Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسرای نیاوران روز جمعه ۳۱ خرداد ماه میزبان برنامه‌ای بود که در آن کتاب‌های «ده قطعه برای تار» و «پارتیتور دست نویس نی نوا» اثر حسین علیزاده رونمایی شد. در این مراسم چهره‌های شناخته شده‌ای از میان اهالی موسیقی حضور داشتند. حسین علیزاده در این مراسم صحبت‌های مهمی بر زبان راند که محوریتش لزوم پرداختن به موسیقی و دوری از حاشیه‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر آن شدیم تا متن کامل صحبت‌های این آهنگساز و نوازنده تاثیرگذار در موسیقی ایران را در اینجا منتشر کنیم.

در ادامه متن کامل سخنرانی حسین علیزاده در مراسم رونمایی از تازه‌ترین کتاب‌هایش را می‌خوانید:

وقتی اینجا ایستاده‌ام و سخن می‌گویم انگار در جمع خانواده خودم هستم. همیشه گفته‌ام که صحنه امن‌ترین جایی است که من رویش پا می‌گذارم و اینجا امن‌ترین جمعی است که وقتی در حضورشان هستم، کسانی را می‌بینم که جملگی در این آثار سهیم هستند.

همیشه گفته‌ام که صحنه امن‌ترین جایی است که من رویش پا می‌گذارم و اینجا امن‌ترین جمعی است که وقتی در حضورشان هستم، کسانی را می‌بینم که جملگی در این آثار سهیم هستند.

در تمام این سال‌ها همیشه فکر می‌کردم که چقدر خوب است وقتی ما اهل موسیقی با هم می‌نشینیم از ناامیدی‌ها حرف نزنیم. معمولا از اوضاع بد موسیقی و مجوزهایی که دیر صادر می‌شوند و دیگر اتفاق‌های بدِ حوزه موسیقی حرف می‌زنیم. چند بار در خانه موسیقی گفتم که ما کی درباره پرواز خیالمان با هم صحبت می‌کنیم؟

من به شخصه هیچ وقت رغبتی برای شرکت در هیچ مسابقه‌ای نداشته‌ام. وقتی شما ابراز عشق کنید، مسابقه‌ای در کار نیست. یعنی ما می‌خواهیم چیزی را توصیف کنیم، که از نسل گذشته‌مان یاد گرفته‌ایم. من که نمی‌توانم با نسل قبل از خودم مسابقه بدهم یا حتی با نسل بعد از خودم.  من همیشه احساس تنهایی دارم. با دوستانی که از بچگی با هم بزرگ شدیم چرا وقتی همدیگر را می‌بینیم فقط درباره گلایه‌ها و مشکلات صحبت می‌کنیم و برای اینکه حرف‌های عمیق نزنیم، حرف‌های سطحی می‌زنیم.

ما موسیقیدان هستیم و در این چهل سال با تمام بدرفتاری‌هایی که به موسیقی شده و به آن اعتراض داریم؛ نگذاریم فرصت رابطه حسی و قلبی‌مان را از ما بگیرند. این نکته‌ای است که در اختیار ماست. ربطی به این دولت و آن دولت ندارد. ما که بلدیم بگوییم «دوستت دارم» گفتن این حرف هم ممنوع نیست.

امروز بانوان در رشته‌های مختلف بسیار فعال شده‌اند و ما می‌بینیم که چقدر در کارشان عالی هستند. بانوان بسیاری هستند که در سطح بسیار بالایی نوازندگی می‌کنند و این اتفاق علی‌رغم تمام محدودیت‌ها شکل گرفته است. در زمینه آواز هم همینگونه است ولی متاسفانه صدای این بانوان آوازخوان را در مکان‌های عمومی نمی‌توانیم بشنویم اما به صورت خصوصی صدای این بانوان را زیاد می‌شنویم.

وقتی درآمد مالی چیزی زیاد باشد، یعنی تبلیغات زیادی هم برایش شده است. بچه‌ای که تازه به دنیا آمده است هم با مزه‌ کوکاکولا آشناست. تقریبا در تمام دنیا هر روز کوکاکولا را تبلیغ می‌کنند. این برند جزیی از فرهنگ جهانی شده است.

ما تبلیغات لازم برای فرهنگ اصیل مان را نداریم. شبکه‌های تلویزیونی هر روز و هر ساعت مشغول تبلیغ مسائل مالی هستند. هر روز به مخاطب می‌گویند که اگر این کار را بکند، فلان چیز را برنده می‌شود و تمام بحث‌ها درباره‌ مادیات است. بیشتر بحث‌های ما هم درباره این است که فلان کنسرت چقدر فروخت و فلان اجرا چقدر درآمد داشت.

من ندیدم در مطالبی که درباره موسیقی نوشته می‌شود، به خودِ موسیقی پرداخته شود. تقریبا همه‌اش درباره حاشیه‌هاست. البته خبرنگاران ما باید آگاهی موسیقی‌شان بالا باشد و شاید به این دلیل به خودِ موسیقی نمی‌پردازند که آگاهی لازم را در این زمینه ندارند.

ما ناامید نشویم برای اینکه در جامعه ما امثال این جمعی که امروز در اینجا هستند، زیاد داریم. ما هیچ امکانی برای تبلیغ نداریم. خیلی هم نمی‌خواهیم در این مسیری برویم که دیگران می‌روند. گاهی به عنوان یک وسیله خوب از آن استفاده می‌کنیم اما معمولا از آن دوری می‌کنیم.

من خیلی امید دارم. پنجاه سال مشغول تدریس موسیقی بوده‌ام، در کنارش هم فعالیت‌های دیگری داشته‌ام. باید بگویم که اصالا از این جامعه ناامید نیستم. در کشوری که موسیقی اینقدر تحت فشار بوده است، به راستی که موسیقی جُنب و جوش زیادی دارد و در میان جوانان و نوجوانان استعدادهای زیادی دیده می‌شود.

من نه مسئولم و نه وزیرم، اما باید بگویم که یک تاروپودی که هدفش بسیار والاست شکل گرفته است. از نظر اقتصادی اگر بخواهیم به این جریان نگاه کنیم شاید برخی فکر کنند که این‌ها عقل ندارند، چون از نظر اقتصادی اصلا درآمدی ندارد.

اما فقط مسائل مالی مهم نیست. اگر فلان کار درست است، آن را انجام می‌دهیم. اگر بگویند که کاغذ خیلی کم است و اگر مجبور باشیم روی کف دستمان می‌نویسیم.

ما وقتی در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی کار می‌کردیم وظیفه داشتیم که تمام آثار گذشتگان را یاد بگیریم و در دستورالعمل‌مان داشتیم که باید  ۱۱۰ قطعه را از حفظ بتوانیم اجرا کنیم. در عین حال باید تمام ردیف‌ها را هم کار می‌کردیم و البته کار می‌کردیم.

وقتی در زندگی شخصی‌ام دگرگونی‌هایی به وجود می‌آمد، خب من چطور باید آن دگرگونی را تعریف می‌کردم؟ باید پیش‌درآمد درویش‌خان می‌زدم؟ البته آن را هم خوب بلد بودم اما سوال این بود که سهم من از این زندگی چیست. باید زندگی خودم را تعریف می‌کردم.

درویش‌خان یک سهمی داشته و آن را ارائه کرده است. پس من هم باید سهم خودم را می‌داشتم.

اتفاقا کسانی که با تعصب به گذشته نگاه می‌کنند، این سنت و این گذشته را به خوبی نمی‌شناسند. ما باید گذشتگان را چراغ راه آینده‌مان بکنیم. هر پدیده‌ای که به وجود می‌آید، زمینه‌های درونی ماست. ما به عنوان هنرمند نمی‌توانیم زمینه‌های درونی‌مان را پاک کنیم و به صورت ضبط صوت عمل کنیم.

متاسفانه نگاه غلطی در چند دهه پیش به وجود آمد و آن هم این بود که ما فقط باید تکرار کننده‌ی گذشتگان باشیم. اتفاقا کسانی که با تعصب به گذشته نگاه می‌کنند، این سنت و این گذشته را به خوبی نمی‌شناسند. ما باید گذشتگان را چراغ راه آینده‌مان بکنیم.
هر پدیده‌ای که به وجود می‌آید، زمینه‌های درونی ماست. ما به عنوان هنرمند نمی‌توانیم زمینه‌های درونی‌مان را پاک کنیم و به صورت ضبط صوت عمل کنیم. اگر هوشیار باشیم می‌فهمیم که هنرمندان قدیمی چه کرده‌اند و هوشیارانه از داشته‌های گذشته‌مان استفاده می‌کنیم.

آثاری که به عنوان ۱۰ قطعه منتشر شده‌اند، از قدیم بعد از وزیری من از اولین کسانی بودم که قطعه‌هایم را نامگذاری می‌کردم. نامگذاری‌ها مربوط به اتفاق‌های همان روز و همان زمانی است که آن قطعه ساخته شده است.

وقتی که قطعه‌ «هجران» را ساختم ایران نبودم. وقتی که خیلی دلم گرفته بود و خیلی دلم برای لطفی تنگ شده بود، ساز را دستم گرفتم، پیش‌تر هم قطعه‌ی «به یاد عارف» اثر لطفی را گوش کردم؛ وقتی که دلتنگی‌ام زیاد شده بود قطعه‌ی «هجران» را برای لطفی ساختم. بعدها به او اصرار کردم که این قطعه را تمرین کن تا حداقل اگر خواستند که این قطعه را اجرا کنی، بتوانی آن را بزنی، اما تنبلی کرد و این کار را نکرد.(می‌خندد، خنده‌ای که با بغض همراه است.) ۲۵۸۲۴۳ کد خبر 1272830

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسین علیزاده نوازنده و آهنگساز موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران صبح امروز در مراسم بازدید از ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در دوره مدیریت شهری فعلی در حوزه اتوبوسرانی اتفاقات خوبی افتاده است، اظهار کرد: قرار‌داد‌های مهم و بزرگی در حوزه تامین اتوبوس‌های نو در این دوره مدیریت شهری منعقد شده است.

وی با اشاره به یک دستگاه مترو‌باس هیبریدی اظهار کرد: در دهه ۹۰ شهرداری وقت با یک شرکت سوئدی برای خرید ۱۰۰ دستگاه متروباس هیبریدی اقدام می‌کند، اما تنها چهار دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد شهر می‌شود و از سال ۱۳۹۶ نیز این چهار متروباس ۲۵ متری سوئدی در پارکینگ خوابیده بود چرا که شرایط آب و هوایی تهران با مشخصات این اتوبوس سوئدی همخوانی نداشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان این‌که کارشناسان فنی اتوبوسرانی نسبت به بازسازی دو دستگاه متروباس اقدام کردند، تصریح کرد: دو دستگاه متروباس هیبریدی در خطوط فعال شد، اما روز گذشته یکی از این اتوبوس‌ها از خط خارج و در حال حاضر فقط یک دستگاه در خطوط فعال است.

علیزاده با بیان این‌که زمانی ما مدیریت شهری را از مدیران دوره قبل تحویل گرفتیم که ۱۸۰۰ اتوبوس فعال در کلانشهر تهران فعال بود و از این میان تنها حدود ۸۰۰ اتوبوس شاغل بودند، تصریح کرد: دقت داشته باشید که شهر بزرگ تهران با این حجم مسافر و شهروند تنها ۸۰۰ اتوبوس فعال داشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: از ابتدای دوره مدیریت شهری جدید ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نو وارد خطوط کردیم، ۵۰۰ دستگاه با اعتبار و تجهیزات شهرداری تهران و ۲۷۱ دستگاه اتوبوس نیز به صورت مشترک با وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها خریداری شد.وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

 

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران به حواشی اخیر درباره قرارداد‌ها گفت: برخی دوست ندارند قرار‌داد‌ها منعقد شود و می‌خواهند وارد حاشیه شویم، ما دچار تحریم هستیم و اگر برخی مسائل قرار‌داد باز می‌شود دچار مشکل می‌شویم و باید با رعایت مراتب فنی و مالی قرار‌داد‌ها منعقد شود که این مهم صورت گرفته و به محض حل مشکل از سوی بانک مرکزی و پرداخت ۲۰ درصد مبلغ قرار‌داد‌ها اتوبوس‌ها به مرور وارد خط می‌شود.

وی در مورد روند انعقاد قرار‌داد با شرکت‌های داخلی با بیان این که قرار‌داد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با گروه شتاب تا پایان ماه منعقد می‌شود، اظهار کرد: گروه شتاب قول داده که تا پایان سال ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی تحویل دهد و از سال آینده نیز هر ماه ۵۰ اتوبوس برقی تحویل دهد.

علیزاده در مورد اطهار نظر خود در شبکه ایکس (توئیتر) درباره مافیای خودرو گفت: وقتی کار خوب و مفیدی برای مردم انجام می‌شود یک عده خوششان نمی‌آید، برخی‌ها نمی‌خواهند کار خوب به سرانجام برسد و دقت داشته باشید که در حوزه نوسازی در دوره چهار ساله مدیریت قبلی تنها ۱۰۰ دستگاه نوسازی شد، اما حالا تعداد نوسازی‌ها هفت برابر شده و این نشان می‌دهد که یک تفکر انقلابی و جهادی پشت کار است و قطعا طی دو سال قرار‌داد ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوسی که منعقد کردیم وارد مدار می‌شود ولی یک عده از این رویه خوششان نمی‌آید و می‌گویند فساد شده و یا با فلان شرکت قرار‌داد بستند که ما به دور از هیاهو این مساله را جلو می‌بریم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال مبنی بر این‌که گفته می‌شود یک شرکت ساختمانی پشت قرار‌داد چین قرار دارد، اضافه کرد: ما به طرف چینی مشخصات فنی و چارچوب مسائل مالی را تبادل کردیم، اما شهرداری که منابع زیادی ندارد و با شرکت چینی وارد مذاکره شدیم که ۸۰ درصد را تامین مالی کند و خود این شرکت با شرکت چینی طرف است.

وی در پاسخ به این سوال که در قبال ۸۰ درصد چه چیزی می‌خواهد، گفت: قطعا خواسته‌هایی هم دارد که باید در این خصوص صحبت شود.

علیزاده با بیان این‌که کمیته فنی اتوبوسرانی نکات فنی خود را به تیم چینی ارسال کرده و حتی در خط تولید کمیته فنی حضور خواهد داشت، در مورد عدم ارائه قرار‌داد سفر چین به اعضای شورای شهر تصریح کرد: طبق گفته شهردار و معاون‌اش متن قرار‌داد به دو عضو شورای شهر یعنی تشکری هاشمی و نرگس سلیمانی داده شده است و قرار‌داد حی و حاضر است و کم‌لطفی می‌کنند و نباید قرار‌داد به افرادی داده شود که مردم را به حاشیه می‌کشاند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که شهرداری نمی‌تواند در دو سال باقی‌مانده قرار‌داد ۵۰۰۰ اتوبوس داخلی و خارجی را عملیاتی کند، اظهار کرد: منتقدان در دوره مدیریت خودشان در ۱۲ سال تنها ۱۰۰۰ اتوبوس آوردند، اما دقت داشته باشید که ما ظرف دو سال نه ۱۲ سال، حدود ۱۰۰۰ اتوبوس نو وارد ناوگان کردیم و جای سوال است که آنها چه اصراری دارند و می‌گویند ما نمی‌توانیم در حالی که در این دو سال عملکردمان به اندازه ۱۲ سال مدیریت‌شان بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا شرایط اتوبوس‌های چینی با آب و هوای تهران مطابقت دارد، اظهار کرد: تمام مسائل فنی، آب و هوایی و جغرافیایی اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد و با حساسیت کامل روند تولید اتوبوس‌ها را نظارت می‌کنیم و مشخصات فنی اتوبوس‌ها در چارچوب شهرداری تهران و وزارت کشور بسته شده است.

وی با بیان این‌که باطری اتوبوس‌های برقی بسیار مهم است و نیمی از قیمت اتوبوس برقی به علت وجود باطری است، تصریح کرد: در نظر داشته باشید که سعی کردیم اتوبوس‌هایی را به تهران بیاوریم که بیشتر پیمایش را داشته باشد و حداقل بالای ۲۷۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد.

علیزاده در مورد خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی نیز با بیان این‌که هم با طرف چینی و هم تولید کنندگان داخلی بابت تعمیر و خدمات پس از فروش اتوبوس‌ها مذاکره کردیم، اظهار کرد: در خصوص انتقال تکنولوژی و خدمات پس از فروش در حال رایزنی هستیم تا این موضوع به یک یا دو شرکت تولید کننده داخلی منتقل شود.

وی در مورد تعداد مسافرانی که در روز با اتوبوس جابه‌جا می‌شوند، گفت: در حالت عادی روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد با اتوبوس ثبت می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر نوسازی اتوبوس‌های بی آر تی به ایسنا اظهار کرد: همه اتوبوس‌هایی که قرار‌دادش منعقد شده ۱۲ متری هستند چرا که عمده مشکل ما در خطوط عادی و نه کندرو است به گونه‌ای که معطلی مسافران در خطوط عادی به ۳۰ و ۴۵ دقیقه می‌رسد، اما سرفاصله حرکت اتوبوس‌های تندرو چهار تا پنج دقیقه است و باید مشکل اتوبوس‌های عادی را با سرعت بیشتری در دستور کار قرار می‌دادیم.

علیزاده در خصوص آخرین وضعیت همکاری با ایران خودرو دیزل اظهار کرد: ما کار را پیش بردیم و توافق کردیم که ۲۷۰ اتوبوس را ظرف چند ماه آینده بدهند و خدمات پس از فروش‌مان با این شرکت همچنان پابرجاست، اما بابت تولید اتوبوس‌های جدید باید قرار‌دادی منعقد کنیم.

در ادامه علیزاده با اشاره به اقدامات توسعه‌ای در حوزه اتوبوسرانی با بیان اینکه در غرب تهران در مناطق۲۲،۲۱،۶ و ۵ کمبود  اتوبوس داشتیم و ۲۵۶ دستگاه اتوبوس نو در این مناطق به کارگیری شدند گفت: از آنجایی که بخش خصوصی نمیتوانسته به دلیل نبود صرفه اقتصادی مایل به فعالیت نبود و خود اتوبوسرانی در این منطقه فعال شد.

وی ادامه داد: بنا داریم پس از ان توسعه اتوبوس‌ها در شرق و جنوب داشته باشیم که در شرق تهران خطوط غیرفعال و متوقف  شده داریم که در حال برنامه ریزی تا فعال کنیم.

وی در مورد سرانجام ۵۰ دستگاه اتوبوس‌های برقی در خط بهارستان _ جمهوری گفت:  با یک شرکت خصوصی قرار داد بستیم، اما به تعهدات خود عمل نکرده و اگر تا پایان این ماه به تعهدات خود عمل نکند، قرارداد فسخ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • علیزاده: گل‌گهر هم مدعی قهرمانی در جام حذفی است
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم