Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بنفشه زهرایی در آئین آغاز به کار رویداد ملی سازگاری با کم‌آبی، با بیان اینکه مقوله کم‌آبی متأثر از عوامل متفاوتی از جمله خشکی طبیعت، تغییر آب و هوایی، نبود ظرفیت ذخیره آب در آبخوان‌ها و نیز ضعف مدیریت است، اظهار داشت: عوامل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی از سایر عوامل تأثیرگذار بر کم‌آبی است و از سوی دیگر، کاربری نامناسب اراضی، نبود برنامه آمایش سرزمینی، سبک زندگی، سرمایه‌گذاری ناکافی برای توسعه زیرساخت‌های تأمین و انتقال آب، می‌تواند از عوامل ایجاد و استمرار مقوله کم‌آبی به شمار برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارزان بودن آب در ایران را می‌توان یکی از عوامل مؤثر بر کم‌آبی دانست که این موضوع با محدودیت‌های سیاسی و اجتماعی ناشی از اختصاص آب با توسعه زیرساخت‌های هیدرولیکی، باعث می‌شود که مسئولان به دنبال اجرای برنامه‌های توسعه منابع آب باشند.

به گفته این مقام مسئول، مهمترین علت ایجاد کم‌آبی، عوامل انسان‌ساخت و غیرمرتبط با طبیعت است و زیرساخت‌های متعدد این عوامل در کشور، به راحتی قابل رؤیت هستند. بر این اساس با احداث سازه‌های تنظیمی می‌توان ظرفیت تأمین آب را تا حدی بالا برد و بر اساس آن، نیازهای صنعت کشاورزی را پاسخ داد؛ اما مشکل از آنجایی شروع می‌شود که نیازها بیش از اندازه توسعه می‌یابد تا قادر به تنظیم بین نیازها و منابع وجود نداشته باشد.

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خشکسالی آب کم ابی تامین و انتقال اب زیرساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۱۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس گلرو نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و منتخب مردم در مجلس دوازدهم، طی نامه ای به رئیس جمهور و مذاکره با وزیر بهداشت، با اشاره به کمبود زیرساخت درمانی در مرکز استان، خواستار توسعه بیمارستان کوثر از ۳۰۰ تخت به ۸۰۰ تخت شد.

گلرو از تلاش های دولت رئیسی در ایجاد زیرساخت های درمانی از جمله سوانح سوختگی، اورژانس کوثر، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان کوثر، تامین دستگاه فوق پیشرفته رادیوتراپی برای درمان سرطان، توسعه بیمارستان امیرالمومنین بعنوان بیمارستان دوم مرکز استان تقدیر کرد.

این عضو خانه ملت با اشاره به تردد میلیونی زائران امام رضا (ع) از سمنان و خدمات ملی مراکز درمانی سمنان، زیرساخت های موجود را کافی ندانست و بر ضرورت توجه جدی وزارت بهداشت به تامین زیرساخت درمانی حوزه انتخابیه تاکید کرد.

کد خبر 6092893

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان