Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، فیلیپ تیه‌بو در همایش بین‌المللی دانشگاهی فرانسه زبان که در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: مقامات ایرانی و فرانسوی، همکاری دانشگاهی علمی و پژوهشی را در بطن روابط دوجانبه خود قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: بر پایه تفاهم‌نامه همکاری در زمینه آموزش، پژوهش و فناوری که طی بازدید رئیس جمهوری ایران از فرانسه در سال 2016 به امضا رسید، پروژه‌های متعددی در سال‌های اخیر راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر فرانسه در ایران افزود: دو کشور به اجرای برنامه بورس دکتری مشترک ترددی با اعتبار مالی مشترک و توسعه برنامه جندی‌شاپور پرداخته‌اند که مختص حمایت از پروژه‌های تحقیقاتی است.

سفیر فرانسه در ایران تصریح کرد: در این راستا برنامه جندی‌شاپور پلاس نیز راه‌اندازی شد و دوره‌ای مشترک و برنامه‌های جابجایی دانشجویان و پژوهشگران توسعه یافت.

وی در ادامه گفت: میان فعالیت‌های متعددی که تاکنون صورت گرفته است، دیدارهای همکاری دانشگاهی ایران و فرانسه ابتدا در تهران در دسامبر 2016 و سپس در پاریس در ژوئن 2018 و همچنین تشکیل کمیته مشترک میان دو کشور جهت عمق بخشیدن و پویا کردن روابط علمی، فراهم شد.

تیه‌بو اضافه کرد: در این چارچوب برای اینکه آژانس دانشگاهی فرانسه زبان بتواند فعالیتش در ایران را توسعه دهد، فرانسه به حمایت همه‌جانبه آن آمد، به طوری که پس از ایران با 10 دانشگاه عضو شبکه جهانی آژان، دهمین جایگاه میان اعضای منطقه را به خود اختصاص داده است.

وی یادآورشد: این همایش با ایجاد روابط جدید میان مراکز برجسته فرانسه زبان در فرانسه و همچنین در لبنان یا سوئیس، راهگشای ابتکارات نوین برای رویارویی با چالش‌های معاصر در زمینه‌های گوناگون و یافتن پاسخی بر مسائل بنیادی بین رشته‌ای است.

سفیر فرانسه در ایران، در پایان گفت: سفارت فرانسه از اینکه در بطن این امر مبتکرانه قرار گرفت، خرسند است؛ فعالیتی که با مشارکت بسیار سازنده وزارت علوم ایران، دانشگاه تهران و آژانس دانشگاهی فرانسه زبان به ثمر نشست.

انتهای پیام /

321 / 320 فیلیپ تیه بو سفیر فرانسه در ایران همایش دانشگاهی فرانسه زبان دانشگاه تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سفیر فرانسه در ایران دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • عصبانیت میرسلیم از دولت /اعطای دکتری افتخاری دانشگاه فرعی به دست معاون دانشگاه به رئیسی چه افتخاری دارد؟
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • ارتقا امنیت در کرمانشاه محسوس‌تر می‌شود
  • فیلم| کارشناسان عرب‌زبان: حب و بغض را در مورد ایران کنار بگذاریم،راهبرد منطقه‌ای ایران باید در دانشگاه‌ها تدریس شود
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • یادگیری زبان فرانسوی