Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، زمین همواره با دستی بخشنده، داشته‌های ارزنده‌اش را به ساکنان‌اش ارزانی داشته، اما زیرین‌ترین لایه‌های زمین نیز مملو است از گنج‌های پنهانی که از سالیان دور، انسان با کشف و استفاده از این منابع توانست زندگی بهتری را برای خود رقم بزند. اما دست یاری‌گر فناوری، کمک کرده است تا در سال‌های اخیر با دوری از اتلاف و بهره‌برداری غیر اصولی این منابع و معادن، کشف و فرآوری آن به خلق ارزش افزوده و اشتغال منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجهیزات این کار و نوآوری‌های مورد نیازشان به عمق این معادن ارزش و پیچیدگی دارد. اکنون یک شرکت دانش‌بنیان داخلی برمسیر تولید این تجهیزات گام برداشته است.

اختری مدیرعامل شرکت کانی صنعت پارس، از تولید تجهیزات حفاری اکتشافی و عرضه این محصولات به بازار تجاری گفت و ادامه داد: این دستگاه علاوه بر قابلیت بالا در اکتشاف و اندازه‌گیری ذخایر معدنی، حفاری و بهره‌برداری را با کیفیتی بالا و هزینه‌هایی به مراتب پایین‌تر از استفاده از تجهیزات مشابه، ممکن ساخت.

این فعال دانش‌بنیان، با بیان این‌که در دو بخش اکتشاف معدنی و صنعتی فعالیت می کنیم، افزود: در بخش صنعتی فعالیتمان را با تولید دستگاه‌هایی که به اکتشاف و بهره‌برداری معدنی کاربرد دارند اختصاص دادیم. این دستگاه‌ها در تمامی معادن فلزی قابلیت استفاده دارند و تا اعماق مشخص مورد نیاز پروژه، به اکتشاف، حفاری و بهره‌برداری می‌پردازند.

اختری با اشاره به این‌که دستگاه اکتشاف معدن تولید شده توسط این شرکت، ضمن دریافت ثبت گواهی اختراع، تاییدیه‌های ملی و بین‌المللی را دریافت کرده است، بیان کرد: دستگاه تولید شده توسط این شرکت نخستین دستگاه ساخت یک شرکت ایرانی است که از حیث قیمت، کارآمدی و سادگی کاربری، نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی برتری دارد.

وی افزود: در حال حاضر نمونه‌های مشابه خارجی که عمدتا با کیفیت به مراتب پایین و از کشورهای چین یا ترکیه وارد می‌شود، این در حالی است که دستگاه تولید شده توسط این شرکت با قیمت 50درصد کم‌تر و با کیفیت و قابلیت‌هایی، افزون‌تر از نمونه وارداتی عرضه شده است.این شرکت از امکانات پیشرفته طراحی مانند برنامه طراحی کد ( CAD ) و سیستم تست شبیه سازی کامپیوتری بهره مند است که کیفیت طراحی ، فناوری و ساخت و خدمات پس از فروش شرکت را تضمین می‌کند.

به گفته اختری، ماشین آلات مواد معدنی و شیمیایی از قبیل سیمان ، گچ ، آهک ، پودر های میکرونیزه ، صنایع کاشی ، سرامیک و مصالح سبک از اصلی ترین محصولات این شرکت به شمار می‌رود.

وی افزود: این شرکت علاوه بر ساخت ماشین‌آلات حفاری و اکتشاف معدنی، برخی از تجهیزات و ماشین‌آلاتی که در صنایع دیگری چون سیمان، ماشین‌آلات یا فولاد نیز به کار می‌روند، تولید می‌کند.

مدیرعامل کانی صنعت پارس، بابیان اینکه در حال حاضر به طور مستقیم 4 نفر و به طور غیر مستقیم 12 نفر از دانش‌آموختگان و متخصصان کشور در این شرکت دانش‌بنیان مشغول فعالیت هستند، افزود: با توجه به شرایط کشور و محدودیت‌های نفتی، استقبال از فرآیند اکتشاف و بهره‌برداری معادن افزایش یافته و فرصتی را برای ایجاد اشتغال بیش‌تر و تولید ارزش افزوده، در کسب و کارهای این حوزه و همچنین فروش تجهیزات دانش‌بنیان فراهم کرده است.

اختری در پایان از اشتغال آفرینی و تولید ارزش افزوده به کمک محصولات دانش‌بنیان داخلی گفت و ادامه داد: حدود 2 سال بسیاری از جوانان مهاجرت کرده ، به خصوص در حوزه مس به کشور بازگشته و در شرکت‌ها مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/

326 / 156 اکتشاف حفاری حفاری اکتشافی اکتشاف معدنی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اکتشاف حفاری حفاری اکتشافی اکتشاف معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی

امیرشنوا دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند