Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آراتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در ایران در نشست مشترک مدیران صنایع شهر صنعتی البرز که در اداره آب شهرستان البرز برگزار شد اظهارداشت: با اجرایی شدن توافقنامه
تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، زمینه های تجارت کالا و خدمات بین ایران و پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا شامل روسیه، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان و قرقیزستان
فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر ارمنستان در ایران بیان کرد: یک جمعیت ۱۸۰ میلیون نفر در این منطقه وجود دارد که ایران قرار است به عنوان عضو ناظر شورا انتخاب شود.

وی بیان کرد: ارمنستان تنها کشوری است که مرز خشکی با ایران دارد و با گردش مالی سه تریلیون دلاری شاهد رشد ۳۰ تا ۴۰ درصدی سالانه پس از عضویت در این اتحادیه هستیم.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: اگر موافقت نامه نهایی شود با شما می توانیم کار مشترک انجام دهیم و ارتباط با شما راحت می شود زیرا به نظر می رسد از این پتانسیل استفاده نشده است در حالی که اولویتها و ظرفیت های زیادی در دو کشور وجود دارد.

تعرفه ترجیحی برای بیش از ۵۰۰ قلم کالا

تومانیان اظهارداشت: اگر موافقت نامه فعال شود بیش از ۵۰۲ نوع کالا از ایران با تعرفه ترجیحی می تواند وارد اروآسیا شده و بیش از ۴۶۰ کالا از ارواسیا وارد ایران شود.

وی اضافه کرد: روسیه بزرگترین کشور در این اتحادیه است و ارمنستان می تواند پل ارتباطی برای ایران و این اتحادیه شود.

سفیر ارمنستان در ایران یادآورشد: دولت جدید ارمنستان موافقت کرده در کنار ارتباطات مربوط به انرژی و گاز برای تقویت راه ترانزیت ایران به ارمنستان نیز اقدام شود تا تبادل کالا افزایش یابد.

وی بیان کرد: شرایط برای حضور سرمایه گذاران ایرانی در ارمنستان اسان شده و ما می توانیم در زمینه صنایع های تک و آی تی با ایران کارهای مشترکی انجام دهیم.

آراتاشس تومانیان اظهارداشت: ۸۰۰ شرکت آی تی با کمک خارجی ها در ارمنستان راه اندازی شده کهبیش از ۷۰۰ میلیون دلار تولیدات دارند که ۸۰ درصد آنها به کشورهای دیگر صادر می شود.

وی افزود: ارمنستان در اروپا و آمریکا شرکت هایی دارد و محصولات فرآوری و کشاورزی، طلا و جواهر، انرژی پاک، باد و خورشید و صنعت کفش و گردشگری از اولویتهای سرمایه گذاری در این کشور
است.

کیفیت تولید ایران بالاست

سفیر ارمنستان در ایران بیان کرد: در بازدید هایی که امروز از برخی صنایع شما داشتم نشان می دهد کیفیت تولیدات شما بالاست و بسیار علاقمندیم با شما وارد کار مشترک و تجاری شویم.

وی اضافه کرد: پتانسیل همکاری با ایران تا ۵ برابر وضعیت کنونی است و برای توسعه مناسبات تجاری نیازمند شناخت بیشتر از یکدیگر هستیم.

سفیر ارمنستان در ایران اظهارداشت: با مشکلات شما و مقاومت مردم ایران آشنا هستیم و می دانیم شما روی پای خود ایستاده اید اما برخی موانع هم دارید که باید برطرف کنید.

تومانیان افزود: تعرفه گمرکی در ایران بالا و صادرات به ایران سخت است برای نمونه در سال ۲۰۱۸ بدون احتساب گاز در سایر موارد شما ۱۰ برابر ما صادرات داشته اید که نشان می دهد تعرفه بالایی دارید.

وی یادآورشد: ایران با ارواسیا توافق امضا کرده تا تعرفه ترجیحی در ۸۴۲ نوع کالا حذف شود و با این سیاست تشویقی می توان فعالیت های اقتصادی را گسترش داد.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: در برنامه های تجاری باید منافع دو طرف بررسی و تامین شود و در این میان تولید مشترک می تواند محصولات اتولید شده را وارد بازار سوم در اوراسیا کند.

وی اظهارداشت: ایران در تولیدات کشاورزی بسیار قوی است و ارمنستان هم در انبارداری، سردخانه و صنعت بسته بندی تکنولوژی و امکانات خوبی دارد که زمینه تولید مشترک را مهیا کرده و می توانیم محصولی با نام دو کشور تولید و صادر کرد.

آراتاشس تومانیان بیان کرد: پیشنهاد می شود با تشکیل هیئتی زمینه تبادل هیئت های تجاری و سفر به دو کشور مهیا شده و یک سفر هم به ارمنستان صورت گیرد تا ظرفیت ها مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

سفیر ارمنستان در ایران گفت: برپایی نمایشگاههای تخصصی و معرفی توانمندی های صنعتی و کشاورزی هم می تواند در شناخت دو طرف موثر باشد.
 

کد خبر 4649054

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات کالا قزوین ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است، گفت: پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند.

به گزارش ایسنا، کامبیز میرکریمی در یک گفت‌وگوی رادیویی با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند، اظهار کرد: مهم‌ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است.

وی افزود: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه در حال حاضر موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم، گفت: تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم، اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است. در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. البته هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه اظهار کرد: در حال حاضر رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد، اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی‌گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه نیز گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی برای توسعه بازارهای صادراتی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه همچنین جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر دانست و گفت: صادرات ایران به روسیه تا سال ۱۳۹۷ در حد ۲۶۰ میلیون دلار بود، اما در سال ۱۳۹۸ صادرات به این کشور به بالای ۴۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد و حالا هم به یک میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران