Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رضا جعفرزاد با تأکید بر اینکه آسمان ایران برای پروازها کاملاً امن است، اظهار داشت: ‌پس‌ از موضوع ساقط شدن پهپاد جاسوسی آمریکایی در آسمان ایران، آمریکایی‌ها ‌تلاش کردند‌ آسمان ایران را ناامن جلوه دهند و اطلاعیه‌ هوانوردی مبنی بر ناامن بودن فضای ایران و کاهش پروازهای عبوری از آسمان ایران مطرح کردند، در حالی که ساقط شدن این پهپاد جاسوسی، ارتباطی با‌ پروازهای مسافری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاکتورهای شرکت‌های هواپیمایی برای انتخاب یک مسیر پروازی

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد:‌ شرکت‌های هواپیمایی‌ برای انتخاب یک مسیر از یک کشور و منطقه، فاکتورهایی دارند که برای شرکت‌ها‌ مهم است، از جمله این فاکتورها می توان به کوتاهی مسیر، مصرف سوخت کمتر، مدت‌زمان پرواز کوتاه‌تر، ارتقای بهره‌وری، صرفه اقتصادی و مهم‌تر از همه امنیت، اشاره کرد که این موارد ملاک انتخاب فضای کشور‌ها از سوی شرکت‌های هواپیمایی دنیا برای عبور است.

همه کشورهای دنیا اذعان دارند که فضا و آسمان ایران امن است

جعفرزاده ادامه داد: در ‌کنار همه این مواردی که ذکر شد، ‌یکی از مهمترین فاکتورها، امنیت است و همه کشورهای دنیا اذعان دارند که فضا و آسمان ایران امن است؛ ‌برخلاف آمریکایی‌ها که ایرباس مسافری ما را بر فراز خلیج فارس با موشک مورد هدف قرار دادند، ایران همیشه قوانین بین‌المللی را رعایت کرده است و ‌از این جهات آزمون‌های خود را پس داده است‌.

سرویس‌دهی متفاوت آسمان ایران به پروازهای خارجی

وی تأکید کرد: آسمان و ‌فضای ایران به خاطر نوع سرویس‌دهی به پروازهای خارجی، همیشه مورد استقبال شرکت‌های هواپیمایی خارجی است و کشور ایران به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی خود، که در مسیر ترانزیتی شرق به غرب و بلعکس قرار دارد، همیشه مورد انتخاب شرکت‌های هواپیمایی برای عبور بوده است زیرا این مسیر برای آنها صرفه اقتصادی دارد.

باور امن‌بودن آسمان ایران برای شرکت‌های دنیا غیرقابل خدشه است

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه انتخاب آسمان ایران برای پروازهای عبوری همیشه مورد توجه شرکت‌های هواپیمایی خارجی است، گفت: باور شرکت‌های هواپیمایی دنیا برای استفاده از مسیر ایران از نظر صرفه اقتصادی و امن بودن، باوری ماندگار و غیرقابل خدشه است.

جعفرزاده ادامه داد: این به نفع شرکت‌های هواپیمایی خارجی است که با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی ایران، عبور از فضای کشور ما را انتخاب می‌کنند.

گزارش کاهش پرواز عبوری و تغییر مسیر پرواز‌ها نداشته‌ایم

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: ما هیچ گزارش تغییر مسیر یا کاهش پروازهای عبوری‌ از سوی شرکت‌های هواپیمایی خارجی نداریم.

اطلاعیه‌های هوانوردی دائمی نیست

وی با تأکید بر اینکه باید به این موضوع‌ هم‌ توجه داشت که اطلاعیه های هوانوردی زمان دارد و دائمی نیست‌، گفت: آمریکایی‌ها می‌خواستند با این اطلاعیه ‌هوانوردی به نوعی آسمان ایران را ناامن جلوه دهند که موفق نشدند و حرف‌شان واقعیت ندارد و آسمان ایران کاملاً امن است‌.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی آسمان ایران تنش میان ایران و آمریکا پهپاد آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!

تین نیوز نوید حداد :

مهماندار زن سابق اکنون رئیس هواپیمایی ژاپن است. هواپیمایی ژاپن پس از ورشکستگی در سال 2010 در حال پوست اندازی و رشد است.

به گزارش تین نین نیوز به نقل از بی بی سی، انتخاب میتسوکو توتوری (Mitsuko Tottori) به عنوان رئیس خطوط هوایی ژاپن در ژانویه سال جاری موجی از شوک را در میان شرکت های بزرگ ژاپن ایجاد کرد. خانم توتوری نه تنها اولین رئیس زن شرکت هواپیمایی ژاپن (Japan airlines) بود، بلکه کار خود را به عنوان یکی از خدمه کابین (cabin crew) آغاز کرده بود. 

بعد از انتصاب به عنوان رئیس، یک وب سایت حتی او را با عنوان " مولکول جهش یافته " یا " جهش یافته " توصیف کرد، اشاره به آنکه توتوری در سیستم هوایی ژاپن (JAS) - یک شرکت هواپیمایی بسیار کوچکتر که Japan Airlines دو دهه پیش آن را خریداری کرد - کار کرده بود. 

به طور خلاصه، او از جمع تجار نابغه نبود که به طور معمول به جایگاه بالاتر در شغل خود نایل می شوند. لازم به ذکر است که از میان 10 مردی که این پست مدیریتی را تصاحب کرده بودند هفت نفر آنها فارغ التحصیل دانشگاه های برتر ژاپن بودند، در حالیکه خانم توتوری فارغ التحصیل یک کالج با اعتبار پایین است.

با انتصاب خانم توتوری، هواپیمایی ژاپن در میان کمتر از یک درصد شرکت های برتر ژاپن به رهبری زنان پیوسته است. رئیس فعلی این شرکت هواپیمایی در گفتگو با خبرنگار بی بی سی گفت: من خودم را به عنوان اولین زن یا مهماندار سابق هواپیما نمی بینم، بلکه می خواهم به عنوان یک فرد عمل کنم، بنابراین انتظار نداشتم که این همه توجه را جلب کنم.

لازم به ذکر است که انتصاب توتوری تنها دو هفته پس از آن صورت گرفت که مهمانداران شرکت هواپیمایی ژاپن برای تخلیه موفقیت آمیز مسافران از هواپیمای ایرباس A350 که هنگام فرود با یک هواپیمای گارد ساحلی برخورد کرده بود، مورد ستایش قرار گرفتند. هواپیمای پرواز شماره 516 خطوط هوایی ژاپن پس از برخورد در باند فرودگاه هاندا توکیو به آتش کشیده شد. 

در این سانحه، پنج نفر از 6 خدمه هواپیمای گارد ساحلی کشته و کاپیتان نیز زخمی شدند. با این حال در عرض چند دقیقه پس از برخورد، تمامی 379 نفر از ایرباس A350-900  با خیال راحت فرار کرده بود. آموزش دقیق مهمانداران در فراری دادن مسافران به طور ناگهانی در کانون توجه قرار گرفت.

به عنوان یک مهماندار سابق، خانم توتوری اهمیت ایمنی حمل و نقل هوایی را در وهله اول آموخت. چهار ماه پس از اینکه او در سال 1985 مهماندار هواپیما شد، خطوط هوایی ژاپن مرگبارترین حادثه هواپیمایی تاریخ حمل و نقل هوایی را در کوه اوسوتاکا تجربه کرد که 520 نفر را به کام مرگ فرستاد. 

توتوری ضمن اشاره به این سانحه مرگبار هوایی گفت که به هر یک از کارکنان JAL فرصتی داده می شود تا از کوه اوسوتاکا بالا بروند و با کسانی که حادثه را به یاد دارند صحبت کنند. همچنین بقایای هواپیما را در مرکز ارتقاء ایمنی خود به نمایش گذاشته می شوند تا به جای خواندن در مورد آن در یک کتاب، کارکنان هواپیمایی  ژاپن با چشمان خودشان نگاه کنند و با پوست خودشان احساس کنند تا در مورد حادثه یاد بگیرند.

انتصاب توتوری به عنوان یک مقام ارشد در حالی به عنوان یک شگفتی قلمداد شد که شرکت هواپیمایی ژاپن از زمان ورشکستگی در سال 2010 به سرعت تغییر کرده است و به لطف حمایت مالی عمده دولت موفق به ادامه پرواز شده و کسب و کار با هیئت مدیره جدید بازسازی شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان