Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمی‌شود صحبت از بیان واقعیت‌ها و روشنگری باشد، اما گروهی عاملان آن را تحت فشار قرار ندهند، همان‌طور که اغلب بیان حقایق به هر شکلی با تنش و تلاش برای سانسور آن همراه بوده و هست. این اتفاق به‌تازگی بعد از سریال‌های ملودرامی که در ماه رمضان روی آنتن رفتند، برای یکی از تولیدات فصل جدید سریال‌های تلویزیونی، یعنی «گاندو» رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه‌ای پلیسی-امنیتی که آغاز آن با یکی از موضوعات جنجالی این روز‌ها یعنی آقازاده‌ها رقم خورد، ماجرایی که حرف آن مدام در محافل مختلف به‌خصوص بین مردم مطرح است و شاید در رسانه‌ای مثل تلویزیون تا الان کمتر به آن پرداخته شده بود.

«گاندو» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی مجتبی امینی روایتگر داستان یک پرونده واقعی است که ماجرای آن به جیسون رضاییان، خبرنگار روزنامه واشنگتن‌پست برمی‌گردد، شخصی که ۲ مرداد ۹۳ به جرم جاسوسی بازداشت و ۲۶ دی ۱۳۹۴ آزاد شد. از همان روز‌های اول که خبر شروع شکل‌گیری این مجموعه منتشر شد، حواشی آن به واسطه موضوعی که مدنظر قرار داده بود و پرداختن به مفاسد اقتصادی بالا گرفت. این ماجرا با حضور رابعه اسکویی که پس از برگشتش به ایران، بعد از مدت‌ها در این مجموعه ایفای نقش کرد، شدت بیشتری یافت و در ادامه با شروع پخش آن باعث شد خیلی از بینندگان حتی از روی کنجکاوی هم که شده سری به آن بزنند.

در این بین نمی‌شود از ریتم و شروع جنجالی که «گاندو» به واسطه کارگردانی جواد افشار و تیم تولید آن رقم زده، برای جلب مخاطب گذشت، اتفاقی که باعث شد تا حساسیت‌ها نسبت به آن بیشتر شود و علاوه بر مردم مدیران و مسؤولان مختلف هم پای آن بنشینند.

در همین گیر و دار، شاهد بودیم که بعد از عدم پخش یکی از قسمت‌های مجموعه در پنجشنبه شب از شب بعد از آن، قسمتی به روی آنتن رفت که بعضی از اخبار از پخش آن با سانسور و نقد‌هایی که به آن وارد شده بود، حکایت می‌کردند.

اما این ماجرا از کجا شروع شد؟ اتفاقی که باعث شکل‌گیری حواشی مختلفی شد که ادامه این سریال را با ساختار و داستان اصلی که ترتیب داده بودند، تحت‌الشعاع قرار گیرد. در این چند قسمت پر سر و صدا، سریال از جایی به سراغ نشان دادن روابط جیسون رضاییان که در فیلم با نام مایکل‌هاشمیان مطرح است با مسؤولان بود. قسمت‌هایی که به گفته یکی از عوامل مجموعه در ادامه می‌بینیم که جیسون در آن در نشست‌های مقامات کشوری، از ریاست جمهوری گرفته تا وزارتخانه‌ها و... شرکت و به واسطه همین رفت و آمد‌ها با خیلی‌ها ارتباط برقرار می‌کند؛ کسانی که از آشنایان مسئولان به حساب می‌آیند و به نام آن‌ها اقداماتی انجام دادند که در این داستان کم و بیش قرار است به آن‌ها پرداخته شود.

شروع فشار‌ها

درست در همین نقطه است که با شروع پخش این قسمت‌ها،انتقاد به  عوامل هم افزایش پیدا می‌کند و باعث می‌شود تا پخش گاندو، متوقف شود. این که انتقادات و از کجا آب می‌خورد، سؤالی بود که باعث شد تا ما به سراغ آن برویم.

افشار از فشار‌ها به گاندو می‌گوید

جواد افشار هم در گپ کوتاهی که با ما در این رابطه داشت، بیان کرد: با وجود تغییراتی که در قسمت‌های اخیر اتفاق افتاد، به نظر من هنوز زود است که درباره آن مفصل حرف بزنیم، چون هنوز اتفاق جدی نیفتاده است و می‌توانیم با وجود همین ماجرا‌ها جلو برویم، اما اگر در ادامه با شدت و جدیت بیشتری این مسائل ادامه پیدا کنند و فشار‌های موجود بیشتر از آنچه که معقول است وارد شود، طبیعتا بازخورد‌های خوبی به‌دست نمی‌آید. او ادامه داد: باز هم تاکید می‌کنم که تا الان هنوز مشکل مهمی ایجاد نشده است، با این حال همه باید در این زمینه سعه‌صدر داشته باشند و نباید فراموش کرد که فساد هر کجا که باشد باید آن را ریشه‌یابی و با آن برخورد کرد.

افشار اضافه کرد: این سریال هم مطالبه مردم است و در اندازه‌ای که در جهت منافع ملی باشد جلو رفته است. امیدوارم که همه دوستان و مقامات این سعه صدر را داشته باشند و اجازه دهند که سریال مسیر خودش را برود. مطمئنا ما همه جوانب را رعایت کرده‌ایم و به هیچ وجه با جایگاه افراد و شخصیت‌های مهم و شریف مملکت که تأثیرگذار هم هستند.

کاری نداریم. این کارگردان در آخر هم با اشاره به همکاری شبکه با این سریال یادآور شد: ما از رئیس سازمان جناب آقای علی‌عسکری و مدیریت شبکه سه به دلیل همکاری و درایت خوبی که دارند، بسیار ممنون هستیم. اکنون با وجود صحبت‌ها و فشار‌هایی که تا الان تا حدی گریبان این سریال را گرفته است، باید دید که گاندو تا کجا می‌تواند روایتگر این داستان پرهیاهو و حساس باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جواد افشار سانسور در تلویزیون سریال گاندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • گاندو‌ها در برابر تراکتور باختند
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • برگزاری کنکور سراسری فردا و پس فردا
  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد