Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد سینمایی فارابی با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران، «سومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران» را در دو بخش «ایده» و «فیلم» برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، «سومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران» توسط بنیاد سینمایی فارابی و با مشارکت انجمن سینمای جوانان ایران، در دو بخش «ایده» و «فیلم» و همزمان با جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این المپیاد با اهداف ترویج فضائل اخلاقی و نگاه امیدوارانه به زندگی در بین نوجوانان از طریق ایده‌پردازی و مشارکت در تولید فیلم، یافتن ایده‌های نو در سینمای کودکان و نوجوانان، ایجاد شرایط مناسب برای کشف و معرفی استعدادهای هنری نوجوانان در حوزه تخصصی سینمای کودکان و نوجوانان و زمینه سازی برای گسترش فعالیت در حوزه سینمای کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

«سومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران» در دو بخش: ایده: (منظور از ایده، طرح اولیه قصه‌ای است که پس از پذیرش توسط هیئت انتخاب المپیاد، با کمک استاد مشاور و گروه خلاق به طرح کلی فیلمنامه (دارای ابتدا، میانه و پایان داستان باشد) تبدیل خواهد شد.) و فیلم‌ کوتاه: (منظور فیلم‌هایی با زمان حداکثر ۳ دقیقه است که بعد از سال ۱۳۹۶ تولید شده باشند) برگزار خواهد شد.

دبیرخانه المپیاد پیش از برگزاری، برای نوجوانانی که آثارشان به مرحله نهایی راه پیدا کرده است در دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران کارگاه‌های رایگان «آشنایی با سینما» برگزار خواهد کرد.

بنا بر این فراخوان شرایط شرکت در المپیاد در دو بخش ایده و فیلم کوتاه به شرح ذیل است:

در این المپیاد نوجوانان ۱۲ تا ۱۶ ساله (متولدین سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶) می‌توانند شرکت کنند.

برگزیدگان و شرکت کنندگان در المپیاد قبلی به شرط رعایت سن، در اولویت پذیرش این دوره قرار خواهند گرفت.

− در بخش ایده:
• هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر ۵ ایده ارائه دهد و در صورت تصویب، یکی از آنها به فرآیند تولید وارد شود.
• ایده پذیرفته شده بعد از انتخاب توسط هیات انتخاب، به المپیاد راه یافته و زیر نظر اساتید در کارگاههای «ایده به طرح کلی فیلمنامه» که در اصفهان تشکیل می‌شود شرکت خواهند کرد.
• طرح‌های کلی تولید شده در کارگاه‌های «ایده به فیلمنامه» مورد داوری قرار گرفته، آثار پذیرفته شده با حمایت دبیرخانه المپیاد به مرحله تولید می‌رسد.

− در بخش فیلم:
• فیلم‌های تولید شده حداکثر تا ۳ دقیقه باشد.
• فیلم‌های ساخته شده می‌توانند توسط دوربین معمولی یا تلفن همراه، تصویربرداری شده باشند.
• فیلم‌ها می‌توانند در قالب داستانی، مستند یا پویانمایی باشند.
• فیلم‌های برگزیده در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان (اصفهان) به نمایش در خواهند آمد.
• به فیلم‌های برگزیده در المپیاد جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.
• برگزیدگان بخش «ایده» و «فیلم» از طرف دبیرخانه المپیاد برای حضور در اردوی آموزشی استعدادهای المپیاد که از ۲۶ تا ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ در اصفهان برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.

«سرزمین من»، «آرزوهای من»، «رویاهای کودکان و نوجوانان امروز»، «خانواده من»، «خلاقیت در زندگی»، «سرگرمی کودکان»، «نشاط و کودکی»، «سواد رسانه‌ای کودکان و نوجوانان»، «امیدواری»، «بخشش» و «قصه‌های برگرفته از کتاب‌های کودک و نوجوان» (ترجیحاً نویسنده‌های ایرانی) محورهای پیشنهادی و دارای اولویت این المپیاد هستند.

متقاضیان برای ثبت نام باید به سایت www.iycs.ir مراجعه و از طریق پرتال، فرم ثبت نام را تکمیل کرده و ایده را آپلود کنند و در نظر داشته باشند که ایده حداکثر در دو صفحه A۴ با موضوعاتی که در بخش محورهای جشنواره به نگارش درآمده، با قلم Nazanin ۱۴ تایپ شده و از طریق پرتال ثبت نام به دبیرخانه المپیاد ارسال شود.

پس از بررسی اولیه ایده از صاحبان ایده‌های پذیرفته شده دعوت خواهد شد تا در کارگاه‌های آموزشی که به همین منظور در دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده شرکت کنند.

فیلم‌های تولید شده از طریق پرتال ثبت نام و یا دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران به دبیرخانه المپیاد ارسال خواهند شد.

«سومین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران» ۲۶ تا ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد و زمان‌بندی ثبت‌نام و ارسال آثار در دو بخش ایده و فیلم کوتاه به شرح ذیل خواهد بود:

بخش الف: ایده
• آخرین مهلت ثبت نام در سایت و ارسال آثار: ۲۰ تیر
• اعلام ایده‌های پذیرفته شده: ۲۷ تیر

بخش ب: فیلم
• آخرین مهلت ارسال فیلم‌های بخش ایده فیلم‌نامه: ۷ مرداد
• اعلام فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه: ۱۵ مرداد

متقاضیان آثار خود را به نشانی تهران، میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، کوچه نوزدهم، پلاک ۲۰، کدپستی: ۱۵۱۷۸۷۳۸۱۱، دفتر امور جشنواره‌ها ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۸۶۰۸۴۸۱۶-۸۶۰۸۴۸۲۹ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد سينمايي فارابي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه عابدی مدیر فروش یک شرکت ساختمانی در حاشیه رویداد سه‌روزه «صدرا» (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با بیان اینکه شرکت ساختمانی متبوعش بهینه‌سازی، سبک‌سازی و توسعه و ترویج استفاده از مصالح کیفی را در دستورکار خود قرار داده است، گفت: یکی از نتایج استفاده از این نوع محصولات بهینه‌سازی مصرف انرژی است.

وی با بیان اینکه تعامل و ارتباط صنعت و دانشگاه باعث ارائه محصولات فناورانه می‌شود، عنوان کرد: مجموعه ما با افتخار در این رویداد شرکت کرده تا ضمن اثرگذاری بر روی دانشجو برای دریافت مهارت فناورانه از دانشگاه نیز برای حل مشکلات خود تأثیر پذیرد.

مدیر فروش این شرکت ساختمانی با بیان اینکه رویداد صدرا می‌تواند یکی از راه‌های شناسایی ایده‌های برتر و فناورانه فارغ‌التحصیلان و دانشگاهیان باشد؛ ادامه داد: جذب افراد مستعد از همین منظر برای معرفی به بازار کار محقق می‌شود.

عابدی، خواستار برگزاری برنامه‌هایی با محور ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها چند بار در طول سال و تمام دانشگاه‌های استان همدان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» بررسی می‌شود
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند