Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ایران استفاده از گزینه‌های خود علیه آمریکا را آغاز کرده است.»

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

تارنمای خبری آتلانتیک در گزارشی نوشت: به رغم تأکید مقامات آمریکا و ایران مبنی بر عدم تمایل به درگیری فضایی تهدید و تنش میان دو کشور همچنان ادامه دارد و تهران گزینه‌هایی علیه واشنگتن دارد که استفاده از آنها را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حدود یکسال است که ایران با یکسری اقدامات دولت دونالد ترامپ از جمله خروج آمریکا از برجام، تشدید تحریم‌ها و افزایش تهدیدهای واشنگتن روبرو بوده و اکنون در حال واکنش نشان دادن به این سیاست‌های کاخ سفید است.

بیشتر بخوانید:

ترامپ: آماده گفت‌وگو با ایران بدون هیچ پیش‌شرطی هستم تکذیب ارسال پیام ترامپ به ایران رئیس مجلس نمایندگان: هیچ‌کس در آمریکا تمایلی به جنگ با ایران ندارد


ایران اخیراً از طرح آشکار و سریع خود برای عدم اجرای یکسری تعهداتش در قبال توافق هسته‌ای خبر داد مگر اینکه شروط مد نظرش اجابت شود. این اعلام ایران در بحبوحه یکسری حملات علیه تانکرهای نفتی در منطقه انجام شد؛ حملاتی که دولت ترامپ ایران را به مشارکت در آن متهم کرده است. اگر فرض دولت آمریکا این باشد که کمپین فشار حداکثری هیچ بهایی برای آمریکا و هم پیمانانش ندارد، ثابت شده که این فرض اشتباه است. همزمان با اینکه مقامات آمریکایی و ایرانی هرگونه تمایل برای آغاز جنگ را رد کرده‌اند اما تنش‌ها همچنان تداوم دارد.


«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا اخیراً اعلام کرد که حملات اخیر به تانکرهای نفتی در منطقه پاسخی به راهبرد دولت ترامپ در اعمال تحریم‌ها بوده است. کمپین تحریم‌های آمریکا علیه ایران همچنان در متقاعد کردن تهران برای نشستن پشت میز مذاکره با واشنگتن ناکام بوده است. در این میان ایران زمینه‌های بیشتری را برای واکنش و پاسخگویی دارد. در جبهه دیپلماتیک، ایران تاکنون فقط به تهدید اقدامات قابل برگشت دست زده از جمله در ماه مه به اروپایی‌ها ۶۰ روز فرصت داد تا به درخواست‌های تهران جامه عمل بپوشاند. بازرسان بین‌المللی نیز در ماه جاری اعلام کردند که ایران در راستای افزایش تولید سوخت هسته‌ای حرکت کرده است. در جبهه نظامی، آمریکا، ایران را به دست داشتن در چندین حمله طی هفته گذشته در منطقه متهم کرده است.


تهران فرقی میان جنگ اقتصادی و نظامی نمی‌بیند و به همین دلیل تلاش می‌کند یکسری اقدامات علیه آمریکا از جمله ایجاد اختلال در انتقال نفت برای تأثیر بر بازارهای جهانی انجام دهد تا ترامپ بفهمد فشار حداکثری علیه تهران هزینه دارد و در راستای تغییر رویکردش گام بردارد. اگر این در اصل نیت ایران باشد، این کشور توانایی‌های زیادی در اجرای اهدافش دارد. در یک گزارش دفتر اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا در سال ۲۰۱۷ به تلاش نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران برای بهره‌برداری از موقعیت تنگه هرمز به نفع خود در برابر طرف‌های مقابلش اشاره شد.


سپاه پاسداران معتقد است که با استفاده از انواع مختلف سیستم‌های تسلیحاتی کوچک و سیال و یا با استفاده از توانایی‌هایش در راههای غیرمنتظره برای دستیابی به اهداف تاکتیکی، می‌تواند بر سپرهای دفاعی دشمنش در آب‌های منطقه غلبه کند.


در این گزارش عنوان شد که در میان ابزارهای سپاه در این راستا می‌توان به مین‌های دریایی، موشک‌های کروز دفاع ساحلی، قایق‌های مسلح کوچک و سریع و موشک‌های بالستیک ضد کشتی اشاره کرد. همچنین بر روی زمین جنگ موشکی علیه هم‌پیمانان آمریکا در منطقه در جریان بوده، از جمله حمله به یک فرودگاه عربستان توسط حوثی‌های یمن که تحت حمایت ایران هستند.
 

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز پهپاد آمریکایی لیگ ملت های والیبال آمریکا ایران پهپاد آمریکایی پهپاد جاسوسی جنگ با ایران خلیج فارس دریای عمان مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبود‌ها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود، اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد، اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخورد‌های منفی برای تهران توصیف می‌کردند، اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعا‌های رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپاد‌های خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

دیگر خبرها

  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • (ویدئو) ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده «حق السکوت»
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت برای فیلم‌های مستهجن !
  • ببینید | ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت
  • دو گزینه کاخ سفید در مقابل اعتراضات دانشجویی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است