Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

برتران‌دومینو نخستین اجرای برنامه یازدهم از دور دوم برنامه عصرجدید بود. اینبار این گروه درباره چیدن دو مینو خود قصه‌ای طراحی کرده بودند که نشان می‌داد یک توریست خارجی با دومینویی خلاقانه، مسافر دیدنی‌های ایران شده است.

در این اجرا ۳۰ هزار دو مینو به کار رفته بود و حدود ۱۶ ساعت برای چیدن دو مینو زمان صرف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اجرای این گروه با یک خطا همراه شد و داوران رضایت خوبی نداشتند و فقط سه چراغ سفید دریافت کردند.

گروه ریکو؛ دومین اجرای برنامه یازدهم از دور دوم را بر عهده داشتند. گروه سه نفره ریکو توانستند هیجان انگیزترین اجرای عصر جدید را روی صحنه ببرند.

در این اجرا آرمان یکی از اعضای گروه، پرواز در هوا و فرودآمدن را به نمایش گذاشت. حتی در بخشی این گروه سه نفره با اینکه چهار رای مثبت را از داوران دریافت کرده بودند تصمیم گرفتند فرود آمدن روی میخ و آتش را هم اجرا کنند که این حرکت نفس‌ها را در سینه ها حبس کرد و قلب‌ها را به تپش وا داشت.

رویا نونهالی تحت تاثیر از این اجرای هیجانی گفت: بهترین نمایش را روی صحنه شاهد بودیم اجرایی که باعث هیجان من شد و مرا غرق در لذت کرد. چنین اجرایی را تاکنون ندیده بودیم.

امین حیایی با آرامش گفت: هماهنگی، شجاعت و جسارت شما بسیار عالی بود. اما آریا عظیمی نژاد نسبت به آرامش حیایی اعتراض کرد و گفت «چرا با دیدن چنین اجرای پر انرژی اینقدر آرام گفتی.»

این صحبت او باعث شد حیایی ایستاده با هیجان بسیار بگوید که من از هماهنگی، شجاعت و جسارت شما بسیار لذت بردم.

علی جعفری (قمی)؛ سومین اجرای برنامه یازدهم از دور دوم را برعهده داشت. قهوه‌چی محبوب مسابقه عصر جدید، به چای فصل مقدماتی، املت و سبزی‌خوردن اضافه کرد و استندآپ کمدی جذاب و شیرین را روی صحنه برد.

حیایی از علی قمی سوال کرد که سینما میرفتی؟ به سینما علاقه‌مند بودی؟ او گفت: بله، عشق جمشید هاشم پور را داشتم.

او درباره شهرت بعد از برنامه عصر جدید عنوان کرد: هرجا می‌روم شهرت با من است، حتی همسرم بیشتر از من معروف شده است.

علی قمی در این قسمت برای داوران املت آماده کرد و امین حیایی به خاطر صداقت او اولین رای مثبت را داد.

در ادامه علی قمی برای علیخانی نیمرو درست کرد و گفت: من از چشمات خوندم که املت دوست نداری. علیخانی گفت «چشمای من نیمرویی (خنده)»

عظیمی نژاد به خاطر طعم خوب املت علی قمی گفت: تا اطلاع ثانوی با من کاری نداشته باشید، چون دارم املت می‌خورم.

علی قمی به خاطر اجرای ساده وشیرین خود چهار رای مثبت داوران را دریافت کرد. در پایان اجرای سوم داوران با املت از تماشاگران عصر جدید پذیرایی کردند. همچنین قمی گفت که روزی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ چایی میخورم.

گروه ستاره‌ها؛ آخرین اجرای برنامه یازدهم را انجام دادند. این اجرا ورزشی، فن‌آورانه و ابتکاری بود که با ۴ فرازِ متنوع گوش‌ها و چشم‌ها را درگیر کرد. اجرای خوب و بی نقض گروه ستاره ها باعث شد داوران چهار چراغ قرمز را برای آن‌ها روشن کنند.

در بخشی از این اجرا یکی از اعضای گروه اتفاق جالبی را بیان کرد و گفت: همسرم برای مهریه خود از من اجرای شاد برای بچه‌های محک را تقاضا کرده است. علیخانی به همسر او گفت: خانم شما خواهر و دختر خاله دارید (خنده)

در فصل دوم این برنامه داوران در هر قسمت دو اجرا را انتخاب کردند، اما در نهایت انتخاب نهایی را به عهده مخاطبان گذاشتند تا بینندگان فینالیست نهایی این برنامه را انتخاب کند.

در قسمت یازدهم هم داوران گروه ریکو و گروه ستاره‌ها را برگزیدند. حال باید منتظر نظر نهایی مردم بمانیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران حبس انرژی چای عشق مهریه انرژی ایران چای قلب مهریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی

دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی گفت: در دوره اخیر این جشنواره سطح برگزاری و کیفیت اجرا‌ها به شکل قابل توجهی ارتقاء یافته است که این پیشرفت، نتیجه تلاش‌های مستمر و جذب مربیان تراز اول کشور برای کار در روستا‌ها به حساب می‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید مجتبی ذبیحی، دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی با اشاره به اینکه جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی که هر ساله با هدف حفظ و ارتقاء فرهنگ و هنر روستایی و عشایری برگزار می‌شود، امسال شاهد پیشرفت‌های چشمگیری بود، اظهار کرد: امسال ۵۰ گروه فیلم برای شرکت در جشنواره ارسال کردند که از این تعداد، ۲۳ اثر برای مسابقه در روستای کردر رضوی انتخاب شدند.


وی با بیان اینکه پیشرفت گروه‌ها بسیار خوب بود و سطح برگزاری نیز بسیار بالا بود، افزود:. این پیشرفت به دلیل متقاعد کردن مربیان تراز اول کشور برای کار در روستا‌ها بود. همچنین، برای اولین بار شاهد حضور دختران در این بخش جشنواره بودیم که باعث ایجاد انگیزه شد.


دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی تأکید کرد که پخش زنده تلویزیونی اجرا‌ها از شبکه استانی خلیج فارس، باعث شد که بعضی از مسائل فنی گروه‌ها انجام نشود و اشاره کرد: اگر این پخش زنده قرار است طی سال‌های آینده نیز باشد، باید این مسائل حل شود و مسائل فنی را فدای پخش تلویزیونی نکنیم.
در ادامه، دبیر جشنواره به جوایز اشاره کرد و گفت: اعزام‌ها با کمک استانداری‌ها، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها انجام شد و اسکان گروه‌ها توسط مردم مهربان و خونگرم روستای کردر رضوی بر عهده داشتند.

دیگر خبرها

  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • برنامه و داوران یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • اجرای برنامه های هنری ناشنوایان در جوار آرامگاه فردوسی
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • شور ساحری در صحنه سیرک