Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:03:30 GMT

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به بدهی آمریکا

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۶۹۰۷۷

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به بدهی آمریکا

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که بدهی آمریکا در مسیر ناپایداری قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، در گزارشی که صندوق بین‌المللی پول نسبت به بدهی‌های آمریکا منتشر کرده است، ضمن تمجید از حمایت‌های مالی دولت برای تقویت رشد اقتصادی نسبت به افزایش سریع حجم بدهی‌های آمریکا ابراز نگرانی شده است.

طبق اعلام این نهاد بین‌المللی نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی آمریکا برای دولت این کشور به ۷۸ درصد و برای کل اقتصاد این کشور به ۱۰۷ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین‌المللی پول خواهان ایجاد تغییرات ساختاری برای معکوس شدن روند افزایشی بدهی‌ها در بزرگ‌ترین اقتصاد جهان شده و افزوده است که مدیریت مساله بحران بدهی آمریکا باید تدریجی و مرحله به مرحله باشد.

صندوق با اشاره به سیاست‌های محدودکننده مهاجرت دولت فعلی آمریکا گفته است که برای جلوگیری از روند سالمندی جمعیت و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز اقتصاد آمریکا لازم است درهای این کشور به روی مهاجران بیش از پیش گشوده شود و دولت به فکر اصلاحات ساختاری بلند مدت نظیر تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد هماهنگی بیشتر در حوزه قوانین کسب و کار فدرال و ایالتی باشد.

صندوق بین‌المللی پول همچنین از بانک مرکزی آمریکا خواسته است تا زمان قرار گرفتن سطح دستمزدها و نرخ تورم در وضعیت مطلوب، سیاست افزایش نرخ بهره خود را به تعویق بیاندازد. با توجه به چشم‌انداز نامطمئن اقتصاد جهانی لازم است به منظور برقراری موازنه در متغیرهای پولی با احتیاط بیشتری رفتار شود.

صندوق بین‌المللی پول سیستم مالی آمریکا را سالم و بانک‌های این کشور را دارایی کیفیت دارایی لازم دانسته است اما نسبت به افزایش ریسک‌های مالی در میان مدت هشدار داده است، چراکه چنین ریسک‌هایی می‌توانند در روند اشتغالزایی و جذب سرمایه آمریکا مشکلات زیادی را ایجاد کنند.

لازم به ذکر است، بدهی آمریکا در حال حاضر بیش از ۲۲ تریلیون دلار است و پیش‌بینی می‌شود تا زمان پایان ریاست جمهوری ترامپ این رقم به بیش از ۲۳ تریلیون دلار برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • هشدار آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی پیرامون حکم بازداشت رهبران اسرائیل
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • هشدار هواشناسی کرمان نسبت به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها