Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام نواب صفوی در خصوص جلسه اخیر دادگاه این پرونده که هفته گذشته برگزار شد، گفت: خوشبختانه جلسه دادگاه به خوبی پیش رفت اما به دلیل طولانی شدن، ادامه دادرسی به جلسه دوم موکول شد.

اخبار اجتماعی-  وی افزود: پرونده بسیار سنگین است و حدود ۴۰۰ صفحه است. بر اساس این پرونده، پیمانکار و شرکت منتسب به او که مدیران آن یک پدر و پسر هستند به علاوه رئیس واحد دانشگاهی علوم و تحقیقات و دانشگاه آزاد به طور مساوی مقصر شناخته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نواب صفوی توضیح داد: متأسفانه اتوبوس حامل دانشجویان فاقد معاینه فنی بوده و بالای ۶۰ درصد میزان بازدهی ترمز آن بوده است. به طوری که در بررسی صحنه تصادف هیچ خط ترمزی وجود نداشت، این در حالی است که مسئولین دانشگاه برای خود از اتوبوس‌های نو استفاده کرده اما اتوبوس‌های کهنه و دارای نقص فنی را برای انتقال دانشجویان اختصاص داده بودند.

وکیل این پرونده تصریح کرد: یکی از دلایل سانحه تصادف نیز نبود گاردریل و حفاظ در مسیر دانشگاه و شیب نامناسب خیابان بوده است که متأسفانه با وجود رخ دادن این حادثه همچنان تمهیدات لازم برای نصب گاردریل انجام نشده و وضعیت به صورت قبل است.
نواب صفوی با اشاره به جرم رئیس دانشگاه علوم تحقیقات تصریح کرد: با وجود اینکه رئیس دانشگاه از نقص فنی اتوبوس‌ها و نبود حفاظ مطلع بوده و نسبت به احتمال وقوع حادثه آگاهی داشته هیچ گونه اقدامی برای این امر انجام نداده و به همین منظور طبق ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی بی احتیاطی و بی مبالاتی وی در این پرونده محرز است.
وکیل این پرونده اظهار داشت: این پرونده دو بخش دارد، یک بخش آن مربوط به فوت ۱۰ نفر از دانشجویان و بخش دیگر آن مربوط به مجروحیت و قطع نخاع دیگر دانشجویان حاضر در اتوبوس است که بخش دوم آن در پرونده جداگانه رسیدگی خواهد شد.
وی همچنین توضیح داد: متأسفانه رئیس دانشگاه علوم تحقیقات با حضور در مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به سوال رئیس مجلس نسبت به نقش وجود گاردریل در رخ دادن تصادف عنوان کرد: «گاردریل تأثیری در این حادثه نداشته است.» این در حالی است که گفته‌های وی کاملاً کذب است و نبود گاردریل در آن محدوده کاملاً در در رخ دادن حادثه مؤثر بوده است.
نواب صفوی در پایان در خصوص کیفرخواست متهمین نیز عنوان کرد: ماده ۶۱۶ قانون مجازات که دلالت بر بی مبالاتی و بی احتیاطی مسئولین مربوطه دارد، اصلی ترین ماده این پرونده است و تقریباً تمام تخلفات بر اساس آن خواهد بود البته جرایم دیگری همچون نداشتن معاینه فنی اتوبوس، شیب جاده و نبود حفاظ از جمله عوامل مؤثر در رأی پرونده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر متهمین پرونده هر کدام با قرار ۵ میلیارد تومانی آزاد هستند و جلسه بعدی دادگاه ۸ مرداد برگزار خواهد شد که به احتمال زیاد به دلیل مشهود بودن جرایم، مجازات‌های سنگینی برای متهمین در نظر گرفته خواهد شد. به احتمال قوی نیز جلسه بعدی دادگاه، آخرین جلسه دادرسی خواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تصادف دانشگاه آزاد دادگاه نواب صفوی اتوبوس دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وکیل تتلو به توبه او در دادگاه/ حکم امیرحسین مقصودلو چیست؟

به گزارش خبرآنلاین از انصاف نیوز، تابه‌حال سه دادگاه برای رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو (تتلو) برگزار شده است و به گفته وکیل تتلو، ظرف یک هفته حکم موکلش مشخص خواهد شد و تا قبل از آن نمی‌شود درباره حکم او پیش‌بینی کرد.

وکیل امیرحسین مقصودلو (تتلو) درباره زمان صدور حکم دادگاه به انصاف نیوز گفت: جلسه سوم روز گذشته، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، برگزار شد و آخرین جلسه هم بود. براساس قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه ظرف یک هفته باید تصمیمش را اتخاذ کند، مگر آنکه مورد خاصی پیش بیاید. در جلسه سوم ختم رسیدگی اعلام شده است.

الهام رحیمی‌فر درباره پیش‌بینی‌اش از حکم دادگاه مقصودلو گفت: تصمیم‌گیرنده نهایی مرجع قضایی است و حکم نهایی، قابل پیش‌بینی نیست.

وکیل امیرحسین مقصودلو در ادامه گفت که تابه‌حال دادگاه موکلش خوب پیش رفته است.

این وکیل دادگستری در پاسخ به این سوال که «آیا اظهار ندامت تتلو تاثیری در حکم نهایی تاثیری دارد؟»، گفت: اظهار ندامت در حکم بعضی از جرائم تاثیر دارند. او از بدو بازداشت هم بحث توبه را مطرح کرد و احتمال دارد در حکمش اثرگذار باشد، اما اینکه چه میزان اثرگذار باشد، به سیستم قضایی بستگی دارد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904392

دیگر خبرها

  • واکنش وکیل تتلو به توبه او در دادگاه/ حکم امیرحسین مقصودلو چیست؟
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند
  • امیر تتلو در زندان قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانَد | او تمام ‌ماه رمضان را روزه گرفت و برنامه محفل که در شب‌های ‌ماه رمضان پخش می‌شد را نگاه کرد!
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • فیلم/ دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سازمان منافقین
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود