Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صنعت و معدن جنوب استان کرمان با اشاره به اینکه جنوب کرمان با تولید ۴.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی به صنایع تبدیلی در این حوزه نیازمند است گفت: تاکنون مجوز ۴۵ کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در جنوب استان کرمان صادر شده است. ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

مسلم مروجی‌فرد در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه استان کرمان بهشت معادن نامگذاری شده است اظهار داشت: در شمال استان کرمان به واسطه وجود شرکت ملی مس و گلگهر کارهای زیادی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه در جنوب استان کرمان توسعه معادن کمتر بوده است گفت: با اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر خوشبختانه امروز شرایط بهتری در جنوب استان کرمان داریم.

مدیرکل صنعت و معدن جنوب استان کرمان با اشاره به اینکه 70 درصد تولید کرمیت کشور یعنی چیزی در حدود 250 هزار تن کرومیت در جنوب استان کرمان تولید می‌شود افزود: بزرگترین معدن تیتانیوم کشور در جنوب استان است.

کارخانه مس کاتد جیرفت به بهره‌برداری رسیدکرمان | کارخانه کاتد مس جیرفت با 99 درصد پیشرفت فیزیکی مجوز محیط زیست نداردنماینده جیرفت: محصولات کشاورزی ما قدرت رقابت در بازارهای جهانی را ندارد

وی با بیان اینکه ایجاد صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان با هدف توسعه حوزه معدنی در این منطقه بوده است گفت: از ابتدا توسعه معادن و جلوگیری از خام فروشی را در برنامه داشتیم و در اولویت کار ما بوده است.

مروجی‌فرد با اشاره به اینکه کارهای زیادی که در این راستا در جنوب استان انجام شده است عنوان کرد: تاکنون 240 پروانه اکشتشاف و 117 پروانه بهره‌برداری در جنوب استان صدر شده که مهمترین آنها در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی بوده است.

وی با بیان اینکه مجوز 45 کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در جنوب استان کرمان صادر شده که در حال حاضر با میانگین پیشرفت 60 درصدی روبه‌رو هستند افزود: کارهای خوبی در جنوب استان کرمان در این حوزه آغاز شده است.

مدیرکل صنعت و معدن جنوب استان کرمان با اشاره به اینکه در گذشته در حوزه کرومیت فرآوری کمی داشتیم و بیشتر این محصول به صورت خام به چین صادر می‌شد گفت: در حال حاضر احداث 14 کارخانه کنستانتره کرومیت در جنوب کرمان آغاز شده است.

وی با عنوان اینکه هفت کارخانه مس در جنوب استان کرمان در حال احداث است افزود: در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به جنوب استان کرمان نخستین کارخانه فرآوری مس در جنوب استان کرمان به بهره‌برداری رسید.

مروجی‌فرد با اشاره به اینکه جنوب استان کرمان در حوزه صادرات مواد معدنی وضعیت خوبی دارد و در حال حاضر کرومیت، مس و منگنز جنوب کرمان در حال صادر شدن است بیان کرد: در راستای فاصله گرفتن از خام‌فروشی و صادرات مواد خام معدنی اقدامات زیادی در منطقه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در جنوب کرمان 4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود که در تولید 10 محصول رتبه یک تا سه کشوری را دارد گفت: بیشترین تلاش ما باید در حوزه صادرات این محصولات باشد.

مدیرکل صنعت و معدن جنوب استان کرمان با اشاره به دو طرح پایانه صادرات جیرفت و طرح نیلی صنعت عنبرآباد عنوان کرد: در راستای فرآوری محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی اقدامات خوبی در منطقه آغاز شده است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی در حوزه سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: کارگروه‌های رفع موانع تولید و پنجره واحد اقتصادی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در جنوب استان برگزار می‌شود.

مروجی‌فرد از پرداخت تسهیلات یارانه‌دار به سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی با تخفیفات ویژه برای ایجاد صنایع تبدیلی در برنامه است.

انتهای پیام/ ت

R7860/P/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد