Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، صیفی رئیس کل دادگستری استان امروز در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه گفت: در این راستا، برخورد جدی و بازدارنده با پدیده شوم فساد، برخورد با احتکارکنندگان و قاچاقچیان را با راه اندازی شعب ویژه در دادگاه‌ها پیگیری می‌کنیم.

وی همچنین افزود: برخورد با متعارضان به اراضی بیت المال و نوامیس، اخلاگران نظم عمومی، سگ گردان‌ها و هنجارشکنان و ادامه روند پلمپ قلیان خانه‌هایی که زمینه فساد را ایجاد می‌کنند در دستور کار قوه قضائیه و دادگستری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به رسیدگی به پرونده‌ها در زمان مناسب گفت: با توجه به دو اصل سرعت و دقت، زمان رسیدگی به پرونده‌ها در دادسرا‌ها کمتر از ۲۲ روز و در دادگاه‌های کیفری کمتر از ۳۰ روز است.

صیفی افزود: در راستای کاهش جمعیت کیفری با توجه به تاکید حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در سفر اخیر ایشان به استان، در سال گذشته، هزار و ۶۰۰ پرونده جایگزین حبسی داشته ایم.

وی تعداد پرونده‌های رسیدگی شده در سال ۹۷ را ۷۰ هزار و ۵۵۱ پرونده اعلام کرد و گفت: ۴۶ هزار و ۲۲۲ پرونده معادل ۶۶ درصد در دادگستری‌های استان و ۲۴ هزار و ۳۲۹ پرونده معادل ۳۹ درصد در شورا‌های حل اختلاف رسیدگی شده است.

رئیس کل دادگستری استان از افزایش ۱۴ درصدی پرونده‌های استان خبر داد و گفت: تعداد پرونده‌های وارده به شعب تجدید نظر استان نیز ۵ هزار پرونده بوده است.

صیفی یادآور شد: در سال ۹۷ تعداد پرونده‌های وارده به دادگاه کیفری استان ۱۹۹ پرونده بوده که نسبت به سال ۹۶، ۴ و ۳ دهم درصد کاهش ورودی داشته ایم.

وی گفت: در سال ۹۷، چهار پرونده مربوط به قتل عمد بوده که ۲ پرونده رسیدگی و برای آن صدور حکم قطعی شده است.

رئیس کل دادگستری استان جرایمی همچون مواد مخدر، ضرب و جرح غیر عمد و سرقت را از بیشترین جرایم در خراسان جنوبی عنوان کرد.

صیفی در خصوص پرونده‌های طلاق هم گفت: میانگین پرونده‌های طلاق در سال ۹۷ نسبت به ۹۶، ۲۵ درصد کاهش و دعاوی مربوط به مطالبه مهریه ۳۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان هم گفت: یکی از اقدامات مهم این سازمان، پیشگیری از وقوع جرم با برگزاری کلاس‌های آموزشی است که در این راستا در سال ۹۷، ۱۱۸ دوره برای نیرو‌های مسلح برگزار کرده ایم.

احمدی افزود: در بحث نرخ رسیدگی در دادسرای نظامی، مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها کمتر از ۲۸ روز و در دادگاه‌ها کمتر از ۲۱ روز بوده است.

مدیرکل زندان‌های استان هم در خصوص آمار زندانی‌های استان گفت: ۶۳ درصد زندانی‌ها بین ۱۸ تا ۴۰ سال سن دارند که ۶۴ درصد آنان غیر شاغل و برای اشتغال ۳۶ درصد اقدام کرده ایم.

هاشمی گفت: ۷۵ درصد زندانی‌ها مربوط به جرایم مواد مخدر، ۱۱ درصد سرقت، ۶ درصد جرایم غیر عمد و مابقی مربوط به سایر جرایم می‌باشند.

وی کاهش هدفمند جمعیت کیفری، توسعه و بهسازی فضای زندان‌ها و سازماندهی بازداشتگاه‌ها را از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان زندان‌ها عنوان کرد.

مدیرکل زندان‌های استان با بیان اینک تمامی زندان‌های استان در خارج از شهر واقع شدند افزود: تنها زندان داخل محدوده شهری در طبس است که در نیمه دوم سال ۹۸ این زندان هم به خارج از شهر منتقل خواهد شد.

هاشمی راه اندازی شورای حل اختلاف در زندان مرکزی بیرجند را مهم دانست و خاطر نشان کرد: این اقدام تاثیر زیادی در رسیدگی و حل کردن پرونده‌ها داشته است.

انتهای پیام/ک

هزار و ۶۰۰ پرونده جایگزین حبسی در خراسان جنوبی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری سازمان زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی یکی از مشکلات مردم است و اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی مورد توجه رؤسای دادگستری‌ها قرار بگیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور اظهار کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضایی و برنامه‌های ابلاغی سال 1403 پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آراء تاکید کرد.

فراخوان کشوری پژوهشگاه قوه قضائیه برای حل "چالش اطاله دادرسی"

وی سپس با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود:  معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب  ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان