Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - اگر بخواهیم در عرصه‌های جهانی حضور داشته باشیم باید با حفظ ارزش‌ها، فرهنگ، هنر و صنعت خود را به جهانیان معرفی می‌کنیم .
به گزارش گروه گردشگری پول‌نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری میبد، علیرضا نقوی شهردار میبد در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی اصفهان ضمن قدردانی از حامیان این حرکت مهم گفت: اولین بار است که شهرداری میبد با حمایت فرماندار محترم، اعضای شورا و دیگر ارگان‌ها به طور رسمی به منظور معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهر میبد در نمایشگاه بین المللی شرکت کرده تا شهر جهانی میبد را به عنوان یک مقصد گردشگری به دنیا معرفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهردار میبد افزود: شهر به قدمت و درازای تاریخ نام و نشان دارد و با وجود آثار و مکان‌های تاریخی فراوان، صنایع دستی و هنرهای سنتی که به دست هنرمندان آن آثار ارزشمندی خلق شده است برای این سرزمین مایه افتخار است. ما امروز به خود می بالیم که میراث‌دار این شهر جهانی هستیم.
وی با بیان اینکه شهر میبد در آذرماه سال گذشته عنوان شهر جهانی را به خود اختصاص داد اظهار داشت: عنوان شهر جهانی افتخار بزرگی بود که از سوی شورای صنایع دستی به شهر میبد اعطا شد و این نشان می‌دهد که ما قابلیت عرضه صنایع‌دستی و هنر خود به جهانیان را داریم و باید این فرصت مهم را غنیمت بشماریم.


نقوی در ادامه بیان کرد: اگر نتوانیم از فرصت جهانی شدن میبد به خوبی استفاده کنیم پاسخگوی نسل آینده نخواهیم بود. اگر بخواهیم در عرصه‌های جهانی حضور داشته باشیم و محصولی ارائه دهیم که مطابق سلیقه جهانیان و تفکرات جهانی باشد با حفظ اصالت،  ارزش‌ها و فرهنگ هنر خود را به جهانیان معرفی می‌کنیم و از این میراث ارزشمند به خوبی محافظت می کنیم.
شهردار میبد با اشاره به اینکه شهر میبد تنها یک شهر تاریخی و هنری نیست بیان کرد: از شهر میبد می توان یک شهر صنعتی نیز نام برد زیرا ۴۳ درصد از تولید کاشی و سرامیک کشور را به خود اختصاص داده است و قطب این صنعت می‌باشد. کمتر شهری مانند میبد وجود دارد که هم در عرصه های هنری هم تاریخی و گردشگری و هم صنعتی شاخص و نمونه ‌باشند. میبد اولین شهری است که بافت تاریخی آن در سال ۱۳۷۹ به ثبت ملی رسیده است. 
نقوی تصریح کرد: امام جمعه محترم، مجموعه‌ی دولت در شهرستان و راءس آن فرماندار، شهرداری و شورای اسلامی شهر میبد حامیان اصلی میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی هستند و ما با افتخار میراث‌دار این شهر نام آور می‌باشیم و فرهنگ و هنر ما آن را به جهانیان عرضه می‌کنیم.

 شهردار میبد تأکید کرد: ما برای توسعه فرهنگ و تمدن شهرنشینی و شهروندی تلاش می‌کنیم و با تکیه بر داشته‌هایمان و میراثی که خشت به خشت به ما ارث رسیده است پاسدار و نگهبان خواهیم بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شهردار میبد شهر جهانی میبد گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • برد تاریخی افغانستان بر عراق در جام ملت‌ها
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • بازگشت جام‌حذفی؛ فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد