Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،‌ عباس رنجبر رییس پژوهشگاه هواشناسی کشور در این جلسه از اجرای مدل‌های پیش‌بینی عددی وضع هوا، تجهیز شبکه باران‌سنجی در حوضه‌های آبریز شمال تهران و عملیاتی نمودن سامانه هشدار سیل در حوضه‌های مورد مطالعه به عنوان بخشی از اهداف این طرح نام برد.

وی همچنین با بیان این نکته که سامانه‌‌های هشدار سیل از طریق پیش‌بینی زمان و شدت واقعی سیل در حوضه آبریز، نقش چشم‌گیری در کاهش خسارات سیل دارند، یادآور شد: تکنولوژی جمع‌آوری، انتقال و پردازش داده‌های هیدرولوژیکی و پیش‌بینی زمان واقعی از طریق مدل‌سازی در سال های اخیر پیشرفت کرده و امکان بیشتری را برای استفاده از این سامانه و هشدار سیل فراهم ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست فرح محمدی معاون فنی شبکه ایستگاه‌های سازمان هواشناسی کشور نیز گفت: مطالعات اولیه و بازدیدهای میدانی مربوط به مکان‌یابی ایستگاه‌های هواشناسی در ۸ حوضه آبریز اصلی شهر تهران به پایان رسیده است.

وی همچنین به چگونگی برنامه‌ریزی به منظور نظارت بر نصب و عملکرد ایستگاه‌ها بر اساس استانداردهای WMO با هدف اطلاع رسانی به صورت برخط و با کیفیت مورد انتظار اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران،‌ رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این جلسه ضمن استقبال از روند اجرای پروژه، آمادگی سازمان را براساس ظرفیت‌های اطلاعاتی، مکانی و حقوقی به منظور اجرای سریع طرح اعلام کرد.

وی در ادامه بر ضرورت اجرای پروژه در سقف زمانی مقرر و سرعت بخشیدن به نصب و استقرار ایستگاه‌ها قبل از پایان سال جاری تاکید کرد به نحوی که در بارندگی‌های ایام پایان سال این سامانه راه‌اندازی شده باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل مدیریت بحران عباس رنجبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند.   به گزارش ایرنا از استانداری تهران، حامد یزدی مهر روز چهارشنبه با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری های محلی، اظهار کرد: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه پایان خواهد یافت.   یزدی مهر گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.   ستاد بحران استان تهران به همه مردم به ویژه ساکنین استان در ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.   یزدی مهر با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.   وی همچنین اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.   یزدی مهر پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.   وی درخصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال ها، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.   مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه ها و اطمینان از لایروبی کانال ها و آب روها، نیز تاکید کرد.  

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی درباره بارش رگباری باران/ نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود