی برنامه ی آموزش و مدیریت پسماند اجرایی شود.

 در این کارگاه آموزشی که به همت کارشناسان محیط زیست و دهیار روستا برگزار شد تعداد 32نفر از زنان روستا با مفاهیم و اهمیت  محیط زیست  و تفکیک زباله و بازیافت آن  آشنا شدند . همچنین آشنایی با تهیه کود از زباله های خانگی تر بصورت عملی  وتوزیع کتاب درباره بازیافت اشیا پلاستیکی و شیشه ای ازدیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه حفاظت محیط زیست زنان سازمان حفاظت محیط زیست مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عبدالمطلب رهنما گفت: در کارگروه مدیریت پسماند شهر‌های صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر که با حضور شهرداران این شهر و سرمایه گذاران در حوزه پسماند در شهرداری اردکان تشکیل شد و درباره مشکلات امحا و دفن زباله و آخرین وضعیت پسماند در سطح شهر‌های مذکور بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و اظهار داشت: مقرر شد با توجه به اینکه شهرداری اردکان طرح مطالعه جامع پسماند را دارد سایر شهرداری‌ها نیز نسبت به تهیه این طرح اقدام کنند.

شهردار اردکان افزود: در این نشست همچنین مقرر شد دبیرخانه‌ای در یکی از شهرداری‌ها تشکیل و جلسات هر دو هفته یک بار به میزبانی یکی از شهرداری‌ها تشکیل شود.

رهنما ادامه داد: همچنین قرار شد سرمایه گذار نیز با توجه به توان لازم و بهره گیری از علوم روز، امحای زباله در مناطق فوق الذکر انجام و بسته پیشنهادی پس از دو ماه برای سیر مراحل قانونی و گرفتن مجوز لازم تهیه تا سایت دفن زباله مدرن و به روز توسط سرمایه گذار با همکاری شهرداری صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر راه اندازی شود.

وی با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: توسعه و افزایش دفن بهداشتی پسماند کمک بسیاری در خصوص حفاظت از محیط زیست، کنترل شیرابه حاصل از پسماند و جلوگیری از نفوذ به آب‌های زیرزمینی و رودخانه‌ها و همچنین ایجاد مرکز زباله و برگشت سرمایه خواهد داشت.

در شهر اردکان روزانه بیش از ۱۳ تن زباله تولید می‌شود و با توجه به اینکه شهر اردکان یک شهر توریستی و تفریحی است در روز‌های پنج شنبه و جمعه و روز‌های تعطیل تولید زباله به ۲۱ تا ۲۳ تن هم می‌رسد.

در حال حاضر به علت نبود سایت مناسب دفن زباله در شهرستان سپیدان شهرداری اردکان با پرداخت هزینه به شهرداری شیراز روزانه زباله‌های شهر اردکان را با ماشین‌های جمع آوری زباله بارگیری و در مرکز دفن زباله برم شور که متعلق به شهرداری شیراز است تخلیه و امحا می‌کند.

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز