Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@20:55:18 GMT

تکمیل زیرگذرگیشا تا11ماه آینده

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۳۳۹۲

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران جزئیات پروژه جمع آوری پل گیشا را تشریح و ابراز امیدواری کرد طی ۱۱ ماه آینده عملیات عمرانی زیرگذر این محدوده تکمیل شود. ناطقان: صفا صبوری دیلمی در خصوص جزئیات پروژه جمع آوری پل گیشا و احداث زیرگذر گفت: این پروژه سه قسمت دارد، بخشی که در زیرزمین در حال انجام است، بخش سطح زمین که همتراز اتوبان چمران خواهد بود و بخشی هم در بالای سطح زمین انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت زیرزمین ارتباط شرق و غرب را به هم وصل می کند و معکوس پلی است که در حال حاضر ما مشغول جمع آوری آن هستیم. این زیرگذر نیز دسترسی شرق و غرب را فراهم کرده اما پل تنها در هر بخش دو لاین داشت، ولی زیرگذر سه لاینه است و ترافیکی که باریک شدن عرض در این محدوده ایجاد می کرد، با تعریض زیرگذر بهبود خواهد یافت.

وی ادامه داد: پل گیشا به دلیل قدمتی که داشت از لحاظ بارهای لرزه ای مقاوم نبود و در پایش هایی که انجام شده بود، مشخص شد پل ایمن و قابل اطمینان نیست، می توانستیم پل را تقویت کنیم اما نمی توانستیم آن را تعریض کنیم، بنابراین بهبود ترافیکی در منطقه ایجاد نمی شد.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه زیرگذر این محدوده تا ۱۱ ماه آینده تکمیل خواهد شد، گفت: تمام تلاش خود را می کنیم که تا پایان سال این پروژه به سرانجام برسد اما زمان پیش بینی شده برای تکمیل زیرگذر بدون در نظر گرفتن موارد غیرقابل پیش بینی ۱۰ تا ۱۱ ماه است.

وی در پاسخ به این پرسش که با آغاز سال تحصیلی جدید و افزایش بار ترافیکی شهر تهران پیش بینی لازم برای ترافیک این محدوده شده است، گفت: بخش همتراز با سطح زمین این پروژه تا مهرماه به نتیجه خواهد رسید و بخشی از مردم که قصد تردد شرقی-غربی ندارند و می خواهند چمران را به سمت جنوب یا شمال بروند، مشکل دسترسی هایشان حل خواهد شد، بنابراین بخشی از بار ترافیکی منطقه تا مهرماه کاهش پیدا می کند.

صبوری دیلمی در خصوص اینکه برخی احتمال داده اند این پل پس از جمع آوری دوباره نصب نخواهد شد، گفت: این سازه بخشی از تاریخ مهندسی شهر ماست. اگر بخواهیم آن را به عنوان آهن قراضه بفروشیم، قیمت آن کیلویی هزار تومان می شود اما ما در این محدوده حدود ۴ تا ۵ پل عابر پیاده می خواهیم که می توانیم با بازگرداندن قسمت هایی از این پل، این نیاز را برطرف کنیم. این مسیر دیگر محل تردد خودروها نخواهد شد، بلکه مسیر دوچرخه، فضای بازی کودکان، کافی شاپ و در مجموع به فضای مکث تبدیل خواهد شد که احتمالاً برای این پروژه از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شود.

وی با اشاره به بار ترافیکی این محدوده گفت: طی یکی دو هفته ابتدایی هر پروژه تا زمانی که مردم مسیرهای جدید خود را پیدا کنند و شرایط زندگی خود را با پروژه وفق دهند، آشفتگی هایی داریم اما به تدریج مردم از سفرهای غیرضروری در این محدوده خودداری می کنند و مسیرهای جدید را جایگزین می کنند. ما نیز در مدیریت شهری هر روز به دنبال روش هایی برای کاهش بار ترافیکی این محدوده هستیم. به طور مثال به تازگی در جنوب نواب مسیر کندرو را افتتاح کردیم که می تواند در بار ترافیکی چمران تأثیرگذار باشد. تمام تلاش ما این است که مردم کمتر در ترافیک بمانند اما ایمنی برای ما در اولویت است و اگر حادثه ای روی این پل اتفاق می افتاد، قابلیت جواب گویی وجود نداشت.

صبوری دیلمی با اشاره به رصد دائمی پل های پایتخت گفت: در تهران بیش از ۷۰۰ پل وجود دارد که دائماً مورد رصد و ایمن سازی هستند. امسال در کنار ساماندهی پروژه گیشا ۱۰ پل مقاوم سازی می شوند، سال گذشته ۸ پل ایمن سازی شد و در کل پروژه ایمن سازی پل های پایتخت، پروژه ای دائمی در تهران است. منبع: مهر برچسب ها: تکمیل زرگذر ، پل گیشا ، جمع آوری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پل گیشا جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم

مدیر شهرداری منطقه ۱۵ اصفهان گفت: آسفالت خیابان سلمان به مساحت ۲۲ هزار مترمربع با اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال به پایان رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

هوشنگ نظری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف شهرداری‌ها، ایجاد و مدیریت معابر است که تسهیل در تردد شهروندان و وسایل نقلیه را در پی دارد و ترافیک را روان می‌سازد.

وی با بیان اینکه خیابان سلمان یکی از خیابان‌های مهم منطقه ۱۵ و به‌نوعی درگاه ورودی منطقه ۱۵ از سمت شمال منطقه است، افزود: در راستای افزایش رضایت‌مندی شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری، اجرای آسفالت این خیابان، اواخر سال گذشته در دستور کار این منطقه قرار گرفت که با توجه به تعطیلات نوروزی، این پروژه در هفته جاری به بهره‌برداری رسید.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با بیان اینکه علاوه بر اجرای آسفالت خیابان سلمان به طول ۱.۵ کیلومتر، خط‌کشی ترافیکی این خیابان نیز به میزان ۵ هزار متر انجام شده است، ادامه داد: این پروژه با استفاده از ۲۵۰۰ تن آسفالت در مساحتی حدود ۲۲ هزار متر مربع با اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

نظری‌پور افزود: پروژه اجرای آسفالت بلوار میلاد نیز با استفاده از ۶۵۰ تن آسفالت، در عرصه شش هزار متر مربعی اجرا شد.

وی تصریح کرد: اجرای آسفالت خیابان سلمان و بلوار میلاد با اعتباری معادل ۵۵ میلیارد ریال به پایان رسیده و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

کد خبر 747726

دیگر خبرها

  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم