Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدباقر هنربر در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران منطقه ارسباران که با موضوع پیشگیری و مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع در فرمانداری خداآفرین برگزار شد، گفت: جنگل‌ها و مراتع در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و گردشگری تأثیر زیادی دارند و به عنوان سرمایه ملی و یک امانت باید به دست آیندگان برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اعلام اینکه کشور ایران و استان آذربایجان شرقی، حادثه خیز است، بر لزوم استقرار دیده بان جهت نظارت بر نقاط بحرانی، نصب تابلوهای هشداردهنده در حاشیه جاده‌ها و مناطق گردشگری، توزیع بروشورها، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای اطلاع رسانی دقیق و موثق، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد، بسیج، ارتش، امامان جمعه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فعال کردن گشت‌های حفاظتی تاکید کرد.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همچنین با بیان اینکه مدیریت بحران استان با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی مدیران و مسئولان کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کند، گفت: اساسی‌ترین و مهم‌ترین مرحله مدیریت بحران، پیشگیری و پیش بینی است که اعضای ستاد باید به آن توجه کنند.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی نیز نسبت به برخورد قانونی با آتش سوزی‌های عمدی از سوی افراد هشدار داد و گفت: مطابق آمار در چندسال اخیر تعداد ۵۰۸ فقره آتش سوزی در استان اتفاق افتاده است که حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی در این آتش سوزی ها طعمه حریق شده است.

 

داور نامدار بر اهمیت پیشگیری از آتش سوزی مناطق جنگلی به دلیل گونه‌های نادر گیاهی و جانوری تاکید کرد و گفت: سرانه جنگل‌ها در ایران نسبت به دنیا و در آذربایجان شرقی نسبت به کشور کمتراست، بنابراین محدودیت این منابع ارزش حفاظتی آنها را بیشتر می‌کند.

 

وی افزود: سالانه آتش سوزی‌های متعدد در جنگل‌های ارسباران اتفاق می‌افتد که بر اساس بررسی‌های انجام شده، عامل انسانی دلیل اصلی آن بویژه در ایام تعطیلات و روزهای پایانی هفته است.

 

وی با بیان اینکه باید برای صیانت از منابع طبیعی به عنوان ثروت‌های بی مانند خدادادی، گروه‌های مردمی تشکیل و جهت همکاری با یگان حفاظتی تلاش کنند، گفت: تمام لوازم و تجهیزات مورد نیاز تهیه و دراختیار این گروه‌ها قرار می‌گیرد.

 

فرماندار خداآفرین هم با تاکید بر پیشگیری از وقوع آتش سوزی و نیز مقابله و مهار به موقع آتش مراتع گفت: به منظور جلوگیری از گسترش و کاهش خسارات ناشی باید در سریع‌ترین زمان با حضور به موقع نیروها نسبت به خاموش کردن حریق اقدام شود.

 

علی امیری راد گفت: در سه ماهه نخست امسال ۸ مورد آتش سوزی مراتع و پوشش در این شهرستان اتفاق افتاده که با تلاش اعضای ستاد بحران در کمترین زمان خاموش شده است.

 

وی بر ضرورت مشارکت مردم در مقابله با آتش تاکید کرد و گفت: به منظور استفاده از ظرفیت نیروهای بومی و دهیاران و شوراهای اسلامی ۶۰ نفر به عنوان همیار طبیعت دوره دیده‌اند و به زودی کارت همیار افتخاری برایشان صادر می‌شود.

 

رئیس ستاد مدیریت بحران خداآفرین بعد مسافت، پراکندگی روستاهای شهرستان، جنگلی و صعب العبور بودن مناطق، نامناسب بودن پوشش تلفن همراه، نبود بی سیم امدادی را از جمله مشکلات موجود در این شهرستان برای مدیریت بحران برشمرد.

 

وی با اشاره به اینکه بخش عمده جنگل‌های ارسباران در این شهرستان واقع شده است براهمیت حفاظت از این جنگل‌ها بویژه در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی تاکید کرد.

 

همچنین با حضور مسئولان استانی و شهرستان های خدا آفرین، کلیبر، اهر، ورزقان، جلفا و هوراند در محدوده روستای کریشان خدا آفرین مانور عملیاتی و میدانی اطفای حریق با هدف ارزیابی توانمندی نیروها و امکانات برگزار شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی جاده جنگل فرماندار مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌

حجت الاسلام صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان با ابراز تاسف از حریق منطقه امام زاده ابراهیم از تلاش‌های هلال احمر، اورژانس و تمامی نهاد‌هایی که در اطفای حریق و ساماندهی مصدومان تلاش کردند قدردانی کرد.

وی با تاکید بر اینکه آسیب و خسارت‌های زیادی به مردم منطقه وارد شده است گفت: مسئولان باید در اسکان و کمک رسانی حادثه دیدگان از حداکثر امکانات استفاده کنند.

رئیس شورای قضایی استان با اشاره به اینکه در اولین ساعات این حادثه، دادستان شهرستان شفت در محل حاضر شد و دستورات اولیه قضایی را صادر کرد افزود: در مرکز استان نیز با تشکیل جلسه برضرورت پیگیری مجدانه شناسایی علت حادثه و برخورد با عوامل آن تاکید شد.

وی با بیان اینکه قصور و کوتاهی برخی مسئولان در این حادثه محرز شده است اظهار داشت: دستگاه قضایی با مدیرانی که ترک فعل کرده‌اند و اهمال آنان گسترش آتش سوزی و تضییع حقوق مردم را در پی داشت برخورد قاطع خواهد کرد.

منبع: ایلنا

tags # اخبار حوادث سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی روستای گیلان
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی