Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، زاهد محمودی صبح امروز دوشنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اهر با اشاره به تغییرات در آئین نامه اجرایی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها از سوی هیأت دولت اظهار داشت: تا پیش از اعمال تغییرات در آئین نامه اجرایی شورای برنامه‌ریزی، ۱۳ کمیته ذیل این شورا تشکیل می‌شد و این کمیته‌ها که تلفیق شده‌اند تعداد کمیته‌ها به ۴ مورد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: کارگروه "اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری"، کارگروه "زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست"، کارگروه "اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده" و کارگروه "آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری" بدر ذیل شورای برنامه‌ریزی بر اساس مصوبه هیأت وزیران تشکیل می‌شود.

فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: طبق ابلاغیه دولت؛ تمامی اعضا بایستی در جلسات کارگروه‌ها حضور داشته باشند و در صورت غیبت موجه اعضا که باید از پیش هماهنگ شده باشد می‌توانند نماینده معرفی کنند اما نماینده آن دستگاه در جلسات کارگروه حق رأی ندارد.

پروژه‌های عمرانی روستاهای فاقد دهیاری شهرستان اهر اولویت‌بندی می‌شود

محمودی در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی شهرستان اهر که مجری طرح‌های توسعه روستایی هستند موظف به ارائه گزارش از پیشرفت پروژه‌های عمرانی روستاها هستند، گفت: وقتی برای اداره‌ای جهت اجرای پروژه عمرانی در روستاها اعتبار تخصیص می‌شود موظف است تا گزارش ارائه دهند و اگر عملکرد آن دستگاه مورد تأیید باشد و نیازمند اعتبار باشد تخصیص می‌دهیم.

وی، خواستار تفکیک وظایف ادارات راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شد و افزود: تمامی احداث و آسفالت‌ریزی راه‌های روستایی بر عهده "اداره راه و شهرسازی" و مرمت، نگهداری و شن‌ریزی راه‌ها بر عهده "اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای" خواهد بود تا زمانی که دولت تفکیک وظایف این دستگاه‌ها را ابلاغ کند.

رئیس شورای برنامه‌ریزی شهرستان اهر در ادامه سخنان خود از اولویت‌بندی اجرای پروژه‌های در روستاهای فاقد دهیاری این شهرستان خبر داد، بیان کرد: پروژه‌هایی که می‌تواند در زندگی مردم تأثیرگذار باشد و گره از مشکلات آنها بگشاید بر اساس اولویت‌بندی در روستاهای فاقد دهیاری احداث می‌شود.

محمودی با ذکر اینکه هزینه اعتبار یک روستا در روستای دیگری به صلاحدید دستگاه مربوطه از نظر اداری غیرقانونی و تخلف محسوب می‌شود، ابراز داشت: هر اعتباری که جهت اجرای پروژه عمرانی به روستایی تخصیص می‌یابد حتماً باید در آن روستا هزینه شود، این‌طور نیست که دستگاه مربوطه بنا به صلاحدید خودش اعتبار روستایی را در یک روستای دیگر هزینه کند.

وی، آب‌رسانی به روستاهای فاقد آب شرب و قشلاق عشایری شهرستان اهر را از اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی برشمرد و گفت: روستاهای آلپوت، خرده قشلاق، جالیق و دیزج تلخاج نیازمند آب‌رسانی و تأمین آب شرب دارند که در راستای ارائه خدمات به روستاییان و عشایر؛ اعتبار مورد نیاز برای آب‌رسانی به این روستاها از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری تأمین می‌شود.

فرماندار شهرستان اهر تصریح کرد: هدف اصلی از اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی و تخصیص اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری، محرومیت‌زدایی از روستاها و مناطق عشایری است که در این راستا تأمین آب شرب و احداث و مرمت راه‌های روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری مورد تاکید است.

محمودی از اجرای ۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری شهرستان اهر خبر داد و افزود: بر اساس برآورد اولیه، برای اجرا و احداث ۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری شهرستان اهر از محل اعتبارات داخلی دستگاه‌ها و دولت، ۲ میلیارد تومان تخصیص می‌یابد.

در ادامه این جلسه دستگاه‌های دولتی در خصوص وضعیت پروژه‌های عمرانی روستاهای فاقد دهیاری و پیشرفت آنها گزارش ارائه دادند و پروژه‌های عمرانی پیشنهادی روستاهای فاقد دهیاری ادارات بررسی شد.

تأمین اعتبار جهت اجرای پروژه‌های عمرانی احداث راه روستاهای انداب جدید، دده قشلاق علیا و بصیرآباد؛ ترمیم پل و راه روستاهای گروس، قوری‌گل و ایلکده؛ آب‌رسانی به روستاهای آلپوت، دده قشلاق سفلی، خرده قشلاق، جالیق و دیزج تلخاج؛ ادامه پروژه استخر آب روستای مرده‌کتان (قیزفخری)؛ جدول‌گذاری روستاهای قزلجه و آقاکندی؛ برق‌رسانی به روستای حاج علی بیگ‌کندی و نهرکشی روستای دیزج تلخاج با موافقت اعضای شورای برنامه‌ریزی شهرستان اهر تصویب شد.

کد خبر 4649172

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان اهر آبرسانی روستایی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ تانکر آب در روستاهای محروم بخش بیارجمند شاهرود توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سعیدی صبح چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات هلال احمر شاهرود از توزیع ۲۰ تانکر آب در روستاهای بخش بی ارجمند شاهرود خبر داد و ابراز داشت: روستای دراز آب از جمله مناطقی که در بحران خشکسالی قرار دارد.

وی ضمن بیان اینکه این تعداد تانکر به همت خیران تهیه شده است، افزود: ۷۰۰ میلیون ریال برای تهیه این تانکرها اعتبار صرف شده است.

معاون داوطلبان هلال احمر استان سمنان بابیان اینکه تأمین تانکر آب بین خانواده‌های منطقه دچار تنش آبی به انجام رسید، ابراز داشت: این منطقه به خاطر خشکسالی با آسیب‌های بسیاری همراه که رفع آنها همراهی خیران را می‌طلبد.

سعیدی ضمن بیان اینکه هشت سبد غذایی نیز بید نیازمندان مناطق کم برخوردار توزیع شد، تصریح کرد: این اقدام به همت اعضا و داوطلبان خانه‌های هلال روستایی و شهری انجام شده است.

وی ضمن بیان اینکه رفع چالش‌های خانواده‌های کم برخوردار و محروم روستاهای در دستور کار است، افزود: از اولویت‌های خدمات داوطلبان تأمین آب و رسیدگی به این خانواده‌ها است.

کد خبر 6087298

دیگر خبرها

  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • ۲۰ تانکر آب در روستاهای محروم بخش بیارجمند شاهرود توزیع شد
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم