Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

"لارا سلیگمن" از نویسندگان این نشریه آمریکایی در نوشتاری با عنوان "ترامپ بالاترین مقام غیرنظامی در ارتش ایالات متحده را به عنوان رئیس پنتاگون انتخاب کرد"، افزود: رییس جمهوری ایالات متحده علاوه بر معرفی فرد مورد نظر برای پست جدید وزارت دفاع، همچنین اعلام کرده که "رایان مک کارتی" یک تکاور ارشد پیشین ارتش را به سمت بالاترین مقام غیرنظامی ارتش و به عنوان جانشین "مارک اسپر" در سمت دستیاری در نیروهای مسلح آمریکا ارتقاء خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعه هفته گذشته که روز پر آشوبی بود، "دونالد ترامپ" اعلام کرد نامزد خود برای پست وزارت دفاع را اعلام می‌کند. به گفته یکی از مقامات دولت آمریکا، فرستادن نامزد انتخابی به شیوه رسمی به مجلس سنا احتمالاً ۱ یا ۲ هفته طول می‌کشد. اما کاخ سفید با توجه به ضرورتی که پرکردن این پست در پنتاگون دارد و به دلیل بالاگرفتن بحران در خاورمیانه، تلاش می‌کند این کار را سریع‌تر انجام دهد. ترامپ همچنین "دیوید نورکویست" را به عنوان معاون وزیر دفاع معرفی کرد.

اسپر یکی از کهنه سربازان برجسته ارتش و لابی گر پیشین صنعت دفاع است. کسانی که وی را می‌شناسند از ارتباطات عمیق او با تیم امنیتی ملی ترامپ هم آگاهی دارند؛ اسپر از زمان ریاست جمهوری "جرج دبلیو بوش" با "جان بولتون" مشاور امنیت ملی در ارتباط است و با "مایک پمپئو" وزیر امور خارجه در آکادمی نظامی آمریکا در "وست پوینت" که قدیمی ترین دانشگاه افسری این کشور است، همکلاس بوده است.

یک مقام ارشد دفاعی در مورد ارتباط اسپر با دیگر اعضای تیم امنیت ملی ترامپ گفت: "رابطه آنها غیرقابل تغییر است. آنها ارتباطی دارند که روز به روز در حال نزدیکتر شدن است.

اسپر همچنین آشنایی با "دیوید اوربان" دارد؛ یک عامل سیاسی که به کارزار انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۱۶ مشاوره می‌داد و نقش مهمی در پیروزی وی در این انتخابات داشت.

کارشناسان می‌گویند ارتباط اسپر با پمپئو، بولتون و "ژنرال مارک میلی" فرمانده ستاد مشترک ارتش ایالات متحده به او در هدایت این دولت بی ثبات کمک خواهد کرد؛ دولتی که همین حالا هم روابط تعیین کننده عزل و نصب‌ها است.

در نهایت با رفتن اسپر به پنتاگون، مک کارتی هم جانشین وی می‌شود و به نظر می‌رسد همان رویکرد اسپر یعنی مناقشه‌های احتمالی با دشمنانی همچون روسیه و چین را پیش ببرد.

"فارن پالیسی"نام نشریه خبری سیاسی-اقتصادی است که بنیانگذاران آن"ساموئل هانتینگتون"و"وارن منشل" می‌باشند. این نشریه در سال ۱۹۷۰ بنیان نهاده شد. محتوای اخبار و گزارش‌های این نشریه بر امور جهانی، حوادث جاری وسیاست داخلی و بین المللی متمرکز است. "موشه نعیم" از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ سردبیر آن بود. در سال ۲۰۰۸ شرکت واشنگتن پست متعلق به هلدینگ گراهام آن‌را خریداری کرد، و از سال ۲۰۱۰ سوزان گلاسر سردبیر آن شد ".
 

   

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد

دولت آمریکا در حالی که پیش از این تصمیم گرفته بود یگان «نتسح یهودا» را به دلیل جنایاتش در کرانه باختری تحریم کند، اعلام کرد که قصد اعمال تحریم‌هایی بر سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را ندارد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت جو بایدن تصمیم گرفته سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را که مظنون به ارتکاب جنایاتی در نقض حقوق بشر در کرانه باختری هستند، تحریم نکند.

در نامه‌ای که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا خطاب به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور ارسال کرد و شبکه خبری«ABC» از آن مطلع شد، آمده است: دولت آمریکا تصمیم گرفت در هیچ یک از کمک‌های خود تاخیری نداشته باشد و به این ترتیب اسرائیل خواهد توانست تمام کمک‌هایی را که کنگره به آن اختصاص می‌دهد، دریافت کند.

در این نامه از نقض‌های احتمالی رخ داده در کرانه باختری پیش از حمله حماس به اراضی اشغالی در هفتم اکتبر صحبت می‌شود که هیچ یک از آنها به عملیات‌های رژیم صهیونیستی علیه حماس یا ایران و هم‌پیمانان آن مرتبط نیست.

همچنین در این پیام آمده است: احتمال دارد در ارزیابی دولت آمریکا که هنوز منتشر نشده، در صورتی که اسرائیل هیچ‌گونه اقدامی برای رسیدگی به این مساله در پیش نگیرد، بازنگری شود.

در کل تحقیقات آمریکا شامل حال ۳ گردان ارتش رژیم صهیونیستی و ۲ نهاد غیرنظامی است که مظنون به ارتکاب موارد فاحش نقض حقوق بشر هستند.

طبق نامه بلینکن، رژیم صهیونیستی اقداماتی را در خصوص چهار نهاد از پنج نهاد یاد شده پس از اعترافشان به اینکه اقداماتشان در تضاد با «اصول» اسرائیل بوده، در پیش گرفته است.

بلینکن گفت: «دولت اسرائیل اطلاعات جدیدی درباره وضعیت یگان نظامی ارائه کرد و برای تعیین راه‌هایی جهت رسیدگی موثر در مورد این موضوع تلاش خواهد کرد اما این امر هرگز بر حمایت ما از توان اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، ایران، حزب‌الله و دیگر تهدیدها تاثیری نخواهد داشت.»

پیش از این در رسانه‌های آمریکایی از احتمال اعمال تحریم‌هایی از سوی دولت آمریکا بر یکی از یگان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به یگان « Netzah Yehuda» به دلیل اقداماتش در نقض حقوق بشر در کرانه باختری سخن به میان آمده بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبرها اعلام کرد که قصد دارد از ارتش خود با تمام امکاناتی که دارد در برابر تحریم‌ها حمایت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • شویگو: آمریکا برای تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه تلاش می کند
  • تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد